Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

canim onu duydum ama ya gozenekleri flan tikarsa? bu arada ben eczaneden ingiliz karbonati aldim o olur mu
Rolon tikamiyor da karbonat neden tikasin.
Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum çok rahat ettim biraz islatip sür banyoda.
Ne ter kokusu kalıyo ne iğrenç bi koku oluyo.
Ingiliz karbonatı da olur. Ben de eczaneden aliyorum

tamam canım zarari yok diyosan kullanicam ben dr cok sagol :)

buraya yazmak her zaman çok işime yaradı.. darısı yarına..
yarın planım:
sabah:8 de kalkış 1 bardak sade kahve
saat en geç 9da yürüyüş
10 gibi eve geliş duş ve kahvaltı
12:30 a kadar epilasyon ve ev temizligi
14te işle ilgili çalışma
17de kuaför ve akşamki dügüne hazırlık
akşam dügünde bol bol dans etme

hadi bakalım bol şans bana :)

Denediniz mi?İlk izleniminiz nasıl?
Ben roll-on ve deodorant sürmeden dışarı çıkamayan biriydim.Şimdi roll-onu bıraktım,sadece deodorant sıkıyorum koltuk altıma.Ama koltuk altımda kararma var muhtemelen deodorant yüzünden...Onu da bırakmak istiyorum ama karbonattan da emin olamadım

Tabi ki denedim canım.
Iç çamaşırların renk değiştirebilir zamanla beyazliyor ama Rol on da aynı etkiyi veriyordu. Bence dene.

Tabi ki denedim canım.
Iç çamaşırların renk değiştirebilir zamanla beyazliyor ama Rol on da aynı etkiyi veriyordu. Bence dene.
Bu bildigimiz karbonat mi yoksa ozel bir karbonat mi? Ben de deo kullanmak istemiyorum icindeki bazi maddelerden dolayi ama kullanmadan da olmuyor.

Bu bildigimiz karbonat mi yoksa ozel bir karbonat mi? Ben de deo kullanmak istemiyorum icindeki bazi maddelerden dolayi ama kullanmadan da olmuyor.
canim ben eczaneden alinan sodyum bikarbonati koydum iki seferdir koyuyorum. gercekten ter kokusu sıfır zarari var mi bilemiyorum arastiriyorum sen de arastir lütfen bilen de yazsin lutfen bilgilendirelim birbirimizi

simsim bu ürünler hakkında yorumlarını bekliyorum...
bende bu kitabı okuyorum yavaş yavaş ve ayakkabılıktan ve çekmecelerden başladım olaya...
henüz kıyafet aşamasına gelemedim.
ürünler kullanışlı mı.yoksa işine yaradılar mı?

çanta düzenleyici dışında hiçbirini almana gerek yok canım.. tshirt katlamayı da zaten videolarda paylaşmıştım.o şekilde katlıyorum.. kitabı youtube videolarıyla da desteklersen tam bir bütün oluyor.yoksa eksik kalıyor.. ayakkabı düzenleyici olarakta ikeanınkini aldım.çok memnun kaldım aynı zamanda ikeadan neredeyse tüm çekmecelerime çekmece düzenleyici aldım.. ayrıntılı bilgi istersen paylaşabilirim veya ikeanın sayfasından bulabilirsin..harika bir iş yapıyorsun..sonu mutlu son

canım çok büyük bir ayakkabı dolabı yaptırdık taşmaya başlayınca botlar yazlıklar ayırtettım ve o muhteşem oldu.hem tertemiz hemde sıkış tepiş bişey olmadı...
ikeadanda çekmece duzenleyıcı nasıl desem çit seklınde kendın yapıyorsun ama henüz yatak odasına başlayamadım.
ev bır ferahlıyor:) çanta düzenleyıcıde bu hafta oldu aldım cok pratık oldu.
geçenlerde fırçalarını koyduğun saksıdan alcam güzel görünüyor hemde hepsı bırarada...:)
ama süreklı takıp edemedıgım için yaptıklarını kaçırmışım...
paylaşırsan çok mutlu olurum..

süper yapmışsın.. :) ben bütün çekmecelerimde salon, yatak odası, çalışma odası vs bu dolap içi düzenleyiciyi kullanıyorum..ilk önce dolap içinin ölçüsünü al ve ikeadaki ölçüne uyuyorsa bu dolap içlerinden almanı tavsiye ederim.çok memnun kaldım..ve dolap içlerim hep toplu

canım çok saol ölçü alıp gitmek hıc aklıma gelmedı...
:)
bu benım aldığımdan daha pratık...
bu resmi nasıl paylaşıyosunuz banada öğretın...

canım çok saol ölçü alıp gitmek hıc aklıma gelmedı...
:)
bu benım aldığımdan daha pratık...
bu resmi nasıl paylaşıyosunuz banada öğretın...
ikea sayfasında ölçüleri var aslında ben öyle yapmıştım..kesinlikle daha pratik..ben de çitlerden aldım ama bunlar daha kullanışlı,rica ederim
resimi masaüstüne indirip sonra paylaşıyorum

Merhaba arkadaşlar bayadır gelmiyorum Bakımsız değilim ama vakit bulamıyorum galibaa

Uzun zamandır burnumdaki siyah noktalarla savaş halindeyim
Kışın:sık sık nemlendirici sürerek ve yüz sabunuyla yıkarak bu sorunu hallediyorum

Laaaakiiin yazın bu yöntem işe yaramadı ben bayadır bi arayış içindeydim zaten kahve peelengi yaptım ehh tam derinlemesine nemlendirme ve o bıtır bıtır görünümü engelleyemediğini
Gördüm vee bugün bu jeli aldım

Rutinim şu şekilde olucak gümde iki kere sabah ve aksam
Jel+gül suyu+nemlendrici bakalım sonuç nasıl olucak

Kizlar foto denedim... bu cilit bang bir harika dus kuvet bataryadaki tum lekeler gidiyor ustelik yeni batarya gibi oluyor.yanindaki domol alman markasi sadece rosmanda var.onla yer siliyorm sirkeli diye.

Kizlar buda elsabunum.degistirdim ve heryere bundan koydum.mis gibi kokusu var.yumusacik eller.ustelik paraben icermiyor.eyupsabrinin sitesinden aldim.markette bu markayi bulamadim.12li 24lu paketler var.aksam siparis verdim oglen elimdeydi.tester boylarida var.avm de piknikte sabun bulamadiginizda tekli kullanimlar cok guzel.mutlaka herkesin cantasinda bulunmali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…