Aklımda yeni bir fikir var ya saçlarımı keratin mi yaptırsam her gün düzleştirmek gerekmez öbür türlü hep üseniyorum Yapmıyorum toplayıp gidiyorum daha önce yaptıran memnun olmayan var mı
Ben kendim yapmıştım 2 kez. 40 liraya almıştım kuaför malzemecisinden, 2 defa yetti, bir uygulama 20 liraya geldi bana :)
Öncelikle öyle 6 ay fln dayanmıyor, sadece bende değil, kuaförde yaptıranlarda da 6 ay dayanmıyor.ilk ay süper, 2. ay 'bunun etkisi geçio galiba' durumu, 3.ay saç aynı eski saç.
Yapıldıktan sonra saç çok çabuk kuruyor, kuruturken düzleşiyor, rahat aslında kullanımı.
Ama öyle saçıma bakım yaptı, kırığım kalmadı gibi bir durum yok.Keratin saçtan çözününce aynı eski saçla başbaşa kalıyorsunuz.
Bu arada çok ucuza geldiği için lendinize yapma fikri harika bir fikir gibi görünebilir, ama 2 handikapı var,
1.si kol fln kalmıo adamda, öyle saç düzleştirmeye benzemiyor, ne menem bi ilaçsa asla tam kurumuyor, taranmıyor, düzleştiriciyle geç Allah geç, harap ve bitap oluyorsunuz :) Abarttığımı düşünenler denesin ve hayatından bezsin :) yarı yerde vazgeçmek istiyorsunuz ama geçemiyorsunuz mecburen :)
2.handikap ise koku, duman, göz ve geniz yanması.İlk yaptığımda yazdı, kapı pencere ne var ne yok açıp yaptım sıkıntı olmadı.2.yaptığımda ise kıştı, gözüm görmüyor, nefes alamıyorum, hala saçımı düzleştireceğim diye uğraşıyordum :) 3.kez uygulamayı gözüm yemedi bi daha :)
Bu arada öyle 3 gün 4 gün fln yıkamadan düzleştirip durmadım.bugün yaptıysam yarın tekrar üstünden geçip yıkadım.
Bunlar benim ucuz ilaçla tecrübelerim tabi.Yeni jenerasyon kaliteli ürünlerde duman,koku olmuyormuş diyorlar.Bir de kanserojen hikayesi var tabii.