Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Msjımda da yazdığım gb burası sadece cilt bakımı üzerine bir topik diye biliyorum.zira isminden de belli.hatta seninle cc kremle ilgili paylaşımlarımız olmuştu.nikimi değiştirdim.bunu seninle paylaşmamışım sanırım.arkadaşın ,şu saatte şunu yaptim,bulaşıkları yıkadım,yok çamaşırları astım vb.açıklamalarıni hem bu topikte başka kimsede denk gelmediğim için oturtamadım hem de tam da sadece ev işleriyle ilgili harika bir topiği hatırladım ve kendisiyle paylaşmak istedim.neden böyle tepki verdin anlamadım.yazdıklarımı okudum ,kötü bir şey mi yazmışım diye.ama yazmamışım.neyse topiğinle sana mutluluklar.

sen topikleri karıştırmışsın canım benim bir sürü yazım var bu topikte bu şekilde.. bilmeden okumadan yorum yapıyorsun..sana da mutluluklar tabiii

sen topikleri karıştırmışsın canım benim bir sürü yazım var bu topikte bu şekilde.. bilmeden okumadan yorum yapıyorsun..sana da mutluluklar tabiii
Sen amma da büyüttün kendini.senden başka kişiler de topik açabiliyor bu sitede.bu site öyle bir site.isteyen istediği konuyu açıyor. Bilmiyordun öğrendin sayemde.ama senin böyle kendini farklı yerlerde gören biri olduğunu söylemişlerdi.hadi canım bekleme yapma.dön topiklerineeeee

komiksin yaaa güldürdün beniii lütfen gitmeee

ben de bayram sonrasını bekliyorummm galiba.. bugün bi kitap aldım..senin topige gelicem yarın.. "fi" yi okumuş muydun?

günaydın kızlar bugün evde çok iş var… her zaman diyorum başlamadan buraya yazmak çok işeme yaramıştır.. ama yapıcaklarımı yazmadan önce bi kaç şey söylemezsem olmaz..

kendi açtıgım 3 topigide kendimi geliştirmem ve motive etmem için açtım..bu topigi açarken amacım daha bakımlı bir hatun olabilmek için düşüncelerimi,yaptıklarımı ve alışverişlerimi burda paylaşarak hem kendimi hem başkalarını motive edebilmekti.. elimden geldigince herkese yardımcı olmaya çalıştım.. ben de sizin yazılarınızdan çok faydalandım,motive oldum notlar aldım ama görüyorum ki burda burayı dış bakım topigi sanan okuma yazma ögretmeye çalışıp okudugunu daha anlayamanlar tipler de varmış …

burası bir bakım topigidir ama dış bakım topigi degildir.. içimize de baktıgımız ruhumuzu da bakım yaptıgımız yeri geldiginde kitaplar paylaştıgımız yeri gelince ev temizlik ürünleri ve yaptıgımız ev temizliklerini , aldıgımız makyaj malzemelerini,kullandıgımız parfümleri,sevdigimiz ürünleri,evcil hayvanlarımızı ve hatta onlar için kullandıgımız kumları bile tavsiye ettigimiz bir topiktir.. bakım dedigimiz şey sadece görsellik degildir.. benim için bakım içten dışa temizliktir.. ruh temizligidir ruh güzelligidir sonra dış güzellik gelir.. dış güzellik dedigim de kullandıgımız kremler degil temiz ve hoş gözükmektir..
ben makyaj yapmayı seviyorum ve hemen hemen her gün makyaj yapıyorum.. ama bu degil ki makyaj yapmayan biri bakımsız.. bakım demek kendine yaptıgın yatırımdır.. kendinle ilgilenmen, kendini güzelleştirmen ve sonra çevreni güzelleştirmendir..

neyse gelelim bugün yapacaklarıma.. yarın tatile çıkıyorum ve çıkmadan evimi pırıl pırıl yapmak istiyorum.. evet bugün evde olan şanslılardanın :))

odalar toplanacak
mutfak toplanıp temizlenecek
çamaşırlar yıkanacak
bulaşıklar yıkanacak
banyolar temizlenecek
ütü yapılacak(umarımmmmmmm)
ev süpürülecek
ev silinecek
toz alınacak
bavul yapılacak
yürüyüş yapılacak :)

bakımı yarına bırkatım

bu arada siz nasıl yapıyorsunuz temizliginizi?ben oda oda yapıyorum ve bu şekilde temizlik yapmak beni daha çok motive ediyor.. temizlige mutfaktan başlanılması tavsiye edilse de ben yatak odasında başlıyorum çogunlukla..ilk önce nevresimleri degiştirip sonra odayı topluyor sonra süpürüp tozunu alıp siliyor ve kapısını kapatıp diger odalara geçiyorum..

Son düzenleme:
Canim ben begendim kitaplari,hatta 4 kisi daha okudu benim kitaplarimi onlarda begendi.sapik erkek artik her romanda var.:) zaten 1.kitabi begenirsen mutlaka digerlerini deli gibi merak ediyorsun... konu ve ayrinti vermiyorum. Oku ve gör.:))

Canim ben begendim kitaplari,hatta 4 kisi daha okudu benim kitaplarimi onlarda begendi.sapik erkek artik her romanda var.:) zaten 1.kitabi begenirsen mutlaka digerlerini deli gibi merak ediyorsun... konu ve ayrinti vermiyorum. Oku ve gör.:))
anlaştık okuyup burda paylaşırım

Kizlar kitap konusu gecmisken, biraz once ptt kargodan kitap postaladim 4 kitap 4,5 tl .cok uygun oldu.bu aralar kampanya varmis:)

Ayyy ben çok beğendim bu topigi. Arayip bulamadığım bir yermis gibi fırsat buldukça burda aranızda olacağım. Ayrica biraz geçmiş yazılarınızı incelemem gerekecek galiba

Kizlar harikasinizz yaa felaket gaza geldim..bende uyusmus durumdayimm evim benimde bazen hatta cogu zaman bekar evi gibi oluyor ölü gibi ruhum var...

Kızlaaar Günaydın ...

Bende dün gece balkonda otururken buldum bu topiği, sonra yatak odasına geçtim ve gece 2.30 a kadar en baştan okudum ve aşırı gaza geldim yaaa

Bu aralar değil de, neredeyse 6 aydır hiç kendimde değilim. Bırakın bakım yapmayı, işe giderken yüzümü parmak uçlarımla yıkıyordum

Evimi de bir görseniz, eyvallah bir süpürge bir paspas o kadar. Ama sayenizde bu sabah saat 6,30 da kalktım ( normalde o 8.00 oluyor ) duşumu aldım, kremlendim, saçımı yaptım, kot - gömlek giydim, makyajımı yaptım ve 8.10 da evden çıktım.
Şirkete gelir gelmez herkes, vaaayyy çok güzel olmuşsun dedi

Evet, akşamda eve gidip hemen evimi temizliyorum.

Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevindim, çok iyi geldiniz bana da..
Hepinize bol bakımlı, güzel güzel bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…