evet canım karma ve cilt renk düzenleyici isteyenler için cc iyiymiş..benden senin paylaşımından sonra bi tane cc alırım artıkDd daha yeni.bildiğim kadarıyla flormarda var.cc olarak da okuduğum yorumlarda lorealinki begeniliyor.diğerleri yağlanma,parlama yapıyor. Onu denemeyi düşünüyorum. Fiyatı da uygun.internet kotamı bitirdim video izlemekten .yavaşladı hızı.videolar dura kalka izlenmiyor.kota ayın 21 inde dönecek.o zamana kadar loreal almazsam daha ayrıntılı incelerim,video falan izlerim.sana da haber veririm.:)) karma ve lekeli ciltler için bb krem bir işe yaramaz.cc veya dd krem alınmalı.bu kremlerle ilgili bir şeyler izlemiştim ama o dönem ilgimi çekmediği için unutmuşum. :))
Tamam canım.cc nin içinde güneş koruyucu da var ya,aklıma ne geldi.guneş koruyucuları boşuna mı aliyoruz o zaman. Hatta nemlendirici de almamalıyız.çunkü içinde o da var.saçma de mi?ya cc krem ya da nemlendirici +güneş kremi?evet canım karma ve cilt renk düzenleyici isteyenler için cc iyiymiş..benden senin paylaşımından sonra bi tane cc alırım artık
fondoten veya bb türü kremlerin 15 veya en fazla 25 faktör koruyuculukları oluyor..ben 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum canım.. hiç sevmiyorum yanmayı ama yine de yanıyorum ve bir tane güneş lekem var,her yaz geri geliyorTamam canım.cc nin içinde güneş koruyucu da var ya,aklıma ne geldi.guneş koruyucuları boşuna mı aliyoruz o zaman. Hatta nemlendirici de almamalıyız.çunkü içinde o da var.saçma de mi?ya cc krem ya da nemlendirici +güneş kremi?
Aklıma gelmişken,seninle konuştuk sanırım önceden kuru şampuanlarla ilgili.araştırdım.sen aldın belki de ama yine de yazayım.
birkaç tanesi ülkemizde satılmıyor.ama internetten alınabilir ki ben almam.watsonsta satılan bariste kuru şampuan çok övülüyordu. Aldım leopar desenli olanini geçen gün.ama daha deneyimlemedim.benim bir huyu vardır cok salak bir huydur kendisialdığım şey ne olursa olsun bir süre kullanmam,kullanmaya kıyamam.öyleeee durur.hemen kullanmam
Ben de yanmayı hiç sevmem.50 faktör bazen de 80 kullandığım oldu :)))kuru şampuanımiz aynı.sanirim adinı yanlış yazmışım.videoları izlemeye çalışirken,demiştim ya kotam doldu yavaş çalışıyor internet diye,bir youtuberın aynı benim gb düşündügünu duydum.o kadar içeriği var madem evdekileri atalım gb bir şeyler dedi.ayrıca biri de dedi ki; kremlerin yuze tutunması için çeşitli maddeler koyuyorlarmıs ki,orneğin koruma işlevini yapsın diye.o maddeler bb ve cc de yokmuş.dolayisiyla bb cc makyaj ürünüymüş,cilt bakım ürünü değilmiş.renk eşitliği yapar,hafif kapar lekeleri ,biraz nemlendirir,biraz da güneş koruması. Dd kremler tutmamış.birçok marka çikarmamış o yüzden.ulaşılabilir olan cosmed markasında.Türk malı.50 faktör.izlediğim bir videoda (ki dd ile birkaç tane var) kızın yüzunu parlattı dd.tabi belki biraz beklemek lazım sürdükten sonra. Kız pudrayla sabitledi.güzel oldu.dd de digerlerine arti olarak kırışıklık içinmiş.fondoten veya bb türü kremlerin 15 veya en fazla 25 faktör koruyuculukları oluyor..ben 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum canım.. hiç sevmiyorum yanmayı ama yine de yanıyorum ve bir tane güneş lekem var,her yaz geri geliyorgerçi bazı yazılarda 30 faktörün aslında yeterli oldugu yazıyor ama ben gene de 50 kullanıyorum..
kuru şampuan olarak sephoradan aldıgım batiste XXL I kullanıyorum.küçük boyunu almıştım,bitince seyahat için gene küçük boyunu aldım..çok memnunum..inanılmaz bir hacim veriyor..leopar desenlisinin nasıl oldugunu bilmiyorum..kullanınca paylaşırsan sevinirimhehe ben de tam tersiyim yaaaa.. daha magzadan çıkmadan açarım paketi..far almışsam elimde tekrar denerim.rujsa hemen sürerim..hemen kullanmaya başlarım..hadi sen de kullanda ögrenelim leoparlısı nasılmış :)
yogurt süt karışımı nasıl geldi?ben yogurt limon denedim iyi geldi :)
Var canım.bb nemlendirici +guneş koruma içeriyor. Cc bunlara artı cilt rengini eşitliyor.dd bunlara artı kırışıklık faktörü eklenmiş.dd tutmamış piyasada.bb kuru ciltler için genellikle önerilmiş.cc yağlı ve karma ciltler için. Çok fonksiyonlu ürünlermiş bunlar.Ben daha bb kreme yeni alışmış iken cc var (denemedim bile) hatta dd krem çıkmış.
Farkları ne bunların?
Duymadım ven hiç.Selam millet nasılsınız :)
Simscim, yoğurt süt ilk kez duyuyorum.
Ben de Lut gölü çamuru hakkında araştırma yapıyorum.
Toz halde çamur bulmak mümkün mü?
Hiç araştırdınız mı?
Selam kızlar size dün bir sardım pir sardım :) hatta ufaktan gaza geldim günlük yaptığım ufak şeyler vardı gerçide tembellikte vardı inşşallah sizinle değişir bu ya ben aslında çirkin bir kadın değilim azda olsa makyajım hep vardır ama saçlarıma şekil veremiyorum belki bu konuda yardımınıza ihtiyacım olabilir. Bakıyorum hatunlara saçlar hep fönlü maşalı bende öle olmak istiyorum ama bu konuda yetersizim sayenizde dün düzleştirdim :) Bide kıyafet tarzımı değiştirmek istiyorum. Özel günlerde tamamen ayrı bi kişiliğim ama günlük de bi kot bi tsört ne olcak benim bu halim ya umutsuz vakamıyım acaba
Merhaba kızlar.. Kısa bir süre önce erkek arkadaşımdan ayrıldım ve kendime yeni bir hayat kurmaya başladm. Dün bi karar Aldım herseyi tüm Hatıraları kaldırdım bazanın altına ... En azından bi süre gözüm görmesin .
Kendimi biraz daha iyi hissedersem tamamen atacağım hepsini .. Düşündüm ve karar verdim kendimi Çokça geliştirmeli ve yitip giden özgüvenimi Canlandırmalıyım .. Bu Yüzden dün bir milattı benim için çok konuştum sanırım. Her neyse dün yaptığım bakımlar. :
-tepeden tırnağa Epilasyon
-tüm çekmecelerden dolaplardan kitaplıktan onun bana aldığı herşeyi toplamak ( bazı Şeylerİ balkondan savurdum sinirle
-manikür Pedikür Yaptım
Kitaplığımı düzenledim
-Kaş bıyık :)
Bugün de sabah erken Kalkıp ehliyet kursu için belgelerimi hallettim ...
Çok güzel günler beni bekliyor inşallah .
Merhaba! Tek ben değilmişim ayrılık sürecinde olan. Verdiğin kararları okumak bile beni çok mutlu etti, destekleniyorsun :) Ben de aynı şeyleri düşünmekteyim. Bu yüzden ben de bugünü milat yapayım o zaman :)
Bıyığı anlıyorum ama kaşınızı kendiniz halledebiliyor musunuz? Ben bıyığımı bile doğru düzgün alamıyorum, kaşıma da dokunmaya korkuyorum bozarım diye.
Ehliyet işinde de başarılar dilerim! Ben de 29'unda yazılı sınava gireceğim :)
Muhakkak Miladına geç kalmadan başla . Hayat çok kısa kendimizi yıpratmaya değmezMerhaba! Tek ben değilmişim ayrılık sürecinde olan. Verdiğin kararları okumak bile beni çok mutlu etti, destekleniyorsun :) Ben de aynı şeyleri düşünmekteyim. Bu yüzden ben de bugünü milat yapayım o zaman :)
Bıyığı anlıyorum ama kaşınızı kendiniz halledebiliyor musunuz? Ben bıyığımı bile doğru düzgün alamıyorum, kaşıma da dokunmaya korkuyorum bozarım diye.
Ehliyet işinde de başarılar dilerim! Ben de 29'unda yazılı sınava gireceğim :)
Kaşımı çoğunlukla kuaförde alıyorum ama çok seyrek olduğu için ayda bir gitmem yeterli oluyor onun dışında da evde kendim ufak tefek alıyorum şeklini bozmadan ..
Ne kadar oldu ayrılalı ve okuyor musun ? Çalışıyor musun birde YAŞ kaç :)
selam canım.kaliteli ürünler kullan.adını yazdığına hiç dönüp bakma.ürün sıkalası çok geniş olan bir eczaneye git.a dan z ye cilt ürünlerin al.onlar yardım eder sana.benim sana nacizane tavsiyem lekelerin için sudokrem kullanman olacak.hızlı bir şekilde sonuç oluşmasa da lekelere iyi geldiği kesin.ben 3 aydır kullanıyorum ortalama.çok memnunum.değme markaların ürünlerine taş çıkarır.hem de ucuz.içeriği de doğal.sen iyi bir temizleyici,nemlendirici,peeling,maske al.düzenli kullanınca işe yarayacaktır mutlaka.ha ben de 7-8 aydır düzenli uygulama yapmama rağmen hala siyah noktalardan kurtulamadım.o da bir çelişki.bir de cilt temizleme fırçaları oluyor.onlardan da al.Merhaba, uzun zaman sonra yeniden geldim, en son geldiğimde de yalnızca nasılsınız demiştim. Özlediniz mi beni?
Şaka bir yana, bu aralar hayatım hiç iyi bir düzende gitmiyor. Çok dertlenmeyi, depresif olmaktan pek hoşlanmam ama engelleyebileceğim bir şey değil ne yazık ki. Erkek arkadaşımdan ayrıldım, en yakın arkadaşım sebepsiz yere benimle bağını kesti, 1.5 ay sonra hiçbir şey olmamış gibi yeniden konuşmaya başladı, ben de buna göz yumamadım tabii ki. Gelecek ay her hafta farklı bir şehirde olmam gerekiyor, durmadan yolda olacağım ve bu düşünce bile beni strese sokabiliyor. Okul da başlıyor, ehliyet sınavım var, okulda bir sınavım var... derken ben bakımı tamamen unuttum. Bahsettiğim tam olarak dış görünüş hakkındaki bakım. İçime bakım yapmaya çalışıyorum, ruhsal olarak, kendimi toparlamam gerekiyor. Çünkü biz kadınların altından kalkamayacağımız hiçbir şey yok. Güçlü kalalım, her ne durumda olursak olalım, yenilmeden başarabiliriz. Son gülen iyi güler. Benim biraz ana hatlarıyla tavsiyeye ihtiyacım var aslında. Herkesin istediği gibi güzel bir cilt istiyorum, belki de çok güzel... Bunun gibi: http://i.imgbox.com/8ADG6UzN.jpeg Ama suratım ve kullandığım makyaj ürünleri bile buna el vermiyor. Birincisi, sağ yanağımda sivilce lekeleri var. Ve gitmiyorlar. 19 yaşında olduğum için, anneme göre zamanla geçerler- ama 2 senedir bir azalma göremediğim için buna inanmayı reddediyorum. Ne yapmalıyım? Bir sürü cildiyeye gittim ve artık gitmekten de sıkıldım. Ve burnumdaki siyah noktalar, ne yaparsam yapayım geçmiyor. Peeling mi yapmadım, kendimi tutamayıp mı sıkmadım, burun bantları mı kullanmadım, olmuyor. Ayrıca bana gözeneklerim daha da büyüyormuş gibi geliyor, ki nedense hiçbir tanıdığımda böyle bir sorun yok, içten içe beni bitiriyor. + Maybelline'nin BB krem (mat) ve fondötenini (mat) almıştım, ama ikisi de sanki kaplama yapmışım gibi, nasıl anlatayım, sanki kağıdın üstüne süngerle bastırmışım gibi, doğal olmayan bir görüntüde duruyor. Sebebini bilmiyorum. Hoşuma gitmiyor. Acaba nem eksikliğinden mi? Yoksa markadan mı bir problem var? Eğer markadan ise siz neler kullanıyorsunuz BB krem olarak? Üstte CC kremin yağlı ciltler için daha iyi olduğunu da okudum, onun hakkındaki görüşleriniz neler? Her marka önerisine açığım, fiyat sorun değil. (Dolar olmaması şartıyla, çünkü dolar 3 lira oldu ne yazık ki, bilmiyorum bu ekonomi ne olacak.)
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. 25 yaşındayım ve oldukça minyon tipliyim. 1.55 boyum var ve 52 kiloyum uzun bacaklı birine kot çok yaşıyor ancak benim gibi kısaysanız bi özelliği kalmıyor. Çocuksu duruyorum anlıyacağın.Merhaba hoş geldin, seni daha önce görmemiştim :) Açıkçası buradaki kadınların "çirkin değilim ama tembelim" demesi hoşuma gidiyor, hiçbirimiz çirkin değiliz çünkü. :) Yaşınızı bilmiyorum ama aynı yoldan geçiyoruz gibi duruyor, benim gittiğim lise, lise değil, insanların zaman geçirmeye, bari liseyi bitireyim deyip geldikleri bir yerdi, kızların tek umudu evlenecekleri birini bulma ve mutlu mesut yaşamaktı. Bu yüzden her günüm sanki moda defilesine gelmiş gibi geçerdi, lakin kızlar ne kadar makyajlı ve saçları mükemmel yapılmışsa, ben değildim. Onlar gibi olmak istemedim hiçbir zaman, ama bu görüntü benim de kendimi güzel hissettirecek bir şeyler yaptırmaya itti. Saçlarımı düzleştirmeye, maşalamaya başladım, ama ilk seferler tam bir kabustu. Bir gün yanlış yapıyordum, bir gün bir yerini beceremedim, bir gün çok sprey sıktım, vs. bu yüzden tek diyebileceğim, pratik, pratik ve pratik. Tabii ki saçınıza dikkat edip, yakmamak ve bakımını yapmak şartıyla. :)
Bir kot ve bir t-shirt ile de şık olunabilir pekala. Ben biraz minimalist biriyim, bu yüzden dolabımda 2 elbise, 2 kot, 5 t-shirt ve 2 gömlek vardır, tamamen bu. Ve ihtiyacım olan şey sade bir kombin ile özgüvenim. Muhteşem kıyafetler giyen birinin yanında bile sade duran biri daha iyi ve parlak görünebilir, ama giydiğiniz şeylerden hoşnut değilseniz, önce neyi sevdiğinizi araştırın, internetten, dergilerden bulun neyi sevdiğinizi, ve size yakışıp yakışmadığını. Sevmenizin yanında, eğer size yakışıyorsa bu bir fark yaratır. :) Umarım açıklayıcı olmuşumdur :)
Ben 20 yaşındayım üniversite biri bitirdim :) benim 18 gün oldu .. Üç yıllık ilişkim biteli .. Hakkımızda Hayırlısı böyleymişNe şanslısın, benim en az 2.5-3 haftada bir gitmem gerek, ama ben erteliyorum her zaman
4 gün oldu.. daha çok yeni. Okuyorum, üniversitede 1. yılımı bitirdim, 19 yaşındayım :) Sen?