Evet aslında kitapla beraber gitmek daha etkili. Taze taze unutmadan yaparsın herşeyi. Bende alıyım o zaman aklımdaydı zatenEki Görüntüle 1629202 Yarar canim mutlaka. Ben kitap bitmeden basladim duzenlemeye:)
ben vichy nin bi roll on unu aldım 30 tl ye . ter kokusu sıfır diyebilirim . ve hergun duş almama rağmen kotu kokuyordum bu urunden oncecanim onu duydum ama ya gozenekleri flan tikarsa? bu arada ben eczaneden ingiliz karbonati aldim o olur mu
canim icerigine bakman mümkün mu alüminyum var mi diye ? alüminyum cok zararliben vichy nin bi roll on unu aldım 30 tl ye . ter kokusu sıfır diyebilirim . ve hergun duş almama rağmen kotu kokuyordum bu urunden once
evet varmışcanim icerigine bakman mümkün mu alüminyum var mi diye ? alüminyum cok zararli
canim sen de aluminyumsuz roll on arastir derim saglik icinevet varmış
saol canım internette bi bakayımcanim sen de aluminyumsuz roll on arastir derim saglik icin
Canim seni bilgilendirmek istedim.bu yazdiklarinı paylasabilecegin baska bir topik var.hem de cok keyifli.ama burası cilt bakiminın vs.paylaşim yeri.Merhaba forumun en bakımlı,güzel ve seksi sakinleri :))
dün yazdıklarımı fazlasıyla yaptım. Ekstradan makineye çamaşır attım. Astım. Gratise uğradım nemlendirici kremler aldım, makyaj fırçaları vardı çok uygun geldi aldım denemedim henüz ama alıp kenara atmak lazım öyle şeyleri hep ihtiyaç oluyor. Filmden sıkıldım animasyon severim normalde ama minyonlar beklentimi karşılamadı.
Akşam programını değiştirip daha eğlenceli bir akşam geçirdik eşimle.
Bugün içimde bi sıkıntı var. Büyük bi tedirginlik. Amaaa bu engel değil bakımlı olmaya. Eşimi işe yolladım biraz önce bugün geç gitti kahvaltı edelim diye. Bulaşıkları akşama bırakıp süslenip püslenip alışverişe gideceğim. Arkadaşımla buluşacağım.
akşam Bulaşıkları yıkarım. Sofra kurarım şöyle güzel bi. Umarım sıkıntım geçer. Çok korkuyorum bugün bir şey olacak diye...
Gitme bir yere.. Maşallah pek tatlı tatlı yazıyorsun.kusura bakma canım. Ben 120 sayfa kadar okudum. Sadece cilt bakımı değil evle ilgili psikolojik iyi olmakla ilgili hatta evcil hayvanlarla ilgili paylaşımda bulunmuş arkadaşlar. Son sayfalarda da ilk sayfalara benzer devam ettiğini görüp bu nedenle bende benzer şekilde yazdım. bahsettiğin diğer topiğin linkini yollarsan ben ordan devam ederim :) iyi forumlar :)
iyi okumalar canım.. çok faydasını görüceksin.. kime söylediysem okuduktan sonra bana teşekkür etti :) videolarla desteklemen gerekiyor bir desimsims bunu sende görüp aldım..
Ben evli değilim. Yalnız falan da yasamıyorum. Ama yine de hersey çok kalabalık. Sadece kendi Odam bile huzursuz ediyor beni.
Ama indirimden alamadım.. Birde indirimden alsam tadindan yenmezdi
bu sabuna muhakkak bakıcam.. teşekkürler canımEki Görüntüle 1629083 Kizlar buda elsabunum.degistirdim ve heryere bundan koydum.mis gibi kokusu var.yumusacik eller.ustelik paraben icermiyor.eyupsabrinin sitesinden aldim.markette bu markayi bulamadim.12li 24lu paketler var.aksam siparis verdim oglen elimdeydi.tester boylarida var.avm de piknikte sabun bulamadiginizda tekli kullanimlar cok guzel.mutlaka herkesin cantasinda bulunmali...
kesinlikle okumalısın canım..çok faydasını görüceksinKızlar çok pis eve temizlik yapasım var geçen hafta görümcem doğum yaptı ben rahatsızdım yattım kalkamadım falan derken eve çok bakamadım. Şu anda yarın olsun eve girişiyim diye bakıyorum resmen.
Birde yatak odam dağıldı çok ıvır zıvır birikti detoks lazım biraz inşallah yapabilirim. Düzenledikten sonra tekrar eski haline gelmese ne güzel olur ne yapmam lazım bilmiyorum.
Şu kitap işe yarıyor mu derle topla rahatla faydasını görür müyüm acaba ne dersiniz?
merhaba canım hoşgeldin :) senMerhaba kızlar, konuyu görüp bende katılmalıyım dedim. Özendim vallahi birbirinizi harekete geçirmenize. Darısı bana evde yatmaktan başka bir şey içimden gelmiyor. Size takılıp bende eski şaaşalı görkemli hannahannah olabilirm umarıııım.
bunu da nerden çıkardın acaba? taklitler ancak asıllarını aratır..burası bu tip paylaşımların ilk yapıldıgı topiktir.. ve yapılmaya da devam edicektir!Canim seni bilgilendirmek istedim.bu yazdiklarinı paylasabilecegin baska bir topik var.hem de cok keyifli.ama burası cilt bakiminın vs.paylaşim yeri.
Geriye dönüp bulayım o Zaman. Teşekkür ettimiyi okumalar canım.. çok faydasını görüceksin.. kime söylediysem okuduktan sonra bana teşekkür etti :) videolarla desteklemen gerekiyor bir deonları da paylaşmıştım veya youtubedan bakabilirsin.. kolay gelsin