teşekkür ederim canımmm..az öce yaptım maskeyi ama 1 kase yogurt çok fazla olur diye yarım kase yogurt ile yaptım.o bile çok geldi,annem de yaptı gene de arttı :) snuçtan memnun kaldık ikimizde..yumuşacık,pamuk gibi oldu yüzümüz ve siyah noktalar şimdilik gittiAy bende deneyeceğim Sağol canım 1 numarasin. ..
bende tatilden yeni döndüm şimdiden denizi çok özledim benim içinde yüz
harikasın canımmm..Eveeet bakımlı bağyaanlar günüm çok güzel geçiyor şu saatte kadar yaptıklarını yazayımakşam drvanıda yazarım bugün haftalık bakım günümdü bildiğiniz üzre
_evi süpürdümml,sildim,toz aldım,ve diğer işleri yaptım
_yüzüme kahve peelengi
_banyo yaptım uzuuuun uzuuun
_çatlak bölgelerime kahve peelengi(kahvelendim bugün )
_gül suyuyla yüzümü temizledim(bunu hergun yapıyorum)
_kendime yeşil çay yaptım
_kaşlarımın ortasını cımbızladımben kaşlarımı almaya gerek duymadım henüz
_veee bana pozitif enerji veren güzel sabahlığımı giydim
_güzel takılar taktım
_biraz fotoğraf çektim
_sizin içinde fotoğraf çektim buyruuuun
Canım sabahlığımEki Görüntüle 1607572
Vee takılarımEki Görüntüle 1607574
Evet bugün bizim günümüzteşekkür ederim canımmm..az öce yaptım maskeyi ama 1 kase yogurt çok fazla olur diye yarım kase yogurt ile yaptım.o bile çok geldi,annem de yaptı gene de arttı :) snuçtan memnun kaldık ikimizde..yumuşacık,pamuk gibi oldu yüzümüz ve siyah noktalar şimdilik gittibu arada Feraceli ile ben de dün ki konuyla ilgili güzel gelişmeler var,sende ne var ne yok? anlaştık senin yerine yüzerim
harikasın canımmm..takılarına, özellikle de sabahlıgına BA-YIL-DIMMMMMM bugün bizim günümüzzz
canım benim yaaa ne tatlısınnn…Evet bugün bizim günümüzistersen sana verebilirim?
Travazol kremArkadaslar tirnak mantari olup çözüm bulan var mi acaba
tirnaklariniza mi surdunuz kac ayda iyilesme olduTravazol krem
Süre insana göre ve mantarın çokluğuna göre değişir ama en fazla 1 hafta diyeyimtirnaklariniza mi surdunuz kac ayda iyilesme oldu
emin misiniz tirnak mantari aylar suren tedaviyle zorla geçiyor bazen de gecmiyor sizinki 1 haftada mi geçtiSüre insana göre ve mantarın çokluğuna göre değişir ama en fazla 1 hafta diyeyim
Evet :)emin misiniz tirnak mantari aylar suren tedaviyle zorla geçiyor bazen de gecmiyor sizinki 1 haftada mi geçti
e basliyim o zaman teşekkür ler :)Evet :)
canım benim bende annemle daha iyiyim bugün kendimi zorluyorum ama huzurluyum en azından. .. teşekkür ederim size...teşekkür ederim canımmm..az öce yaptım maskeyi ama 1 kase yogurt çok fazla olur diye yarım kase yogurt ile yaptım.o bile çok geldi,annem de yaptı gene de arttı :) snuçtan memnun kaldık ikimizde..yumuşacık,pamuk gibi oldu yüzümüz ve siyah noktalar şimdilik gittibu arada Feraceli ile ben de dün ki konuyla ilgili güzel gelişmeler var,sende ne var ne yok? anlaştık senin yerine yüzerim
harikasın canımmm..takılarına, özellikle de sabahlıgına BA-YIL-DIMMMMMM bugün bizim günümüzzz
canım benim teşekkür ederim güzel yorumuna,hislerimiz karşılıklıcanım benim bende annemle daha iyiyim bugün kendimi zorluyorum ama huzurluyum en azından. .. teşekkür ederim size...
mis gibi oldun yani maskeyle. .. zaten ruhun yüreğin öyle guzelki eminim yüzünde öyledir. ..
hep güzel mutlu huzurlu ol dilerim...
merhaba ne mutlu bana,böyle mesajlarla çok mutlu oluyorum,teşekkürlerMerhabalarsimsims
Az evvel topiğinin nerdeyse tamamını okuyup k.k ya üye oldum :)
Enerjinden ve düzeninden faydalanmak isterim doğrusu :)
merhaba canım.. ben estee lauder bb ve cc kreminin methini çok duydum.guerlain bb kremini de hala alıcam inşallah :)))..ben de missha bb krem var.. ama cc kremin karma cilde daha uygun oldugunu okudum(bu arada benim de karma)dd ile ilgili ise bi bilgim yok canım.araştırdıktan sonra araştırma sonuçlarını ve aldıgım kremi paylaşırsan sevinirim canımMerhaba kızlar.simsims cc veya dd krem alıcam.cildim karma ve lekeli.buna uygun önerileriniz var mı?
Dd daha yeni.bildiğim kadarıyla flormarda var.cc olarak da okuduğum yorumlarda lorealinki begeniliyor.diğerleri yağlanma,parlama yapıyor. Onu denemeyi düşünüyorum. Fiyatı da uygun.internet kotamı bitirdim video izlemekten .yavaşladı hızı.videolar dura kalka izlenmiyor.kota ayın 21 inde dönecek.o zamana kadar loreal almazsam daha ayrıntılı incelerim,video falan izlerim.sana da haber veririm.:)) karma ve lekeli ciltler için bb krem bir işe yaramaz.cc veya dd krem alınmalı.bu kremlerle ilgili bir şeyler izlemiştim ama o dönem ilgimi çekmediği için unutmuşum. :))merhaba canım.. ben estee lauder bb ve cc kreminin methini çok duydum.guerlain bb kremini de hala alıcam inşallah :)))..ben de missha bb krem var.. ama cc kremin karma cilde daha uygun oldugunu okudum(bu arada benim de karma)dd ile ilgili ise bi bilgim yok canım.araştırdıktan sonra araştırma sonuçlarını ve aldıgım kremi paylaşırsan sevinirim canım