- 12 Mart 2009
- 5.074
- 6.985
Karbonatarkadaslar ter kokusunu yüzde yüz önleyen roll on tavsiyesi alabilir miyim
yüzde yüz doğal hem de kanser yapma riski yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karbonatarkadaslar ter kokusunu yüzde yüz önleyen roll on tavsiyesi alabilir miyim
canim onu duydum ama ya gozenekleri flan tikarsa? bu arada ben eczaneden ingiliz karbonati aldim o olur muKarbonat
yüzde yüz doğal hem de kanser yapma riski yok
Rolon tikamiyor da karbonat neden tikasin.canim onu duydum ama ya gozenekleri flan tikarsa? bu arada ben eczaneden ingiliz karbonati aldim o olur mu
tamam canım zarari yok diyosan kullanicam ben dr cok sagol :)Rolon tikamiyor da karbonat neden tikasin.
Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum çok rahat ettim biraz islatip sür banyoda.
Ne ter kokusu kalıyo ne iğrenç bi koku oluyo.
Ingiliz karbonatı da olur. Ben de eczaneden aliyorum
Rolon tikamiyor da karbonat neden tikasin.
Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum çok rahat ettim biraz islatip sür banyoda.
Ne ter kokusu kalıyo ne iğrenç bi koku oluyo.
Ingiliz karbonatı da olur. Ben de eczaneden aliyorum
Tabi ki denedim canım.Denediniz mi?İlk izleniminiz nasıl?
Ben roll-on ve deodorant sürmeden dışarı çıkamayan biriydim.Şimdi roll-onu bıraktım,sadece deodorant sıkıyorum koltuk altıma.Ama koltuk altımda kararma var muhtemelen deodorant yüzünden...Onu da bırakmak istiyorum ama karbonattan da emin olamadım
Bu bildigimiz karbonat mi yoksa ozel bir karbonat mi? Ben de deo kullanmak istemiyorum icindeki bazi maddelerden dolayi ama kullanmadan da olmuyor.Tabi ki denedim canım.
Iç çamaşırların renk değiştirebilir zamanla beyazliyor ama Rol on da aynı etkiyi veriyordu. Bence dene.
canim ben eczaneden alinan sodyum bikarbonati koydum iki seferdir koyuyorum. gercekten ter kokusu sıfır zarari var mi bilemiyorum arastiriyorum sen de arastir lütfen bilen de yazsin lutfen bilgilendirelim birbirimiziBu bildigimiz karbonat mi yoksa ozel bir karbonat mi? Ben de deo kullanmak istemiyorum icindeki bazi maddelerden dolayi ama kullanmadan da olmuyor.
Merhaba kızlar bu aralar vakit buldukça evimle ilgilenmeye ve evimi düzenlemeye çalışıyorum.. ve fark ediyorum ki o kadar çok kıyafet vs eşyam var ki onlardan kurtulmadan evimi toparlmam imkansız.bunu fark etmemde şuan okudugum kitabında faydası var tabi.d&r da dolaşırken bir anda gözüme çarpıp aldım bu kitabı..%25 indirimle aldım hala indirimi devam ediyor, d&R da bulabilirsiniz
Eki Görüntüle 1540981
şimdi yazlık ve kışlıklardan verilecekleri ayırmakla meşgulüm..ne kadar zor vedalaşmak giymesekte kıyafetlerimizden ayrılmak.. bilmiyorum kaç poşet çıkıcak ama sonuç hem ben hafiflemiş olucam hem de başka birleri bu kıyafetlerden faydalanabilicek..
bir de geçen gün bir internet sitesinden ev düzenleme ve bazı ihtiyaçlarım için alışveriş yaptım.belki siz de ilgilenirsiniz diye sizlerle de paylaşmak istedim bunları..
Eki Görüntüle 1540988
bu ürün bir zamanlar tvde çok çıkardı.düzgün tshirt katlamayı saglıyor..umarım memnun kalırım
Eki Görüntüle 1540996
tam 16 çantayı kapı arkasına asmaya yarayan çanta askılıgı..
Eki Görüntüle 1540999
çamaşırları ayırırken en nefret ettigim şey çorap eşlerini bulmak ve onları eşlemek.işte bu aparat buna son veriyor.çorapları çiftleyip öyle yıkayabiliryorunuz.hem kaybolmuyor hem de yıkandıktan sonra katlaması kolay oluyor..
Eki Görüntüle 1541005
bu ne mi?börek yapma aparatı :)
Eki Görüntüle 1541008
çanta içi düzenleyci:daha önce buna benzer bir düzenleyiciyi watsonsdan almıştım ama bunun bir çok gözü var içinde ve fermuarlı.."çantayı boşalt sonra diger çantada kredi kartını vs unut" bu benim başıma çok geliyordu.artık çanta boşaltmak kolay :)
Eki Görüntüle 1541010
esas herşey bu ürünü aramamla başladı.zamanında tchibodan almıştım ayakkabı düzenleyicisini..yıllardır bekliyorum ama bir daha gelmedi bu ürün.ben de internetten araştırırken alışveriş yaptıgım sitede buldum ve diger ürünleri de böylece almış oldum :)
çanta düzenleyici dışında hiçbirini almana gerek yok canım.. tshirt katlamayı da zaten videolarda paylaşmıştım.o şekilde katlıyorum.. kitabı youtube videolarıyla da desteklersen tam bir bütün oluyor.yoksa eksik kalıyor.. ayakkabı düzenleyici olarakta ikeanınkini aldım.çok memnun kaldım aynı zamanda ikeadan neredeyse tüm çekmecelerime çekmece düzenleyici aldım.. ayrıntılı bilgi istersen paylaşabilirim veya ikeanın sayfasından bulabilirsin..harika bir iş yapıyorsun..sonu mutlu sonsimsim bu ürünler hakkında yorumlarını bekliyorum...
bende bu kitabı okuyorum yavaş yavaş ve ayakkabılıktan ve çekmecelerden başladım olaya...
henüz kıyafet aşamasına gelemedim.
ürünler kullanışlı mı.yoksa işine yaradılar mı?
canım çok büyük bir ayakkabı dolabı yaptırdık taşmaya başlayınca botlar yazlıklar ayırtettım ve o muhteşem oldu.hem tertemiz hemde sıkış tepiş bişey olmadı...
ikeadanda çekmece duzenleyıcı nasıl desem çit seklınde kendın yapıyorsun ama henüz yatak odasına başlayamadım.
ev bır ferahlıyor:) çanta düzenleyıcıde bu hafta oldu aldım cok pratık oldu.
geçenlerde fırçalarını koyduğun saksıdan alcam güzel görünüyor hemde hepsı bırarada...:)
ama süreklı takıp edemedıgım için yaptıklarını kaçırmışım...
paylaşırsan çok mutlu olurum..
ikea sayfasında ölçüleri var aslında ben öyle yapmıştım..kesinlikle daha pratik..ben de çitlerden aldım ama bunlar daha kullanışlı,rica ederimcanım çok saol ölçü alıp gitmek hıc aklıma gelmedı...
:)
bu benım aldığımdan daha pratık...
bu resmi nasıl paylaşıyosunuz banada öğretın...