teşekkürler canım :) nelere ihtiyacın var ?çok farklı fiyatlarda güzel ürünleri olan markalar var..loeral, revlon gibi markalar veya mac nars benefit gibi markalar.
canım sana tavsiyem "benefit porefessional" makyaj bazı..hatta ben de ufak boyunu yarın alıcam..internete yaz,bloglara bak araştır.. süper bir ürün..sadece burun gözeneklerim kapansın ve doğal dursun istiyorum. hani pudrayla vs kapatınca belli oluyor ya pütür pütür. ondan hoşlanmıyorum
teşekkür ederim. bir de acaba evde günlük kullanılabilecek topuz / sac örgüsü haricinde sac modelleri biliyor musun ? ben artık sıkıldım aynı seylerden. netten biraz baktım ama ya yapılışı eksik ya da cok abartı. takip ettiğin bir youtube kanalı vs varsa paylaşırsan sevinirimcanım sana tavsiyem "benefit porefessional" makyaj bazı..hatta ben de ufak boyunu yarın alıcam..internete yaz,bloglara bak araştır.. süper bir ürün..
teşekkür ederim. bir de acaba evde günlük kullanılabilecek topuz / sac örgüsü haricinde sac modelleri biliyor musun ? ben artık sıkıldım aynı seylerden. netten biraz baktım ama ya yapılışı eksik ya da cok abartı. takip ettiğin bir youtube kanalı vs varsa paylaşırsan sevinirim
Sarımsak zeytinyağı maskesini saçınıza kuruyken mi sürüyorsunuz?Sarımsak biraz bekleyecekmiş yağda okuduğum kadarıyla.Ben sürdüm bir su bardağı kadar saçım halen kup kuru görünüyor.Bir şişe döksem anca vıcık vıcık olur.Diplere sürdüm ama ben bol yağlı olsun istiyorum.Aslında nemliyken sürmek mantıklı geldi bana.Siz hiç denediniz mi?Deneyimlerinizi merak ettim ve de faydasını gördünüz mü?Çok pis kokuyor birde.Merhaba bayanlar,
Ben de sizinle bakım rutinimi paylaşmak istiyorum.sizlerin paylaşımlarını okudum,çok şey öğrendim.
en önce belirtmek istediğim şey su su su. .
günde 2.5 litre su içiyorum ve kendimi çok dinç hissediyorum. Düzenli su içmek için telefonuma su programı kurdum.içmem gereken miktarı zamana yayıyor ve hatırlatıyor. Günde iki tane sade maden suyu içiyorum.bir fincan Türk kahvesi vazgecilmezim. Ayrıca mutlaka her gün aktardan aldığım adaçayı ,yeşil çay ya da ıhlamurı demleyip içiyorum.
çalışıyorum ve her sabah işe gitmeden önce mutlaka kahvaltı yapıyorum ve Kahvaltı sonrası bir meyve yiyorum. Öğlen akşamdan hazırladığım yemekten küçük kaplara ayiriyorum ve onu yiyorum. Abur cubur fast food çok nadir tüketiyorum.
her gün makyaj yapıyorum. Güneş Kremi sürmeden çıkmam dışarı.ve lekelerimle savaş halindeyim onları kapatmak için sadece pudra kullanıyorum ve pudramdan çok memnunum. Markası clarins skin illusion...numarasi 110 honey...onunla aramız iyi..her akşam mutlaka makyajı temizliyorum. Önce makyaj sütü ile silip yıkama jeli ile yıkıyorum. Ve sonra elma sirkesi ile siliyorum yüzümü .on beş dk sonra yıkayıp gül suyu ile tonikliyorum.
Gelelim maskelere, doğal maskeleri uyguluyorum avakado-limon-zeytinyağı. ..
yogurt-limon-karbonat. ..Bu maskeleri düzenli olarak yapıyorum.
Saçıma ayda bir zeytinyağı -sarımsak ikilisini uyguluyorum.iki saat bekletip yıkıyorum. Saçımı iki güne bir yıkarım yıpranmaması için.urban keratin sivi sac kremini saçın nemini aldıktan sonra sürüyorum. Saçımı doğal yolla kurutuyorum .vücudumu her gün yıkıyorum.bebeyagi ile nemlendiriyorum. Ayaklarimi sıcak su ve kaya tuzu ile yıkıyorum haftada bir. Ponza taşı ile ölü deriyi temizleyip kremliyorum. Ellerime limon sürüyorum ve haftada bir oje sürüyorum. Çıkmaya başlayınca siliyorum ve dinlendiriyorum tirnaklarimi. ..
Egzersiz yapmaya çalışıyorum günlük. Ama her hareketi 20 defa yapıyorum.az ama kendimi iyi hissediyorum...
Ve Buz ile yüzüme masaj yapıyorum. Unutmak istemedim. Ağız Diş Bakımı olmazsa olmaz zaten.
benim bakım rutinim bunlar...
Hepinize bakımlı günler diliyorum. .
ve kendinize değer vermeyi unutmayın..sevgiler....
merhaba canımmSimsims selam nasılsın?Takipteyim başlığı.
Sarımsak zeytinyağı maskesini saçınıza kuruyken mi sürüyorsunuz?Sarımsak biraz bekleyecekmiş yağda okuduğum kadarıyla.Ben sürdüm bir su bardağı kadar saçım halen kup kuru görünüyor.Bir şişe döksem anca vıcık vıcık olur.Diplere sürdüm ama ben bol yağlı olsun istiyorum.Aslında nemliyken sürmek mantıklı geldi bana.Siz hiç denediniz mi?Deneyimlerinizi merak ettim ve de faydasını gördünüz mü?Çok pis kokuyor birde.Streçledim ama halen kokuyor.İnşallah çıkar kokusu.Evdekiler beni atacak evden şimdi.
Merhaba,Sarımsak zeytinyağı maskesini saçınıza kuruyken mi sürüyorsunuz?Sarımsak biraz bekleyecekmiş yağda okuduğum kadarıyla.Ben sürdüm bir su bardağı kadar saçım halen kup kuru görünüyor.Bir şişe döksem anca vıcık vıcık olur.Diplere sürdüm ama ben bol yağlı olsun istiyorum.Aslında nemliyken sürmek mantıklı geldi bana.Siz hiç denediniz mi?Deneyimlerinizi merak ettim ve de faydasını gördünüz mü?Çok pis kokuyor birde.Streçledim ama halen kokuyor.İnşallah çıkar kokusu.Evdekiler beni atacak evden şimdi.
Ben de saf zeytinyağı kullandım ama sarımsakları bekletmedim hiç.Bir dahaki sefere öyle yapayım.Çok teşekkürler.Merhaba,
has zeytinyağının içine sarımsağı ezip koyuyorum ,bi yarım saat sonra sacima sürüyorum.Ewet çok kokuyor malesef.yıkarken hiç su degdirmeden, önce şampuanlıyorum.öyle daha kolay yağdan arınıyor.ve ben bir çay bardağı yağ kullanıyorum .saçlarım belime kadar.o oran yetiyor saçıma.
Ben de iyiyim canım çok sağol.merhaba canımmiyiyim ya sen nasılsın? ehliyet sınavını ne yaptın?
hayırlı olsun canımmm..Ben de iyiyim canım çok sağol.Ehliyeti aldım mart ayında.Kadınlar gününde hediye oldu bana.
daha sıkı bir vucut için neler yapacaksınız ? takip edeceginiz bir program var mıMerhabalar hanimlar. Herkese iyi aksamlar dilerim. Konuyu buldugumda ve okurken büyük zevk aldigimi farkettigimde hemen bende yazmaliyim dedim. Uye oldum ve katildim :) Yaklasik 25 sayfa kadar okudum bi solukta. Hepsini bitirmeye kalksam eldeki bakimdan da olacagim diye hemen yazmaya baslayayim dedim. Benim sorunum ne kadar bakimli da olsam, iltifatta toplasam asla kendime yetmemem. Kendime karsi cok acimasiz olmam. Yaptiklarimi da takip etmiyor unutuyorum. En ufak bi bakimsiz hissettigim zaman kendime hic bakmiyorum diye yakiniyorum.
Tatilde aldigim 5 kiloyu vermeye ve daha siki bi vucut icin calismaya kadar verdim. Bende her gün burda olmaya calisacagim insallah.
Herkese bakimli bi sabaha uyanmasini dilerim :) Kendinize iyi bakin, sevgiyle..
merhaba canım hoşgeldin aramızaMerhabalar hanimlar. Herkese iyi aksamlar dilerim. Konuyu buldugumda ve okurken büyük zevk aldigimi farkettigimde hemen bende yazmaliyim dedim. Uye oldum ve katildim :) Yaklasik 25 sayfa kadar okudum bi solukta. Hepsini bitirmeye kalksam eldeki bakimdan da olacagim diye hemen yazmaya baslayayim dedim. Benim sorunum ne kadar bakimli da olsam, iltifatta toplasam asla kendime yetmemem. Kendime karsi cok acimasiz olmam. Yaptiklarimi da takip etmiyor unutuyorum. En ufak bi bakimsiz hissettigim zaman kendime hic bakmiyorum diye yakiniyorum.
Tatilde aldigim 5 kiloyu vermeye ve daha siki bi vucut icin calismaya kadar verdim. Bende her gün burda olmaya calisacagim insallah.
Herkese bakimli bi sabaha uyanmasini dilerim :) Kendinize iyi bakin, sevgiyle..
daha sıkı bir vucut için neler yapacaksınız ? takip edeceginiz bir program var mı
merhaba canım hoşgeldin aramızaaynı şeyi ben de yaşıyorum zaman zaman.. en acımasız eleştirilerle kendimi boguyorum resmen.. halbuki aynı şeyleri bir arkadaşım yapsa veya düşünse ona ne güzel akıllar veriyor,ne güzel taktikler veriyorum..ne acı ki insan başkasına gösterdigi şevkati kendine gösteremiyor kimi zaman bunun farkında olmak ilk aşama, ikinci aşama ise kendini eleştirdiginde bunu fark edip durdurabilmek.. tabi bunlardan da en önemlisi en önce kendini sevmek
tatilde alınan kilonu çabuk verirsin yeni aldıgın için,o zaman spor topigimize de bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/
sen de kendine iyi bak,gene görüşürüzsevgiyle kal..