Merhaba kızlar sıcaklardan olsa gerek herkeste bi durağanlık var galiba bende haftasonu ve bikaç gündür yaptıklarımı paylaşayım dedim topik hareketlenir belki biraz haftasonu neler yaptım?
Cumartesi sabah doktor kontrolüm vardı oraya gittim öğlende evdeydim evi gitmeden toparlamıştım gelince süpürdüm sildim toz aldım ve renkli çamaşırlarımı yıkadım astım
Akşam için yemeğimi yaptım
Hastaneye gitmeden makyajımı yapmıştım ancak saçlarıma yine düzgün şekil veremedim ah şu tembellik gelincede saçımı ole topladım bıraktım. Eşimin kardeşi bizdeydi onunla sohbet muhabbet derken güzel bir gün geçirdik
Akşam eşimle ve yine kardeşiyle eşimin ablasına gittik çok güldük eğlendik dedikodunun dibine vurduk :) çok ayıp ama yaptık
Pazar günü eşimle alışverişe gittik evde deterjan namına ne varsa tüketmişim onları almaya gittik
Giderkende watsona uğradık kendime birkaç parşa şey aldım
Makyaj temizleme pamuğu
Tırnak törpüsü ( Tırnaklarıma oje süren biri değilim ama manikür yapıyım en azından düzenli olarak arada french yaparım)
Ayaklarımdaki sertlikler için peeling baktım ama hoşuna giden bişey bulamadım o yüzden çatlak kremi aldım indirimdeymiş 2 gündürde kullanıyorum gayet güzel çıktı yumuşattı.
Saç tokaları aldım lastikler güzel sıkı tutuyolar memnun kaldım.
Koltukaltı rollonum bitmişti niveanın aldım
kasada hesap öderken indirimli ürün alabileceğimi söylediler bende alix avien maskara sexy black aldım son kalmış oda diğer ürünlere ihtiyacım yoktu zaten
Alışveriş çıkışı eşimle Cağaloğluna gittik sevgiliyken sürekli giderdik tanışma yıldönümüz olduğu için eşim nostalji yaratmak istemiş iyide oldu uzun zamandır gitmemiştik. Dışarda yemeğimizide yedik evimize geldik ama yorgunluktan ayaklarımda derman kalmamıştı
Uzun yazdım bayağı bidaha bu kadar biriktirmicem inşallah