evet kızlar nerde kalmıştık :) kaldıgımız yerden devam ediyoruz
geçen ay alıp memnun oldugum ürünleri sizinle paylaşmak istiyorum
1)Clinique 3 numaralı tonik:bu tonigi üçüncü kez alışım.o kadar memnun kaldım ki vazgeçemiyorum
yüzümü yüz temizleyicisi veya makyaj temizleyicisi ile ne kadar iyi temizlersem temizleyeyim bu tonikten sonra anca o zaman yüzümü temizlemiş hissediyorum,yüzü çok güzel temizliyor
2)clinique even better eyes göz kremi:daha yeni kullanmaya başladım.içindeki metal başlık için aldıgımı itiraf etmeliyim.şimdilik memnunum ama bitince aklımda kiehls var..
3)clinique high impact extreme volume mascara:sonunda aradıgım maskarayı buldum
günün içinde de akma yapmıyor.hem volümlü hem simsiyah kirpiklerim oluyor
4)missha bb krem : o kadar tesadüf aldım ki bu kremi.her zaman gittigim alışveriş merkezinde bir baktım "missha"
ve 1 yıl önce açılmış magaza.ben nasıl göremedim bilmiyorum.sanırım missha ile yeni yeni tanıştıgımdan algıda seçicilik anca oluştu:) kesinlikle süper bir krem ve kapatıcı.sanki tenimmiş gibi dogal duruyor.ben çok memnun kaldım.hatta aklımda kalan diger ürünlerini de yavaş yavaş alışveriş listeme ekleyecegim.bu arada hayvanlar üzerinde deney yapmadıgını da belirtmeliyim
5)make up for ever hd high definition powder:uzun zamandır transparan toz pudra arıyodum.chanelin toz pudrasının methini bilmeyen yok ama aradıgım numara kalmayınca ben de bunu aldım.içi beyaz olmasına karşın renksiz bir pudra.artık böyle pudralar kullanmak istiyorum.hem cildi yormayacak kadar hafif ve hemde dogal duruyor..
6)sephora base lissante smoothing primer:aslında make up for ever in all mat primer ini almaktı amacım.malum yaz geldi ve daha çok matlık istiyoruz.ama kalmamıştı maalesef..ben de sephoranınkine şans vermek istedim.silikonlu bir yapısı var ve uzun süre parlamayı engelliyor..
7)batiste kuru şampuan xxl volüm:daha önce 4-5 tane tony and guy'ın kuru şampuanını bitirdikten sonra degişiklik yapıp sephoradan bu kuru şampuanın ufak boyunu almaya karar verdim.iyi ki de karar vermisişim..saça verdigi volüm harika