Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Hic duymadim bunu videsona bakmak mümkünmü. Netden senin önerdigin :) tembelim bu konufa sevmm lazim :KK43: Kittyyyy yaaaa ben coklu alinti yapiyorum ama olmuyor hiv
Gördüm canım mesajını :) forumda 'callanetics' olarak taratırsan nereden indirebileceğini bulursun.Yıllar önce indirdiğim için hatırlamıyorum şu an nereden indirdiğimi.10 hours challenge olan videoyu indireceksin.Türkçe dublaj bile yapmış sağolsun bir arkadaş, onu indirmiştim ben :)

İlk yaptığında zor gelecek, belki ertesi gün heryerin ağrıyacak, hemen vazgeçme, birkaç gün yaparsan ne kadar kolaylaştığına sen de şaşıracaksın :) Bence tembellere uygun bu spor :)

:KK76::KK76:Günaydınnnn :) 8de kalktım omletimi yedim ve çay faslındayım keyif yapıyorum.. bugün yapacaklarım arasında evim için;
Önce toparlayıp süpürüp silerim sonra 15dk havalandırıp biter işim..
Kendim için;
Duş peeling saç bakımıve hafif bi yürüyüş düşünüyorum..
sonra kahvemi alıp kitap okurum..

:KK76::KK76:Günaydınnnn :) 8de kalktım omletimi yedim ve çay faslındayım keyif yapıyorum.. bugün yapacaklarım arasında evim için;
Önce toparlayıp süpürüp silerim sonra 15dk havalandırıp biter işim..
Kendim için;
Duş peeling saç bakımıve hafif bi yürüyüş düşünüyorum..
sonra kahvemi alıp kitap okurum..
hmm ne güzel çalışmıyorsun heralde cnm

ev hanımı olsam bütün gün evde neler neler yapardım :)
Hep öyle gelir bize ama katılmıyorum.Ev hanımları nasılsa her zaman yapabilirim düşüncesiyle rehavete kapılıyor bence.Çalışan kadın daha organize olmak zorunda kalıyor.
Benim kendine de evine de çocuğuna da en iyi bakan arkadaşlarım hep çalışan kadınlar.Ev hanımı olan arkadaşlarım ise hep hiçbirşeye yetişememekten şikayetçi :)

Hep öyle gelir bize ama katılmıyorum.Ev hanımları nasılsa her zaman yapabilirim düşüncesiyle rehavete kapılıyor bence.Çalışan kadın daha organize olmak zorunda kalıyor.
Benim kendine de evine de çocuğuna da en iyi bakan arkadaşlarım hep çalışan kadınlar.Ev hanımı olan arkadaşlarım ise hep hiçbirşeye yetişememekten şikayetçi :)
AYNEN CNM EVDEYİM DİE İNSAN HERŞEYİ SONRAYA ERTELEDİĞİ İÇİN SONRASINDADA BİRİKİYOR YAPAMAMAKTAN ŞİKAYETÇİ OLUYORLAR . ÇÜNKİ BENDE ÖYLEYDİM. ŞİMDİ HERŞEYİM DÜZENLİ

Selamm kızlar duşumu almış otururken arkadaşım aradı 15dk içerisnde hazırlan almaya geliyorum diye.. 15dakika içerisinde saçımı düzleştirip makyaj kıyafet çanta gibi tüm kombinasyonu nasıl yaptım bilmiyorum ama çok beğendi sağolsunn :) kızkıza alışverişler muhabbetler süper oldu :)

Doğal okaliptus sabunu gül sabunu aldım :) evde giymeye eşofman tayt takı gibi şeyler aldım... :) maxfactorün rımelini aldım gibi gibi :)

Kendisine iyi bakan bir insanim.. Çünkü mutlu ve enerjik olmaya inanıyorum ..
Yoldan geçerken insanların gözlerinin içine bakarım.. Hoşuma giden ne varsa gülümserim.. Arasıra içimden anlamsızca koşmak gelir.. Koşarım da.. Gün içinde akıl almayacak kadar çok işimi hallederim.. Uzun zamandır herhangi bir şey yapmaya üşendigimi hatırlamıyorum.. Bazen içimde birisinin kahkaha attığını duyuyorum ... Bende kahkaha atıyorum .. Ben mutlu olunca etrafımdakiler de mutlu oluyor.. Ben onları öyle seviyorum.. Yaşamla flört ediyorum.. Yaşamın ta kendisiyle.. Yani kendimle..
Siz de kendinize iyi bakın..

gecen sene yazdıgım bır yazıymıs paylaşmak istedım :KK68:

Merhaba kızlar :) bugün yaklaşık 15 gün aradan sonra ojelerimi sildim.Bu kadar uzun süre kalınca oje tırnakta, tırnaklarım sararmış tabi ki.Annemde olduğum için tırnak beyazlatma ürünü veya tırnak üstü törpüsü yoktu yanımda ve salataya sıktığım limonun içine biraz diş macunu sıkıp ovaladım tırnaklarımı, gerçekten beyazlattı.

15 gündür aynı ojeyle gezdiğim için yarıya inmiş ojelerle gezdiğimi düşünmüş olabilirsiniz.Ancak ojelerim hiç bozulmamıştı, diplerden hava almaya başlamıştı jel uygulamasında olduğu gibi.Ben de bugünün konusu tırnak bakım rutinim olsun dedim.

Manikür yaptırmadığımı daha önce yazmıştım.Gerek duydukça kütiküllerime Sally Hansen Cuticle Remover Gel uyguluyorum.Azıcık masaj yaparak bekletiyorum ve törpünün sivri ucuyla tırnak diplerimden geçince o deriyi uzaklaştırmış oluyorum.Bekleme süresi için 15sn-1dk diyor, o yüzden bu işlemi hızlı yapmalısınız, yoksa tırnak etlerini çok kurutuyor.Banyo, bulaşık gibi suyla ilgili işlerden sonra aklıma geldikçe tırnak etlerimi tırnaklarımı kullanarak geri itiyorum.Kütikül jeli uyguladıktan sonra mutlaka Magnetic cuticle oil sürüp nemlendiriyorum, bu yağı gerek duydukça veya aklıma geldikçe tırnak diplerime uyguluyorum.bu iki üründen kesinlikle çok memnunum, manikür yaptırmadığıma kimse inanamıyor.

El kremi evin hemen her odasında el altında mevcut, salonda sehpanın üstünde, yatak odamda başucumdaki komidinde, mutfakta bulaşık deterjanının yanında...Sık sık ellerimi nemlendiriyorum.Tercihim Body butter lar, nemlendirmeleri çok iyi.

Oje olarak OPİ ve China Glaze tercih ediyorum, evet pahalılar ama tırnakları çok güçlendiriyorlar(sağlıkla uzayan ve kırılmayan tırnaklarım oldu bunları kullanmaya başladığımdan beri),çok kalıcılar, gramajları fazla ve son damlasına kadar ağırlaşmadan kullanabiliyorsunuz.kolay sürülüyorlar,çabuk kuruyorlar ve jel gibi ışıl ışıl parlıyorlar.Kalıcı ojeyle veya jelle kıyaslandığında çok daha ucuza geliyorlar.Bu uygulamalara ayda 100 tl vereceğime 100tl ye bu ojeleri aldığımda aylarca kullanıyorum.OPi sephoralarda mevcut, China Glaze leri ise bir kez gratisten aldım ama hep oluyor mu bilmiyorum, 2li ambalajda kampanya gibi bişeydi, bir defaya mahsus da gelmiş olabilir.Bunun dışında netten almışlığım da var CG'i, trendyol tarzı bir siteden almıştım, kampanyaları takip etmek lazım.OPİ nin ise Sephoralardan her zaman bulunabilmesi bir avantaj, ama China Glaze kalite ve dayanıklılık olarak aynı olmasına rağmen daha ucuz.

Her iki markada da mevcut olan 'base & top coat'lardan kullanıyorum.yani hem ilk kat, hem son kat olarak kullanılabilen ürünlerden.böylece 2sine ayrı ürün almam gerekmiyor.
Bir kat bundan, sonra 2 kat yine OPİ veya China Glaze, en son yine base&top coat.Bulaşıkları hep elde yıkadığım halde rahat 10 gün dayanıyor.10 günden sonra bile uçlarda bir bozulma olmuyor, 10 günü geçince diplerden hava almaya başlıyor.

Oje kurutucu olarak essence in Quick Dry Drops unu kullanıyorum, harika bir ürün ama reyonda bulamıyorum her zaman, bulunca da 2şer tane alıyorum.İlla da damla olan olacak, sprey ve kurutucu top coat şeklinde olanlarını da almışlığım var, damla olan kesinlikle çoook daha etkili.Fiyatı 7 tl gibi olması lazım, şişenin küçük göründüğüne bakmayın, uzun süre dayanıyor.

Merhabalar, çok hoş bir konuymuş :KK50: bende bakımlı olmak istiyorm ama malesef cildimde sivilce lekeleri var ve moralimi bozuyor. Ne sürsem yakışmayacak gibi düşünüyorum (aynaya bakmak istemiyorum) :KK14::KK14: ama sizi takipteyim belki heveslenirim bende :nazar: :KK52:

Merhabalar, çok hoş bir konuymuş :KK50: bende bakımlı olmak istiyorm ama malesef cildimde sivilce lekeleri var ve moralimi bozuyor. Ne sürsem yakışmayacak gibi düşünüyorum (aynaya bakmak istemiyorum) :KK14::KK14: ama sizi takipteyim belki heveslenirim bende :nazar: :KK52:
Cnm kantaron yağı iyi geliyormuş diye okumuştum. Yine hücre yenileyici kremler ( hametan, madecassol, bepanthene gibi) iyileşme sürecini hızlandırabilir.Bu pişik kremi olan sudokremden de çok memnun olan var.Yazdıklarımın hepsi eczanelerde bulunan uygun fiyatlı ürünler.Bunları bir araştır ve aklına yatanı dene canım.

Cnm kantaron yağı iyi geliyormuş diye okumuştum. Yine hücre yenileyici kremler ( hametan, madecassol, bepanthene gibi) iyileşme sürecini hızlandırabilir.Bu pişik kremi olan sudokremden de çok memnun olan var.Yazdıklarımın hepsi eczanelerde bulunan uygun fiyatlı ürünler.Bunları bir araştır ve aklına yatanı dene canım.
Bu yaz şirinceden teyzelerin kendi yaptıkları %100 doğal kantaron yağı aldım canım (hem sarısını hem kırmızısını) ama sivilce yaptı. Aslında şöyleki cildime sürdüğüm her şey sivilce yapıyor(fondoten, güneş kremi, nenlendirici, tonik vs) ve sivilce sonrası da lekeler ondan hiçbir şey kullanamıyorum. Yüzümü sürekli temizliyorum 3 saatte bi jelle yıkıyorum yeter ki çıkmasınlar :KK17: Yani bu konuda çok dertliyim :KK61:

Bu yaz şirinceden teyzelerin kendi yaptıkları %100 doğal kantaron yağı aldım canım (hem sarısını hem kırmızısını) ama sivilce yaptı. Aslında şöyleki cildime sürdüğüm her şey sivilce yapıyor(fondoten, güneş kremi, nenlendirici, tonik vs) ve sivilce sonrası da lekeler ondan hiçbir şey kullanamıyorum. Yüzümü sürekli temizliyorum 3 saatte bi jelle yıkıyorum yeter ki çıkmasınlar :KK17: Yani bu konuda çok dertliyim :KK61:
merhaba canım.. malesef senin kadar olmasa da benim de sivilce problemim var.. cildim aşrı hassas.en iyi ürünleri kullansamda tam fayda etmiyor.baharattan tut,stres sıkıntı veya makyaj fırçaları herşey sivilce yapabiliyor..seni çok iyi anlıyorum :KK43:

X