Merhaba hoş geldin, seni daha önce görmemiştim :) Açıkçası buradaki kadınların "çirkin değilim ama tembelim" demesi hoşuma gidiyor, hiçbirimiz çirkin değiliz çünkü. :) Yaşınızı bilmiyorum ama aynı yoldan geçiyoruz gibi duruyor, benim gittiğim lise, lise değil, insanların zaman geçirmeye, bari liseyi bitireyim deyip geldikleri bir yerdi, kızların tek umudu evlenecekleri birini bulma ve mutlu mesut yaşamaktı. Bu yüzden her günüm sanki moda defilesine gelmiş gibi geçerdi, lakin kızlar ne kadar makyajlı ve saçları mükemmel yapılmışsa, ben değildim. Onlar gibi olmak istemedim hiçbir zaman, ama bu görüntü benim de kendimi güzel hissettirecek bir şeyler yaptırmaya itti. Saçlarımı düzleştirmeye, maşalamaya başladım, ama ilk seferler tam bir kabustu. Bir gün yanlış yapıyordum, bir gün bir yerini beceremedim, bir gün çok sprey sıktım, vs. bu yüzden tek diyebileceğim, pratik, pratik ve pratik. Tabii ki saçınıza dikkat edip, yakmamak ve bakımını yapmak şartıyla. :)
Bir kot ve bir t-shirt ile de şık olunabilir pekala. Ben biraz minimalist biriyim, bu yüzden dolabımda 2 elbise, 2 kot, 5 t-shirt ve 2 gömlek vardır, tamamen bu. Ve ihtiyacım olan şey sade bir kombin ile özgüvenim. Muhteşem kıyafetler giyen birinin yanında bile sade duran biri daha iyi ve parlak görünebilir, ama giydiğiniz şeylerden hoşnut değilseniz, önce neyi sevdiğinizi araştırın, internetten, dergilerden bulun neyi sevdiğinizi, ve size yakışıp yakışmadığını. Sevmenizin yanında, eğer size yakışıyorsa bu bir fark yaratır. :) Umarım açıklayıcı olmuşumdur :)