Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Kizlar kitap konusu gecmisken, biraz once ptt kargodan kitap postaladim 4 kitap 4,5 tl .cok uygun oldu.bu aralar kampanya varmis:)
teşekkürler canım

Ayyy ben çok beğendim bu topigi. Arayip bulamadığım bir yermis gibi fırsat buldukça burda aranızda olacağım. Ayrica biraz geçmiş yazılarınızı incelemem gerekecek galiba
hoşgeldin canım bekliyoruz yaptıklarını

Kizlar harikasinizz yaa felaket gaza geldim..bende uyusmus durumdayimm evim benimde bazen hatta cogu zaman bekar evi gibi oluyor ölü gibi ruhum var...
hoşgeldin canım hadi canlanma zamanı.. bayram tatilin varsa ve evdeysen bu zaman toparlanmak için iyi bir zaman

merhaba canım hoşgeldin kendimizde ufacık bir degişiklik bile hemen fark ediliyor..kendinin için bir şeyler yapman enerjine yüzüne ve çevrene yansıyor canım..

dün dediklerimi yapmanın mutlulugu ile yazıyorum bu satırları(ütü ve bavul dışında ) bugün öglen yola çıkıcaz..bayram tatili için..

öglene kadar yapıcaklarım:
epilasyon
elde yıkanacak bulaşıklar
ve bavul hazırlanacak

herkese kolay gelsin

Cnm Merhaba Günaydın
Bende yeni keşfettim burayı aynı beni anlatmissin sanki. Artık degisim vakti. O monotonluktan kurtulmaliyiz. Bugün bende hafif bir makyaj yaptım saçlarımı duzlestirdım ve ise öyle geldim. Bu sekilde daha mutlu olduğumu farkettim.
Birazda evimle ilgilendim mi tamamdır bu iş diyorum.
Hepimiz için guzel bir gün olsun

süpersiniz kızlar ufacık bir bakım bile enerjimizi degiştirir..

Selam

evet, bırakalım bu monotonluğu ve kendimize gelelim. Bir daha ki aya inşallah evime yardımcı olacak bir hanımda buldum mu daha kolay olacak sanki

saçlarımı da bu arada yeni kestirdim, belime kadar simsiyahlardı. Şimdi ise enseme kadar ve açık kahveler. Pişman mıyım? Evet, tabi ki Ama napalım uzayana kadar artık şekilden şekile sokarım ben onları.
Onun dışında da bundan 6 ay önce kendi blogumu açıp yazmaya başlamıştım ama bu tembellikle onu bile ihmal ettim, ev işlerimi bitirince oraya da bir geri dönüş yapmayı planlıyorum artık.

Akşama mutlaka güzel haberler bekliyorum yoksa bu dediklerimi yapacak motivasyon kalmayacak yine bende..

merhaba canım hoşgeldin kendimizde ufacık bir degişiklik bile hemen fark ediliyor..kendinin için bir şeyler yapman enerjine yüzüne ve çevrene yansıyor canım..[/QUOTE]

Hoşbulduk canımmm
inşallah bu mod devam eder de, hep beraber mutlu oluruz

Cnm benm saçlarına nasıl kiydinn çok büyük bir değişim olmuştur. Fakat yenilenmek güzeldir boşver nasılsa yine uzar evet yardimci bencede şart çalışan insan için hatta çalışmayan bayanlara da bazen şart. Bloguna devam edersen takip etmek isterim.

teşekkür ederim cnm hoşbulduk benm vermem gereken kilolarım var bugun randevu aldım yarın özel bir diyetisyene gidiyorum..sağlık personeliyim bende bir arkadaşım var işe gelecegi zaman sabah 6da kalktıgını hemen kendne bir kahve ardından duş alıp ve kuafore gittiğini söyler biz 24 saat çalışp 72 saat dinlenioruz işe hep cıvıl cıvıl pırıl pırıl enerji dolu mis gibi gelir bense 7 30 dan önce uyanmam paldır küldür giyinip giderim ne kahvaltı ne kahve makyaj bıle yapmam cogu zaman ama cok gaza geldm burayı okuyarak...

ah canım ya kolay gelsin.. ne kutsal bir göreviniz var.. yogun tempoda haklısın kendine vakit ayıramamakta ama ne güzel bir örnek varmış önünde.. o öyle bakımlı olabiliyorsa sen de olursun bir kişi yapabiliyorsa sen de yapabilirsin canım yeter ki iste ve planla..

Kizlar foto denedim... bu cilit bang bir harika dus kuvet bataryadaki tum lekeler gidiyor ustelik yeni batarya gibi oluyor.yanindaki domol alman markasi sadece rosmanda var.onla yer siliyorm sirkeli diye.

ay gercekten mi ? hiç mi kalmıyor telle fln ovalıyanlar varmıs öyle bişeye gerek var mı dilmek ve üstüne yıkamak yeterli mi? kireçli su lekelerini cıkarıyor mu ? cıkarıyorsa büyük bir derdime derman olacak :)

simsims olay iyice uzamasın belki gecmiş gitmiştir diye alıntılamadım ama cok sasırdım buranın sadece dıs bakım sanılmasına. sen sürekli evi toparlanman ve kişisel bakımla ilgili paylaşım yapıyorsun sanırım arkadas dikkatli incelememiş

kızlar mrb o kıtabı okuyan var mıı suan derle topla rahatlayı

evet canım okudugunu anlamamak ve bilmeden bilmişlik taslamaya çalışmak bu olsa gerek.. bir de bakım denilen şey bazılarımızda ne kadar sığ bunu da görmüş olduk..
sen saçlarını nasıl topluyorsun ondan bahset?

Canim cilitbang bataryaya sık en fazla 5 dk bekle ,normal bulasik sungerinin sert yeriyle sil durula... dusakabini direk duruladim ovalamadim ama duruladiktan sonra cekcekle suyunu aldim.bu kadar:)

bulamazsan sayfayı burdanda anlatırım canım.. kitaptan çok faydalandım..sadece burda degil çevreme de tavsiye ettim.hepsinde kitaptan çok memnun kaldı..umarım sen de faydalanırsın
tatlım bulamadım zahmet olmazsa kucuk onerıler alabılırım

bu arada kendım ıcın
dusuma gırdım
kremlendımm
pedıkurumu yaptım
aksam sporumu yapıcam
makyajımı yapıp dısarı cıkıcam bırazdan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…