teşekkürler canımKizlar kitap konusu gecmisken, biraz once ptt kargodan kitap postaladim 4 kitap 4,5 tl .cok uygun oldu.bu aralar kampanya varmis:)
hoşgeldin canımAyyy ben çok beğendim bu topigi. Arayip bulamadığım bir yermis gibi fırsat buldukça burda aranızda olacağım. Ayrica biraz geçmiş yazılarınızı incelemem gerekecek galiba
hoşgeldin canımKizlar harikasinizz yaa felaket gaza geldim..bende uyusmus durumdayimm evim benimde bazen hatta cogu zaman bekar evi gibi oluyor ölü gibi ruhum var...
Kızlaaar Günaydın ...
Bende dün gece balkonda otururken buldum bu topiği, sonra yatak odasına geçtim ve gece 2.30 a kadar en baştan okudum ve aşırı gaza geldim yaaa
Bu aralar değil de, neredeyse 6 aydır hiç kendimde değilim. Bırakın bakım yapmayı, işe giderken yüzümü parmak uçlarımla yıkıyordum
Evimi de bir görseniz, eyvallah bir süpürge bir paspas o kadar. Ama sayenizde bu sabah saat 6,30 da kalktım ( normalde o 8.00 oluyor ) duşumu aldım, kremlendim, saçımı yaptım, kot - gömlek giydim, makyajımı yaptım ve 8.10 da evden çıktım.
Şirkete gelir gelmez herkes, vaaayyy çok güzel olmuşsun dedi
Evet, akşamda eve gidip hemen evimi temizliyorum.
Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevindim, çok iyi geldiniz bana da..
Hepinize bol bakımlı, güzel güzel bir gün diliyorum.
dün dediklerimi yapmanın mutlulugu ile yazıyorum bu satırları(ütü ve bavul dışındagünaydın kızlarbugün evde çok iş var… her zaman diyorum başlamadan buraya yazmak çok işeme yaramıştır.. ama yapıcaklarımı yazmadan önce bi kaç şey söylemezsem olmaz..
kendi açtıgım 3 topigide kendimi geliştirmem ve motive etmem için açtım..bu topigi açarken amacım daha bakımlı bir hatun olabilmek için düşüncelerimi,yaptıklarımı ve alışverişlerimi burda paylaşarak hem kendimi hem başkalarını motive edebilmekti.. elimden geldigince herkese yardımcı olmaya çalıştım.. ben de sizin yazılarınızdan çok faydalandım,motive oldum notlar aldımama görüyorum ki burda burayı dış bakım topigi sanan okuma yazma ögretmeye çalışıp okudugunu daha anlayamanlar tipler de varmış …
burası bir bakım topigidir ama dış bakım topigi degildir.. içimize de baktıgımız ruhumuzu da bakım yaptıgımız yeri geldiginde kitaplar paylaştıgımız yeri gelince ev temizlik ürünleri ve yaptıgımız ev temizliklerini , aldıgımız makyaj malzemelerini,kullandıgımız parfümleri,sevdigimiz ürünleri,evcil hayvanlarımızı ve hatta onlar için kullandıgımız kumları bile tavsiye ettigimiz bir topiktir.. bakım dedigimiz şey sadece görsellik degildir.. benim için bakım içten dışa temizliktir.. ruh temizligidir ruh güzelligidir sonra dış güzellik gelir.. dış güzellik dedigim de kullandıgımız kremler degil temiz ve hoş gözükmektir..
ben makyaj yapmayı seviyorum ve hemen hemen her gün makyaj yapıyorum.. ama bu degil ki makyaj yapmayan biri bakımsız.. bakım demek kendine yaptıgın yatırımdır.. kendinle ilgilenmen, kendini güzelleştirmen ve sonra çevreni güzelleştirmendir..
neyse gelelim bugün yapacaklarıma.. yarın tatile çıkıyorum ve çıkmadan evimi pırıl pırıl yapmak istiyorum.. evet bugün evde olan şanslılardanın :))
odalar toplanacak
mutfak toplanıp temizlenecek
çamaşırlar yıkanacak
bulaşıklar yıkanacak
banyolar temizlenecek
ütü yapılacak(umarımmmmmmm)
ev süpürülecek
ev silinecek
toz alınacak
bavul yapılacak
yürüyüş yapılacak :)
bakımı yarına bırkatım
bu arada siz nasıl yapıyorsunuz temizliginizi?ben oda oda yapıyorum ve bu şekilde temizlik yapmak beni daha çok motive ediyor.. temizlige mutfaktan başlanılması tavsiye edilse de ben yatak odasında başlıyorum çogunlukla..ilk önce nevresimleri degiştirip sonra odayı topluyor sonra süpürüp tozunu alıp siliyor ve kapısını kapatıp diger odalara geçiyorum..
Cnm Merhaba GünaydınKızlaaar Günaydın ...
Bende dün gece balkonda otururken buldum bu topiği, sonra yatak odasına geçtim ve gece 2.30 a kadar en baştan okudum ve aşırı gaza geldim yaaa
Bu aralar değil de, neredeyse 6 aydır hiç kendimde değilim. Bırakın bakım yapmayı, işe giderken yüzümü parmak uçlarımla yıkıyordum
Evimi de bir görseniz, eyvallah bir süpürge bir paspas o kadar. Ama sayenizde bu sabah saat 6,30 da kalktım ( normalde o 8.00 oluyor ) duşumu aldım, kremlendim, saçımı yaptım, kot - gömlek giydim, makyajımı yaptım ve 8.10 da evden çıktım.
Şirkete gelir gelmez herkes, vaaayyy çok güzel olmuşsun dedi
Evet, akşamda eve gidip hemen evimi temizliyorum.
Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevindim, çok iyi geldiniz bana da..
Hepinize bol bakımlı, güzel güzel bir gün diliyorum.
süpersiniz kızlarCnm Merhaba Günaydın
Bende yeni keşfettim burayı aynı beni anlatmissin sanki. Artık degisim vakti. O monotonluktan kurtulmaliyiz. Bugün bende hafif bir makyaj yaptım saçlarımı duzlestirdım ve ise öyle geldim. Bu sekilde daha mutlu olduğumu farkettim.
Birazda evimle ilgilendim mi tamamdır bu iş diyorum.
Hepimiz için guzel bir gün olsun
Cnm Merhaba Günaydın
Bende yeni keşfettim burayı aynı beni anlatmissin sanki. Artık degisim vakti. O monotonluktan kurtulmaliyiz. Bugün bende hafif bir makyaj yaptım saçlarımı duzlestirdım ve ise öyle geldim. Bu sekilde daha mutlu olduğumu farkettim.
Birazda evimle ilgilendim mi tamamdır bu iş diyorum.
Hepimiz için guzel bir gün olsun
teşekkürler canım
hoşgeldin canımbekliyoruz yaptıklarını
hoşgeldin canımhadi canlanma zamanı.. bayram tatilin varsa ve evdeysen bu zaman toparlanmak için iyi bir zaman
merhaba canım hoşgeldinkendimizde ufacık bir degişiklik bile hemen fark ediliyor..kendinin için bir şeyler yapman enerjine yüzüne ve çevrene yansıyor canım..
Cnm benm saçlarına nasıl kiydinn çok büyük bir değişim olmuştur. Fakat yenilenmek güzeldir boşver nasılsa yine uzar evet yardimci bencede şart çalışan insan için hatta çalışmayan bayanlara da bazen şart. Bloguna devam edersen takip etmek isterim.Selam
evet, bırakalım bu monotonluğu ve kendimize gelelim. Bir daha ki aya inşallah evime yardımcı olacak bir hanımda buldum mu daha kolay olacak sanki
saçlarımı da bu arada yeni kestirdim, belime kadar simsiyahlardı. Şimdi ise enseme kadar ve açık kahveler. Pişman mıyım? Evet, tabi kiAma napalım uzayana kadar artık şekilden şekile sokarım ben onları.
Onun dışında da bundan 6 ay önce kendi blogumu açıp yazmaya başlamıştım ama bu tembellikle onu bile ihmal ettim, ev işlerimi bitirince oraya da bir geri dönüş yapmayı planlıyorum artık.
Akşama mutlaka güzel haberler bekliyorum yoksa bu dediklerimi yapacak motivasyon kalmayacak yine bende..
canim biotin sampuanini mi kullaniyosun dökülme lere iyi geliyor muorganix ful dolgunlştrıcıda hacim konusunda çok iyi ben 6 7 aydır kullanıyorum aklında olsun
ah canım ya kolay gelsin.. ne kutsal bir göreviniz var..teşekkür ederim cnm hoşbulduk benm vermem gereken kilolarım var bugun randevu aldım yarın özel bir diyetisyene gidiyorum..sağlık personeliyim bende bir arkadaşım var işe gelecegi zaman sabah 6da kalktıgını hemen kendne bir kahve ardından duş alıp ve kuafore gittiğini söyler biz 24 saat çalışp 72 saat dinlenioruz işe hep cıvıl cıvıl pırıl pırıl enerji dolu mis gibi gelir bense 7 30 dan önce uyanmam paldır küldür giyinip giderim ne kahvaltı ne kahve makyaj bıle yapmam cogu zaman ama cok gaza geldm burayı okuyarak...
Kizlar foto denedim... bu cilit bang bir harika dus kuvet bataryadaki tum lekeler gidiyor ustelik yeni batarya gibi oluyor.yanindaki domol alman markasi sadece rosmanda var.onla yer siliyorm sirkeli diye.
evet canım okudugunu anlamamak ve bilmeden bilmişlik taslamaya çalışmak bu olsa gerek.. bir de bakım denilen şey bazılarımızda ne kadar sığ bunu da görmüş olduk..ay gercekten mi ? hiç mi kalmıyor telle fln ovalıyanlar varmıs öyle bişeye gerek var mı dilmek ve üstüne yıkamak yeterli mi? kireçli su lekelerini cıkarıyor mu ? cıkarıyorsa büyük bir derdime derman olacak :)
simsims olay iyice uzamasın belki gecmiş gitmiştir diye alıntılamadım ama cok sasırdım buranın sadece dıs bakım sanılmasına. sen sürekli evi toparlanman ve kişisel bakımla ilgili paylaşım yapıyorsun sanırım arkadas dikkatli incelememiş
merhaba evet okudum zaten yazıyı okuduysanız anlatıyorum herşeyi..kızlar mrb o kıtabı okuyan var mıı suan derle topla rahatlayı
bastan okuyayım tatlım dıkkatımden kacmısmerhaba evet okudum zaten yazıyı okuduysanız anlatıyorum herşeyi..
Canm ben ve sim okuduk. Mutlaka eve bir detoks yapiyosun.kitaba Verdigim paraya degdi diyebilirim...kızlar mrb o kıtabı okuyan var mıı suan derle topla rahatlayı
bulamazsan sayfayı burdanda anlatırım canım.. kitaptan çok faydalandım..sadece burda degil çevreme de tavsiye ettim.hepsinde kitaptan çok memnun kaldı..umarım sen de faydalanırsınbastan okuyayım tatlım dıkkatımden kacmıs
Canim cilitbang bataryaya sık en fazla 5 dk bekle ,normal bulasik sungerinin sert yeriyle sil durula... dusakabini direk duruladim ovalamadim ama duruladiktan sonra cekcekle suyunu aldim.bu kadar:)ay gercekten mi ? hiç mi kalmıyor telle fln ovalıyanlar varmıs öyle bişeye gerek var mı dilmek ve üstüne yıkamak yeterli mi? kireçli su lekelerini cıkarıyor mu ? cıkarıyorsa büyük bir derdime derman olacak :)
simsims olay iyice uzamasın belki gecmiş gitmiştir diye alıntılamadım ama cok sasırdım buranın sadece dıs bakım sanılmasına. sen sürekli evi toparlanman ve kişisel bakımla ilgili paylaşım yapıyorsun sanırım arkadas dikkatli incelememiş
tatlım bulamadım zahmet olmazsa kucuk onerıler alabılırımbulamazsan sayfayı burdanda anlatırım canım.. kitaptan çok faydalandım..sadece burda degil çevreme de tavsiye ettim.hepsinde kitaptan çok memnun kaldı..umarım sen de faydalanırsın