Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

teşekkürler canım :) nelere ihtiyacın var ?çok farklı fiyatlarda güzel ürünleri olan markalar var..loeral, revlon gibi markalar veya mac nars benefit gibi markalar.

sadece burun gözeneklerim kapansın ve doğal dursun istiyorum. hani pudrayla vs kapatınca belli oluyor ya pütür pütür. ondan hoşlanmıyorum

sadece burun gözeneklerim kapansın ve doğal dursun istiyorum. hani pudrayla vs kapatınca belli oluyor ya pütür pütür. ondan hoşlanmıyorum
canım sana tavsiyem "benefit porefessional" makyaj bazı..hatta ben de ufak boyunu yarın alıcam..internete yaz,bloglara bak araştır.. süper bir ürün..

canım sana tavsiyem "benefit porefessional" makyaj bazı..hatta ben de ufak boyunu yarın alıcam..internete yaz,bloglara bak araştır.. süper bir ürün..
teşekkür ederim. bir de acaba evde günlük kullanılabilecek topuz / sac örgüsü haricinde sac modelleri biliyor musun ? ben artık sıkıldım aynı seylerden. netten biraz baktım ama ya yapılışı eksik ya da cok abartı. takip ettiğin bir youtube kanalı vs varsa paylaşırsan sevinirim

https://www.youtube.com/channel/UCctjAAIUSW3DRS-5Phh_hgQ
https://www.youtube.com/user/LuxyHair
https://www.youtube.com/user/bebexo
ben genelde balık sırtı,taç veya topuz yapıyorum evde..bunlar da sevdigim,takip ettigim kanallar

Sarımsak zeytinyağı maskesini saçınıza kuruyken mi sürüyorsunuz?Sarımsak biraz bekleyecekmiş yağda okuduğum kadarıyla.Ben sürdüm bir su bardağı kadar saçım halen kup kuru görünüyor.Bir şişe döksem anca vıcık vıcık olur.Diplere sürdüm ama ben bol yağlı olsun istiyorum.Aslında nemliyken sürmek mantıklı geldi bana.Siz hiç denediniz mi?Deneyimlerinizi merak ettim ve de faydasını gördünüz mü?Çok pis kokuyor birde.Streçledim ama halen kokuyor.İnşallah çıkar kokusu.Evdekiler beni atacak evden şimdi.

Simsims selam nasılsın?Takipteyim başlığı.

bugün neler yaptım:
sabah sporumu yaptım ve temizlige başladım..
evi topladım,süpürdüm,sildim
banyoları temizledim
toz aldım
banyodan sonra saçıma nemli saçıma kerastase elixir sürdüm ve düzleştirdim(elixiri unutmuşum resmen,yumuşacık yaptı saçlarımı ve fön çok daha güzel durdu..
kıl tüy yün işleri :)
kaşlarımı aldım

Ankarada temmuz başına kadar yagmurlar yagdı.o yüzden açık ayakkabı ve elbise etek giyemedim temmuz a kadar..sonra da bi tembellik geldi.. bi rahatlık,üşendim elbiseler ,etekler giymeye.. bu yaz çok nadir elbise etek giydim.. pantolonun rahatlıgından kurtulamadım..neyse bugün o üşengeçlikten kurtulup elbise giymeye karar verdim.. üzerinde eflatun,mor renkli ortancalar olan şifon bir elbise giydim.ayakkabı olarakta yüksek topuk giyicektim ama bak buna üşendim..eşim iş çıkışı gelip beni evden aldı vee arabaya biner binmez "nutkum tutuldu" dedi halbuki yüzümde ne makyaj vardı ne de çok bi özen.. tek farkım elbiseydi.. o elbise hemen havamı degiştimişti.. istedigim enerjiyi bana vermiş,eşim de bunu görmüştü.. artık elbiseli günlerim böylece başlamış oldu

Merhaba,
has zeytinyağının içine sarımsağı ezip koyuyorum ,bi yarım saat sonra sacima sürüyorum.Ewet çok kokuyor malesef.yıkarken hiç su degdirmeden, önce şampuanlıyorum.öyle daha kolay yağdan arınıyor.ve ben bir çay bardağı yağ kullanıyorum .saçlarım belime kadar.o oran yetiyor saçıma.

Ben de saf zeytinyağı kullandım ama sarımsakları bekletmedim hiç.Bir dahaki sefere öyle yapayım.Çok teşekkürler.

Dün saçlarım nemliyken saçıma ve uçlarına hafif badem yağı sürdüm ve yıkamadım.Çok etkiliymiş saç uçlarını beslemede.Bazı ünlüler böyle yapıyormuş.Bir rahatsızlık vermedi.Fikir olsun size de.

Merhabalar hanimlar. Herkese iyi aksamlar dilerim. Konuyu buldugumda ve okurken büyük zevk aldigimi farkettigimde hemen bende yazmaliyim dedim. Uye oldum ve katildim :) Yaklasik 25 sayfa kadar okudum bi solukta. Hepsini bitirmeye kalksam eldeki bakimdan da olacagim diye hemen yazmaya baslayayim dedim. Benim sorunum ne kadar bakimli da olsam, iltifatta toplasam asla kendime yetmemem. Kendime karsi cok acimasiz olmam. Yaptiklarimi da takip etmiyor unutuyorum. En ufak bi bakimsiz hissettigim zaman kendime hic bakmiyorum diye yakiniyorum.

Tatilde aldigim 5 kiloyu vermeye ve daha siki bi vucut icin calismaya kadar verdim. Bende her gün burda olmaya calisacagim insallah.

Herkese bakimli bi sabaha uyanmasini dilerim :) Kendinize iyi bakin, sevgiyle..

daha sıkı bir vucut için neler yapacaksınız ? takip edeceginiz bir program var mı

merhaba canım hoşgeldin aramıza aynı şeyi ben de yaşıyorum zaman zaman.. en acımasız eleştirilerle kendimi boguyorum resmen.. halbuki aynı şeyleri bir arkadaşım yapsa veya düşünse ona ne güzel akıllar veriyor,ne güzel taktikler veriyorum..ne acı ki insan başkasına gösterdigi şevkati kendine gösteremiyor kimi zaman bunun farkında olmak ilk aşama, ikinci aşama ise kendini eleştirdiginde bunu fark edip durdurabilmek.. tabi bunlardan da en önemlisi en önce kendini sevmek
tatilde alınan kilonu çabuk verirsin yeni aldıgın için,o zaman spor topigimize de bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/
sen de kendine iyi bak,gene görüşürüz sevgiyle kal..

daha sıkı bir vucut için neler yapacaksınız ? takip edeceginiz bir program var mı

Spor salonuna baslayip ciddi sekilde calismak istiyorum acikcasi.
bir aylik yatili misafir sonrasi ev perisan ben perisan.. bende kafasi ve evi kendinde olmayinca kendine bakamayanlardanim. yine de ojesiz dolasmadim, gunluk rutin seyleri yaptim : dis fircalamak, yuzume arindirici nemlendirici vs kullanimi,dus,evin gunluk temizligi,kitap okumak,beni motive edecek sayfalara goz atmak gibi aktivitelerim oldu. can sikintisindan kendimi disarilara attim bol bol gezdim yedim ictim tabii. tam anlamiyla disiplinle bakima girmem, cok degil 2 ay oncesine donmem lazim.
ama evvela temizlik yapacagim sabah olunca. akla gelen her sey her yer temizlige muhtac..
bugunun aksami dugun var. cuma cumartesi dugun var..
sonra ilk isim spor salonuna gitmek olacak. yani bu haftasonu cikana kadar ben perisanim....

neyse ki burada ilerme kaydetmek ve ilerlemeni gormek icin imkan var. sizleri bularak kendime en buyuk iyiligi yaptim bence. bende evi ruhu toplanmadan bakimli olamayan birisi olarak, bu konulari da icine alan bi bakim grubu bulmak tam aradigimdi dogrusu...

Sabah 9:00 öğlen 15:00 arası evin temizliği bitti. (Dip köşe ayrıntıya girersem epey sürer :)
Sonra limonlu ballı maske yaptım yüzüme,
Tüm vücuduma limon sürdüm,
Duş yaptım,
Saçlarımda pantene'in yağ terapi şampuani ile argan yağini kullandim,
Saçlarima fön çektim,
Makyaj yaptim (bb krem,fondoten,far,eyeliner,rimel,allik,ruj kullanarak göz agirlikli bi makyaj) ,
Dişlerimide macun ve çalkalama suyundan önce türk kahvesiyle fırçaladım, ilk kez denedim, fena sayilmaz beyazlatma açısından,
Düğünü yaptik.
Eve gelince pijamalarimi cekip makyajimi temizledim(garnierin göz temizleyicisi ve tum yüz icin temizleyicisini kullandim) ,
Kalan bulasiklari yikadim, mutfagi faraşla süpürdüm, uykum hala gelmedi...
Canim sıkkınken uyuyamam kendimi temizlik ders vb şeylere veririm. Şimdi gece yapabileck temizlikte kalmadi, bi zencefil limon yapıp balkonda geceyi dinleyeceğim... Ruh bakimim olsun o da. Zira ruhumdaki karamsarlığı yansıtmamak adına dış görünüş ve evin bakımına yüklenmekte sağlıklı değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…