Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Kızlar çok pis eve temizlik yapasım var geçen hafta görümcem doğum yaptı ben rahatsızdım yattım kalkamadım falan derken eve çok bakamadım. Şu anda yarın olsun eve girişiyim diye bakıyorum resmen.
Birde yatak odam dağıldı çok ıvır zıvır birikti detoks lazım biraz inşallah yapabilirim. Düzenledikten sonra tekrar eski haline gelmese ne güzel olur ne yapmam lazım bilmiyorum.
Şu kitap işe yarıyor mu derle topla rahatla faydasını görür müyüm acaba ne dersiniz?

Zaten kitabi sevmesende psikolojik olarak evdeki gereksizleri atiyosun:)

Merhaba kızlar, konuyu görüp bende katılmalıyım dedim. Özendim vallahi birbirinizi harekete geçirmenize. Darısı bana evde yatmaktan başka bir şey içimden gelmiyor. Size takılıp bende eski şaaşalı görkemli hannahannah olabilirm umarıııım.

İyi geceler en bi bakımlı hanımlar. Bugün kesinlikle bu topicin uğuru olduğunu düşündüğüm şekilde bakımlı,temiz, sosyal geçirdim günümü. Burda yazdıktan sonra arkadaşımla buluşmak için sözleştim. Tam yarım saatte hazırdım.
saçlarımı yıkadım
kıyafetlerimi seçtim
Lenslerimi takıp günlük basit bir makyaj yaptım. Arkadaşımla buluşup kahvelerimizi içtik, sohbet ettik. Sonra eve geçtim eşim gelmeden evi temizledim, yine yarım saat gibi kısa sürede bekar evine dönen minik evimi temizledim.
Bulaşıklar vardı yıkadım,
yerleri viledaladım,
dağınıklığı toplayıp toz aldım.
Yemekleri ısıttım sofrayı kurdum.
Eşim geldi yemek yedik, çayı dışarda içelim dedik. Tarihi bir çarşının kafesinde çayımızı içtik. Manyak manyak muhabbetler ettik keyfimiz yerindeydi. Eve geldik.
Duş, saç bakımı derken bakımı bitirdim. Tv izledik. Uyudu paşam. Darısı yarınlara :))

Arka arkaya mesaj yazmak istemiyorum ama yazmadan harekete geçemedim bir türlü. Kahvaltımı ettim yatakta, internette surf yaptım bir güzel saat 14 olmuş. Dört saattir ne yapsam diye düşünüyorum. yaktım sigaramı şimdi yazarak işe başlıyorum. Umarım arka arkaya mesaj yazmak sıkıntı çıkarmıyordur forum kurallarına hakimiyetim çok zayıf.
Bulaşıklar yıkanacak
yerler viledalanacak
banyo ve wc temizlenecek

bakıma gelirsek;
Kıvırcık saçlarımın bukleleri belirginleştirmek için yıkayıp kremlenip kurumaya bırakılacak.
kıyafet kombinlenecek ki en büyük sıkıntım o şimdi: ben ne giyeceğimmm!!!
vücut nemlendirilecek
Makyaj yapılacak
lensler takılacak
çanta seçilip hazırlanacak
parfüm Deodorant faslı yapılacak.
Bozulan el tırnaklarımdaki ojeler tazelenecek ayaklarımın ojesinde bozulma varsa rötuşlanacak.
hatta ayak bakımı yapılacak.
ayakkabı seçilecek.
giyinilip çıkılacak.

kendim için:
minyonlar'ı izlemeye gidilecek

eşim işten gelince kayınvalidemin arkadaşına çaya gideceğiz. yemeğinide herkes kendi yesin canım bugün hiç uğraşılmayacak

akşam eve gelince de yatılıp uyunacakkk
oh mis.

canim onu duydum ama ya gozenekleri flan tikarsa? bu arada ben eczaneden ingiliz karbonati aldim o olur mu
ben vichy nin bi roll on unu aldım 30 tl ye . ter kokusu sıfır diyebilirim . ve hergun duş almama rağmen kotu kokuyordum bu urunden once

Merhaba forumun en bakımlı,güzel ve seksi sakinleri :))
dün yazdıklarımı fazlasıyla yaptım. Ekstradan makineye çamaşır attım. Astım. Gratise uğradım nemlendirici kremler aldım, makyaj fırçaları vardı çok uygun geldi aldım denemedim henüz ama alıp kenara atmak lazım öyle şeyleri hep ihtiyaç oluyor. Filmden sıkıldım animasyon severim normalde ama minyonlar beklentimi karşılamadı.
Akşam programını değiştirip daha eğlenceli bir akşam geçirdik eşimle.
Bugün içimde bi sıkıntı var. Büyük bi tedirginlik. Amaaa bu engel değil bakımlı olmaya. Eşimi işe yolladım biraz önce bugün geç gitti kahvaltı edelim diye. Bulaşıkları akşama bırakıp süslenip püslenip alışverişe gideceğim. Arkadaşımla buluşacağım.
akşam Bulaşıkları yıkarım. Sofra kurarım şöyle güzel bi. Umarım sıkıntım geçer. Çok korkuyorum bugün bir şey olacak diye...

Canim seni bilgilendirmek istedim.bu yazdiklarinı paylasabilecegin baska bir topik var.hem de cok keyifli.ama burası cilt bakiminın vs.paylaşim yeri.

kusura bakma canım. Ben 120 sayfa kadar okudum. Sadece cilt bakımı değil evle ilgili psikolojik iyi olmakla ilgili hatta evcil hayvanlarla ilgili paylaşımda bulunmuş arkadaşlar. Son sayfalarda da ilk sayfalara benzer devam ettiğini görüp bu nedenle bende benzer şekilde yazdım. bahsettiğin diğer topiğin linkini yollarsan ben ordan devam ederim :) iyi forumlar :)

Gitme bir yere.. Maşallah pek tatlı tatlı yazıyorsun.

Geçti mi sıkıntın?

simsims bunu sende görüp aldım..

Ben evli değilim. Yalnız falan da yasamıyorum. Ama yine de hersey çok kalabalık. Sadece kendi Odam bile huzursuz ediyor beni.

Ama indirimden alamadım.. Birde indirimden alsam tadindan yenmezdi

Eklentiler

• 20150914_222141.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 242
iyi okumalar canım.. çok faydasını görüceksin.. kime söylediysem okuduktan sonra bana teşekkür etti :) videolarla desteklemen gerekiyor bir de onları da paylaşmıştım veya youtubedan bakabilirsin.. kolay gelsin

bu sabuna muhakkak bakıcam.. teşekkürler canım

kesinlikle okumalısın canım..çok faydasını görüceksin

merhaba canım hoşgeldin :) sen _nurbanu_ arkadaşın yanlış bilgilendirmesine bakma..burası tamda öyle bir topik.. sadece ben bu ara pek aktif degilim özel nedenlerden dolayı.. ben de keyifle okudum seni canım..harikasın

Canim seni bilgilendirmek istedim.bu yazdiklarinı paylasabilecegin baska bir topik var.hem de cok keyifli.ama burası cilt bakiminın vs.paylaşim yeri.
bunu da nerden çıkardın acaba? taklitler ancak asıllarını aratır..burası bu tip paylaşımların ilk yapıldıgı topiktir.. ve yapılmaya da devam edicektir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…