Bakıma sadece cilt bakımı olarak değilde ev ve ruhu da eklemeniz çok hoşuma gitti benim biraz sorunlarım var ama sürekli takip ettiğim bir yaşam koçu var mesela ben ruh kısmını böyle düşündüm beni rahatlatıyor ama arınmak için başka çok daha iyi yöntemlerin olduğuna inanıyorum şimdilik bakımlılık adına kişisel temizliğe özen göstermekten başka birşey yaptığım söylenemez evi zaten hiç sorma ama bugün uykumu alıp yarın bu topiğe bomba gibi geliyorum inş 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mert çuhadaroğlu ve özge çuhadaroğlu eşler zaten ama benim çocuğum enerjimi emiyor resmen gün içinde toplasan 3 saati ağlayarak geçiriyordur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba.. yine çok faydalı bir topik olmuş..fırsat buldukça takipteyim..sevgiler..
Günaydın kızlaar :) bugün sizlere benim yıllardır severek kullandıgım body shop'tan aldıgım "naneli ayak arındırıcı"yı önermek istiyorum.siz de benim gibi yumuşacık ayaklar seviyorsanız harika bir ürün,ayagınıza ilk sürdügünüz andan itibaren ayaklarınız ferahlıyor,gevşiyor, pürüzsüz ,yumuşacık ayaklarınız oluyor.. bakımlı kadınlara tavsiye ederim,memnun kalıcaksınız :)sonrasında hemen ayak kremi de kullanıyorum..
Eki Görüntüle 1198697
not:sizin de yıllardır vazgeçemediginiz, çok begendiginiz,önereceginiz ürünler varsa paylaşabilirsiniz..
Canim o kremi nerden tedarik edebilirim.burada o mağaza yok.fiyati gramaji hakki bilgi verebilen mümkün mu
Yarın tatile çıkıyorum o yüzden bugün eksigim olan birkaç şey aldım sephora ve eczaneden.. ilk önce eczeneden seyahat diş fırçası,dermalogica nemlendiricimi ve nuxe altın pırıltılı vücut spreyini aldım.. nuxe çok uzun zamandır istiyordum.kısmet bugüneymiş :) sephoradan dior suda çıkmayan maskara,nails oje seti,göz temizleme pamugu ve çok yerde methini duydugum marrakesh marka şampuan aldım.. tatilde ugramaya çalışıcam... şimdilik benden bu kadar:79:
Eki Görüntüle 1199583
Benefiti.çok beğeniyorum alligin fiyatını ve sampuanin fiyatını söyler misin
merhaba.. sephorada benifit allık 102 lira sephora black kartınız varsa şuan black karta %15 indirimli ben 74 liraya almış oldum.. bumble saç spreyi,şampuan,krem set indirimdeydi 59 lira.. marakesh şampuan 65 liraydı sanırsam.