Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

ooh keyfini çıkar dinlenmenin nerelere bakıyorsun?nasıl bir masa dizayn ediceksin ?

aslında dizayn derken öyle çok değişik bişey değil :)
klasik bi çalışma masası istiyorum ... güzel bi masa saati kalemlik not kağıtlığı vs arıyorum .. bide minik plastik çiçekler var renkli renkli onlardan alayım diyorum iki tane ..

böyle yani ama oturunca içim açılsın yeni eşyalarla .... ruhum okşansın biraz

Çok mutlu etti beni bunu görmek :)

ee sen bana ikea yı anlatıyorsun kırtasiye hariç hepsi var.. bir de oraya bak istersen..

Bugun yaptiklarimdan bahsedeyim
Sabah kahvalti edildi
Masa toplandi
Gunes kremi suruldu
Uzun zamandir kullanmadigim eyeliner suruldu
Kirmizi dudak kalemi ve uzerine kirmizi ruj suruldu
Saclar her zaman yaptigimdan farkli bisekilde oruldu ise gidildi
Aksam yemek yendi masa toplandi bulasiklar yikandi
Tv cay klasigi
Agda kil tuy isleri halledildi banyo yapildi misler gibi ayak topuklari torpulendi krem suruldu ( en kisa zamanda ayak peelingi alinacak)
Yuze nemlendirici suruldu saclar kurutulmasi malesef ordum belki dalgali olur degisiklik olsun ve yatakta kk bu mesaj yazildi

Merhaba! Bugün pek bir şey yapmadım, şayet ders çalışmakla meşgulüm, tabii bu yumurta beyazı maskemi yapmaktan alıkoymadı beni. :)

- Sabah yüzümü yıkadım,
- Yves Rocher face mist kullandım,
- Birkaç saat sonra yüzümü yıkadım ve yumurta beyazını sürdüm. Sürmeden önce köpük köpük olana kadar mikserledim ki, sürmesi daha kolay olsun. Şimdi gerildiğini hissediyorum.
- Günde 1L su kararını aldım. Ayrıca takvimim ile çakışmazsa Nike+Run etkinliklerine katılıp koşmayı düşünüyorum. En kötüsü kendim koşarım.

Siz neler yapıyorsunuz?

harika bir paylaşım olmuş canım teşekkürler.. güzellk içten başlar.. dışa döner..

günaydın canımmm 2 haftadır tatildeyim.. birraz onun rehaveti var üstümde.. haklısın canım.. bugün birşeyler paylaşayım sen ne yaptın?begendin mi birşeyler?
malesef tatlm halen harekete geçemedim odam her zaman çok sıcak kullanamıyorum bile bi an evvel yaz bitsin de düzenlensin hayatım diyorum

Merhaba kızlar sıcaklardan olsa gerek herkeste bi durağanlık var galiba bende haftasonu ve bikaç gündür yaptıklarımı paylaşayım dedim topik hareketlenir belki biraz haftasonu neler yaptım?
Cumartesi sabah doktor kontrolüm vardı oraya gittim öğlende evdeydim evi gitmeden toparlamıştım gelince süpürdüm sildim toz aldım ve renkli çamaşırlarımı yıkadım astım
Akşam için yemeğimi yaptım
Hastaneye gitmeden makyajımı yapmıştım ancak saçlarıma yine düzgün şekil veremedim ah şu tembellik gelincede saçımı ole topladım bıraktım. Eşimin kardeşi bizdeydi onunla sohbet muhabbet derken güzel bir gün geçirdik
Akşam eşimle ve yine kardeşiyle eşimin ablasına gittik çok güldük eğlendik dedikodunun dibine vurduk :) çok ayıp ama yaptık
Pazar günü eşimle alışverişe gittik evde deterjan namına ne varsa tüketmişim onları almaya gittik
Giderkende watsona uğradık kendime birkaç parşa şey aldım
Makyaj temizleme pamuğu
Tırnak törpüsü ( Tırnaklarıma oje süren biri değilim ama manikür yapıyım en azından düzenli olarak arada french yaparım)
Ayaklarımdaki sertlikler için peeling baktım ama hoşuna giden bişey bulamadım o yüzden çatlak kremi aldım indirimdeymiş 2 gündürde kullanıyorum gayet güzel çıktı yumuşattı.
Saç tokaları aldım lastikler güzel sıkı tutuyolar memnun kaldım.
Koltukaltı rollonum bitmişti niveanın aldım
kasada hesap öderken indirimli ürün alabileceğimi söylediler bende alix avien maskara sexy black aldım son kalmış oda diğer ürünlere ihtiyacım yoktu zaten
Alışveriş çıkışı eşimle Cağaloğluna gittik sevgiliyken sürekli giderdik tanışma yıldönümüz olduğu için eşim nostalji yaratmak istemiş iyide oldu uzun zamandır gitmemiştik. Dışarda yemeğimizide yedik evimize geldik ama yorgunluktan ayaklarımda derman kalmamıştı Uzun yazdım bayağı bidaha bu kadar biriktirmicem inşallah

madem tatil modundayım ve tembellik yapıyorum tatile çıkmadan önce yaptıgım bir kaç alışverişi paylaşayım

kiehls güneş kremi:
kiehls'den aldıgım ilk ürün 50 faktörlü güneş koruyucu krem..ismi gibi gerçekten çok hafif..anında yüze uyum saglayıyor ve beyazlık hiç kalmıyor.. çok memnun kaldım kendisinden ama yazlıga getirmedim.çünkü suya dayanıklı degil.günlük kullanım için uygun..

flormar oje kurutucu:
çok acil durumlar için ve benim gibi kurumasını bekleyemeyenler için..

body shop ayak peeling:
kaç senedir kullandıgımı bilmedigim ve kaç tane bitirdigimi bilmedigim peeling olur kendisi.sayesinde ayaklarım pamuk gibi oluyor.. ben aldıgımda 3 al 2 öde kampanyası da vardı..hala varsa kaçırmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…