- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
rica ederim canımGeriye dönüp bulayım o Zaman. Teşekkür ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canımGeriye dönüp bulayım o Zaman. Teşekkür ettim
Msjımda da yazdığım gb burası sadece cilt bakımı üzerine bir topik diye biliyorum.zira isminden de belli.hatta seninle cc kremle ilgili paylaşımlarımız olmuştu.nikimi değiştirdim.bunu seninle paylaşmamışım sanırım.arkadaşın ,şu saatte şunu yaptim,bulaşıkları yıkadım,yok çamaşırları astım vb.açıklamalarıni hem bu topikte başka kimsede denk gelmediğim için oturtamadım hem de tam da sadece ev işleriyle ilgili harika bir topiği hatırladım ve kendisiyle paylaşmak istedim.neden böyle tepki verdin anlamadım.yazdıklarımı okudum ,kötü bir şey mi yazmışım diye.ama yazmamışım.neyse topiğinle sana mutluluklar.bu sabuna muhakkak bakıcam.. teşekkürler canım
kesinlikle okumalısın canım..çok faydasını görüceksin
merhaba canım hoşgeldin :) sen _nurbanu_ arkadaşın yanlış bilgilendirmesine bakma..burası tamda öyle bir topik.. sadece ben bu ara pek aktif degilim özel nedenlerden dolayı.. ben de keyifle okudum seni canım..harikasın
bunu da nerden çıkardın acaba? taklitler ancak asıllarını aratır..burası bu tip paylaşımların ilk yapıldıgı topiktir.. ve yapılmaya da devam edicektir!
sen topikleri karıştırmışsın canım benim bir sürü yazım var bu topikte bu şekilde.. bilmeden okumadan yorum yapıyorsun..sana da mutluluklar tabiiiMsjımda da yazdığım gb burası sadece cilt bakımı üzerine bir topik diye biliyorum.zira isminden de belli.hatta seninle cc kremle ilgili paylaşımlarımız olmuştu.nikimi değiştirdim.bunu seninle paylaşmamışım sanırım.arkadaşın ,şu saatte şunu yaptim,bulaşıkları yıkadım,yok çamaşırları astım vb.açıklamalarıni hem bu topikte başka kimsede denk gelmediğim için oturtamadım hem de tam da sadece ev işleriyle ilgili harika bir topiği hatırladım ve kendisiyle paylaşmak istedim.neden böyle tepki verdin anlamadım.yazdıklarımı okudum ,kötü bir şey mi yazmışım diye.ama yazmamışım.neyse topiğinle sana mutluluklar.
merhaba canımmm nerelerdesin ya?? :)) özledim seni
ben de sizleri özledim canım. hem sıkıntılı bir dönem, hem net sıkıntılı hem de gündem malum siyasete giriyorum doğrudan, net de sıkıntılı olunca başka yere bakmak sıkıntılı oluyor.merhaba canımmm nerelerdesin ya?? :)) özledim seni
Sen amma da büyüttün kendini.senden başka kişiler de topik açabiliyor bu sitede.bu site öyle bir site.isteyen istediği konuyu açıyor. Bilmiyordun öğrendin sayemde.ama senin böyle kendini farklı yerlerde gören biri olduğunu söylemişlerdi.hadi canım bekleme yapma.dön topiklerineeeeesen topikleri karıştırmışsın canım benim bir sürü yazım var bu topikte bu şekilde.. bilmeden okumadan yorum yapıyorsun..sana da mutluluklar tabiii
komiksin yaaa güldürdün beniii lütfen gitmeeeSen amma da büyüttün kendini.senden başka kişiler de topik açabiliyor bu sitede.bu site öyle bir site.isteyen istediği konuyu açıyor. Bilmiyordun öğrendin sayemde.ama senin böyle kendini farklı yerlerde gören biri olduğunu söylemişlerdi.hadi canım bekleme yapma.dön topiklerineeeee
ben de bayram sonrasını bekliyorummm galiba.. bugün bi kitap aldım..senin topige gelicem yarın.. "fi" yi okumuş muydun?ben de sizleri özledim canım. hem sıkıntılı bir dönem, hem net sıkıntılı hem de gündem malum siyasete giriyorum doğrudan, net de sıkıntılı olunca başka yere bakmak sıkıntılı oluyor.
ama Ekim gibi döneceğim.
Sana okuma yazma ögreticem ben galiba canım.ama vaktim yoookk başkasından iste bunukomiksin yaaa güldürdün beniii lütfen gitmeee
hehehe tabe tabe okudugunu anlasan burda olmazsın zaten byee byeeeeeeeSana okuma yazma ögreticem ben galiba canım.ama vaktim yoookk başkasından iste bunu
vay harikasın canım.. seri halinde okumuşsun bir arkadaşım "fi" yi okuyamadım kitaptaki çapkın erkek karekterinden dedi bayram tatilinde başlayacagım okumaya, sen nasıl buldun kitapları?Simcim ben okudum fi,çi,pi yi...
anlaştık okuyup burda paylaşırımCanim ben begendim kitaplari,hatta 4 kisi daha okudu benim kitaplarimi onlarda begendi.sapik erkek artik her romanda var.:) zaten 1.kitabi begenirsen mutlaka digerlerini deli gibi merak ediyorsun... konu ve ayrinti vermiyorum. Oku ve gör.:))