Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Kesinlikle katılıyorum kaliteli ürünlerin fark yarattığına. Ben Maybelline alırken alayım da almış olmak için diye düşünerek almıştım. Önerdiğin kreme baktım, bilmiyordum ama çok tavsiye edilmiş. :) Teşekkür ederim.
Sabahları Neutgr- adını yazamadım, jelini kullanıyorum, akşamları Garnier'in 3'ü 1 arada'sını kullanıyorum. Aynı zamanda peeling olduğu için yeniden almaya gerek duymadım ama Yves Rocher peelingim de var. Maske pek kullanmıyorum, evet..

Cilt temizleme fırçaları canımı çok yakıyor.. Yağlı ve hassas cilt tipim var..

Boyum biraz uzun olduğu için bu konuda pek bir şey diyemiyorum, kendime gelince bile bana ne yakışıyor ya da yakışmıyor karar veremiyorum.

Saç toplamanın da biçimleri vardır, tamamen anladım çünkü aynı şey bende de oluyor at kuyruğunda aşırı sıkmamaya çalışsanız? Tamamen gergin olmasın ama yeteri kadar olsun. Değişik biçimlerde örmeyi de deneyebilirsiniz Youtube'da hoş modeller var :)

Evet, kesinlikle, aksesuar gerçekten çok fark yaratıyor. Daha farklı ve çekici modellere bakabilirsiniz eğer kullandıklarınız sadeyse. :)

Ben 20 yaşındayım üniversite biri bitirdim :) benim 18 gün oldu .. Üç yıllık ilişkim biteli .. Hakkımızda Hayırlısı böyleymiş

Bölüm neydi canım ??

Demek öyleymiş.. benimki seninki kadar uzun değildi, üzüldüm :/ Ben yabancı dil okuyorum, senin bölümün ne?

Selam millet nasılsınız :)
Simscim, yoğurt süt ilk kez duyuyorum.
Ben de Lut gölü çamuru hakkında araştırma yapıyorum.
Toz halde çamur bulmak mümkün mü?
Hiç araştırdınız mı?
merhaba canım hoşgeldin ..malesef ilk defa senden duydum..internetten bi bakayım ama bir bilgin olursa bizimle paylaşırsan sevinirim

merhaba canım,sana cevap yazmıştım ama görmedin sanırım bb vs kremlerle ilgili _nurbanu_ açıklamış..bu konuda onun araştırmasını bekliyorum ben de zor zamanlar geçirmişsin,hayırlısı olsun canım.. o bebek gibi cilt sadece senin degil herkesin hayali..

merhaba canım hoşgeldin bir kaç sayfa geride saç toplama şekilleriyle ilgili video ve youtube da saç şekilleri yapan takip ettigim kişileri paylaştım.eminim faydalanacaksın benim de boyum 1.58.yakınız.. ve ben de spor giyinirim ama spor şık denilen tarzda giyinmeyi seviyorum..sana dolgu topuklu spor ayakkabılar,dolgu topuklu ayakkabı ve botları öneririm..hem rahat ve günlük koşuşturmacaya uygun hem de boyun bir anda 10cm uzuyor

hayırlısı olsun canım.. ben de 4 yıllık ilişkim bittiginde onu hatırlatacak bütün herşeyi atmıştım(eger gerçekten bittiyse zamanı gelince sen de atarsın)
kendine baktıkça kendini daha iyi hissediceksin.. bu süreci kendine ayırman kalbinin iyileşmesini çabuklaştırıcak canım

O bahsettiğin ürunleri çöpe at hemen,tabi paran varsa çünkü pahalılar eczanedekiler,ve dooooğruu güvenebileceğin bir eczaneye git.dermokozmetik ürünler al.vichy falan alma.bioderma iyi.3 al 2 ödeler oluyor.uyguna geliyor o zaman.temizleme fırcasi olarak pilli olmayanları da var.örneğin ben geçen gün shiseido da görmüştüm.bir küçükçanta içinde birkaç ürün daha vardı, hatırlamıyorum. 149 tl idi kampanyada.pilli değildi yanlış gormediysem.eminin kaliteli de çıkar. Kendin gezdiriyorsun yüzünde. Kılları da yumuşaktı.onun gb bir şey alabilirsin.

clarisonic veya clinique gibi elektrikli veya pilli yüz temizleme fırçalarının aslında hiçte iyi olmadıgını almak isteyip araştıran biri olarak söyleyebilirim.. almadan araştırmanızı öneriririm..bodyshopta da olan benzer tarz yüz temizleme fırçalarının da hassas ve sivilceli ciltlere uygun olmadıgını hem alıp kullanan hem de araştıran biri olarak söyleyebilirm kızlar pjy1234

Son düzenleme:
msjıma cevap yazmamışsın

Zaten kendimi ne kadar çok yıprattığımı fark ettim , kendimi ne kadar çok ihmal ettiğimi ... İnşallah çabucak toparlanırım ..

Ben din kült öğret okuyorum canım

Selam bayanlar bu aksam isten geldikten sonra yaptiklarimi yarinda yapacaklarimi yaziyim istedim simsim senin gibiyim bende yazinca yapiyorum daha kolay oluyo
İsten eve geldim ellerimi yikadim yuzumu hemen temizlemedim genelde yatarken temizlerim ki soluk bi yuzle oturmayim esimin yaninda kisa sortumu ve askili spor body mi giydim makyajimda var gayet şıkım
Dun camasirlarimi yikayip asmistim bugun topladim katladim dolaba yerlestirdim
Yemegi kayinvalidemde yedigimiz icin mutfagim topluydu ama coplerimi esime cikarttirdim
Kendim icin de esimle beraber cay ve kabak cekirdegi esliginde mac izliyoz ben mac pek sevmem ama eslik ediyorum yinede oda benim dizilerime eslik ediyo zaman zaman cunku :)
Yatmadan oncede yuzumu yuz yikama jeliyle yikayip nemlendiricimi surcem goz alti kremimi surcem bir bardakta sut icip guzel guzel uyucam :)

çok tatlısın ne güzel yazmışsın

ay ben bunları okudum ama cevap yazmayı unutmuşum canım kusuruma bakma.. estee lauder bb ve cc nin metini duydum daha önce de bahsetmiştim.sanırım ben ondan alırım.ben de internetten almaya cesaret edemem..bir de gerek yok gibi geliyor.illahaki istedigimiz gibi bi cc buluruz di mi?missha bb var bende. cc si de vardır kesin araştırmaya devam ediyoruz o zaman bizim de bir ccmiz olsun di mi?

Tüm mesajları ayrı ayrı okudum ama cevap yazamadım kusura bakmayın.. hepinize mesajlar ve öneriler için teşekkür ederim. :)

Bugün;
- Saçlarıma sinemaki kürü yaptım. İlk defa. (fazla lavanta yağı koydum sanırım buram buram lavanta kokuyorum şu an.)
- Saçlarımı ve makyajımı yaptım, dışarı çıkmam gerekiyordu. Biraz kapatıcı, allık, kırmızı ruj ve çok hafif eyeliner. Dudaklarımı vurgulamayı daha çok seviyorum.
- Eve geldim ve yüzümü temizledikten sonra lekelerime çay ağacı yağı sürdüm iyi geldiğini söylüyorlar. (Salak gibi siyah noktalarımı sıkıp gözeneklerimi öyle açık bıraktığım için onlara da sürdüm. Siyah noktalarımdan kurtulmak için burnumu kesmem gerekecek sanırım.)

Ester lauder pahalıydı sanki . Missha cc hiçbir sitede sıralamada yok.bb si var am cc yok.araştırmaya devam edicem lakin cc kullanacaksam nemlendirici ve güneş kremini boşun aldım hissi beni rahat bırakmayacaği için loreal alıcam sanırım.

tamam canım alınca yorumunu bekliyoruz.. ben tam karar veremedim.. lorealin yeşil cc olanını tavsiye ediyorlar..sen hangi rengini düşünüyorsun?
nemlendirici ve güneş koruyucunun yerini tutucagını düşünmüyorum ben ccnin.. gönlünü ferah tutu bence

merhba canım ,ben iyiyim ya sen nasılsın? nasıl gidiyor kendini yenileme işleri :)
Güzel Gidiyor ya .. Bugün belgeleri teslim ettim ehliyet kursu için . Şimdi dinleniyorum IPad elimde .. Yeni bi çalışma Masası dizayn edeceğim de yeni kalemlikler kalemler defterler .. Onlara bakıyorum nerden alsam diye

Selam kizlar cok mutluyum dunku konusmalarimizdan sonra ve sizden aldigim gazla sabah farkli bir orgu modeli denedim sacima veee super iltifatlar aldim is arkadaslarim ve mudurum ayri ayri hepsi farketti ve saclarimin cok guzel oldugunu bana yakistigini soylediler.
Normalde basit bi sekildi ama o bile farketti ya sasirdim aslinda dedim benim problemim sac diye devam devam cok iyi oldu bu gaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…