Bak ya :)) İmrendiriyorsun resmenBi denemelisin
Başka bişey gerçekten
Daha fazla konuşamıcam bu konuyla ilgili
Teşekkür ederim desteğin için
Kullandığın ürünün çay ağacı yağı içermesi olması özellikle dikkatimi çekti
Çay ağacı yağı içeren bi kızarıklık kremi almıştım oriflame'dan faydasını görmüştüm aslında o zamandan aklımın bi köşesinde
Açıkçası dermatologlar -ilaç harici- bu tarz ürünleri kendilerine tanıtıldığı kadarıyla biliyorlar bence
Üç beş ürünü bildiklerini ve bana içlerinden en uygun olanı vereceklerini sanmıyorum
Şimdiye kadarki gittiklerimde hep öyle oldu en azından
Aslında çok geri bildirim aldıklarını da düşünmüyorum
Genelde pahalı ürünler olduğu için çoğu hasta alıp kullanamıyor çünkü
Aslında dediğin gibi, uzun zamandır bi tedaviyle uğraşmıyorum; fakat uzan zamandır cildime iyi bakmaya çalışıyorum ve bana istediğim oranda cevap vermiyor
Sitemim buna
Kitty, daha önceki anlattıklarını ilgiyle okumuştum.Bu yüzden güncelleme yapmana sevindim. :) Keyifle okudum, parmaklarına sağlık.Birkaç not aldım, ufak tüyolar kaptım hemen.Teşekkür ederim.Hep aynı bakımları yaptığım ve baştan uzun uzun anlattığım için paylaşım yapmaz oldum.
O zamandan bu zamana ne fark var diye düşündüm ve:
Günlük callanetics imin yanısıra bir otele deniz-havuz-fitness üyeliği yaptım.Fırsat buldukça yüzüyorum ve güneşleniyorum.Sportif amaçlı yüzeceğim zaman havuzu tercih ediyorum çünkü ileri geri fln ne kadar yüzdüğümü daha iyi kontrol edebiliyorum.
Ardından sporumu yapıyorum, ya grup derslerine katılıyorum (zumba, taebo, yoga hangisine denk gelirsem) denk gelemezsem de yarım saat kardio ( bisiklet, koşu bandı) ve yarım saat callaneticsimi yapıp kendimi hamama atıyorum :) çok dinlendirici oluyor, geceleri daha rahat uyuyorum.Keşke daha çok boş zamanım olsa da daha sık gidebilsem.
Yıllardır kullandığım blistex lip brilliance lip balmımı maybelline baby lips-peach kiss ile değiştirdim.Rengi de nemlendirmesi de süper.Günlük hayatta ruj veya gloss yerine yıllardır balm kullanıyorum, dudaklar hep nemli ve bakımlı oluyor tavsiye ederim.Yaz sıcağında ağır makyaja hiç gerek yok.
Antalya da yaşıyorum ve malum yazın çok sıcak.Yıl boyu sorun çıkarmayan fondötenlerim yazın çok sıcaklarda malesef parlama ve sivilcelenmeye yol açıyor.Bu yüzden clinique in anti blemish solutions fondötenini ve bb kremini aldım, tavsiye ederim.Fondötenin malesef güneş koruması yok, onu sadece işte kullanıyorum, bb kremi ise spf 40 içeriyor, günlük kullanıyorum.
Tangle teezer tarak hep aklımda vardı, beğenmezsem diye korkuyordum ve nedense cimriliğim tutuyordu, herhalde plastik diye o kadar para vermek istemiyordum, keşke daha önce alsaymışım! Takılma sıfır, ipek gibi kayıyor saçtan.Ki uçları açıcı görmüş olan saçlarım var, pek öyle ipek gibi sayılmazlar :)Eki Görüntüle 1561724
Ben bu kapaklı olan kompakt modelini aldım, spora denize seyahate daha uygun olur diye.bloglardan anladığım kadarıyla insanlar salon elite ve originals modelinden daha memnunlar, bundan daha memnun nasıl olunabilir aklım almasa da belki onlardan birini de alırım.
Sarı boyalı olan saçlarımın diplerini 1,5 yıl önce kumrala çevirmiştim, şimdi dipleri bir tık daha koyu bir kumrala boyattım, kendi saç rengimle birebir tutacağını ve dip boyamın daha da uzun dayanacağını umuyorum.Bu dipleri bir tık koyultma daha bir derinlik de verdi saç rengime, memnun kaldım.Buradan süper kuaförüme sevgilerimi iletiyorum :)
Hareketli bir iş yaşamım olmasına ve sporun hayatımda hep olmasına rağmen, beslenmemi bir türlü düzene koyamıyorum.Adana kebaba ve nutellalı ekmeğe doyamıyorumAklımda hep lowcarb tarzı bir diyet yapmak ve 1 beden küçülmek var, inşallah birgün başlayabilirsem onu da yazarım :)
Sevgiler...
Bak ya :)) İmrendiriyorsun resmen
Yazmayacaktım ama tekrar bakınca duramadım umarım açık konuştuğum için darılmazsın.Hatalı düşündüğün noktalar var Mavi Terlik'cim.
Güvendiğin hekimlere denk gelmemişsin bu yüzden olsa gerek genelleme hatasına düşüyorsun.
Tedavide en önemli noktalar; hekime güvenmektir ve iyileşeceğine olan inançtır ve de kontrolleri aksatmayıp tedaviyi sonuna kadar sürdürmektir. Güvenmezsen ve bu düşüncelerini değiştirmezsen yol kat edeceğini sanmıyorum açıkçası.
Elbette kendilerine tanıtıldıkları kadar bilecekler.Ya da kendileri kullandıkları kadarıyla hastalarına o yönde olumlu yada olumsuz görüş bildirecekler. Yüzlerce markayı nasıl bilip nasıl deneyebilirler ki?
Pahalı ürünler demişsin ama dermokozmetik ürünler zaten belli standartların üzerindedir. Üzgünüm ama Gratis'ten alınan 25 liralık nemlendiricinin performansı ile Eczaneden alınan 250 liralık nemlendiricini performansının aynı olmasını bekleyemeyiz.
Seni de anlıyorum senin bütçene göre pahalı gelmiş olabilir ama dermatolog'lara yüklenmek yanlış. Çözüm olarak ne yaparsın gereksiz harcamaların varsa (abur cubur,kola,sigara vs) onlardan kısarsın indirimleri takip edersin para biriktirip hemencecik olmasada alırsın nihayetinde.Mesela makyaj malzemesi almazsın bir süre nemlendirici kat kat daha önemli çünkü.
Yine genellemişsin çoğu hastanın alamadığını dolayısıyla kullanamadığını nerden biliyorsun?
Cildine dikkat etmen, iyi bakmaya çalışman tabi güzel birşey.Ama bunun en doğru şekli bir doktordan yardım almaktır. Nasıl ki dişimiz ağrıdığında doktora gitmeyip evde kendimiz ağrıyı geçirmeye çalışmıyorsak cildimiz saçımız rahatsızlanmışsa da doktora gidip yardım almalıyız. Üzgünüm ama sonuç alamaman gayet doğal.
Ne sitem et ne ümitsizliğe kapıl.Bu düşüncelerine değiştir ve yeni bir hekime git derim ve de susarım.
Canım öncelikle güzel sözlerin için teşekkürler çok mutlu oldum :)Kitty, daha önceki anlattıklarını ilgiyle okumuştum.Bu yüzden güncelleme yapmana sevindim. :) Keyifle okudum, parmaklarına sağlık.Birkaç not aldım, ufak tüyolar kaptım hemen.Teşekkür ederim.
Bu arada yeri gelmişken söylemeden geçmeyeyim;
Az çok forumda yazdıklarını takip ediyorum, ne kadar Bakımlı bir Kadınsın bravo diyorum.Kuvvetle muhtemel yaşından da genç gösteriyorsundur.
Sporun harika! Eminim bütün bu yaptıklarının cildine olumlu yansımaları oluyordur.
Tangle Teezer benimde aklımda uzun süredir. Bende aynen verilen paraya değer mi diye almaktan vazgeçmiştim. İndirimli fiyatına da rastlamadım. Birde ben The Body Shop'un tahta taraklarından kullanıyorum memnunum ama Tangle Teezer originals modelini bi denemek istiyorum.
Son birşey; spordan önce beslenme gelir.Yani kilo verme olsun sağlıklı yaşam olsun hepsi için beslenme kilit nokta. Özellikle Nutella ile yollarını ayır derim. :)) İnan insan uzun süre tüketmeyince tadını bile unutuyor bende öyle oldu.Bahsedince canım bile çekmedi. :)
Güzel gelişmelerini bekleriz.
Sevgiler ve Saygılar..
Merhaba callaneticsi ne kadar suredir yapiyosunuz ve incelme yasadiniz miHep aynı bakımları yaptığım ve baştan uzun uzun anlattığım için paylaşım yapmaz oldum.
O zamandan bu zamana ne fark var diye düşündüm ve:
Günlük callanetics imin yanısıra bir otele deniz-havuz-fitness üyeliği yaptım.Fırsat buldukça yüzüyorum ve güneşleniyorum.Sportif amaçlı yüzeceğim zaman havuzu tercih ediyorum çünkü ileri geri fln ne kadar yüzdüğümü daha iyi kontrol edebiliyorum.
Ardından sporumu yapıyorum, ya grup derslerine katılıyorum (zumba, taebo, yoga hangisine denk gelirsem) denk gelemezsem de yarım saat kardio ( bisiklet, koşu bandı) ve yarım saat callaneticsimi yapıp kendimi hamama atıyorum :) çok dinlendirici oluyor, geceleri daha rahat uyuyorum.Keşke daha çok boş zamanım olsa da daha sık gidebilsem.
Yıllardır kullandığım blistex lip brilliance lip balmımı maybelline baby lips-peach kiss ile değiştirdim.Rengi de nemlendirmesi de süper.Günlük hayatta ruj veya gloss yerine yıllardır balm kullanıyorum, dudaklar hep nemli ve bakımlı oluyor tavsiye ederim.Yaz sıcağında ağır makyaja hiç gerek yok.
Antalya da yaşıyorum ve malum yazın çok sıcak.Yıl boyu sorun çıkarmayan fondötenlerim yazın çok sıcaklarda malesef parlama ve sivilcelenmeye yol açıyor.Bu yüzden clinique in anti blemish solutions fondötenini ve bb kremini aldım, tavsiye ederim.Fondötenin malesef güneş koruması yok, onu sadece işte kullanıyorum, bb kremi ise spf 40 içeriyor, günlük kullanıyorum.
Tangle teezer tarak hep aklımda vardı, beğenmezsem diye korkuyordum ve nedense cimriliğim tutuyordu, herhalde plastik diye o kadar para vermek istemiyordum, keşke daha önce alsaymışım! Takılma sıfır, ipek gibi kayıyor saçtan.Ki uçları açıcı görmüş olan saçlarım var, pek öyle ipek gibi sayılmazlar :)Eki Görüntüle 1561724
Ben bu kapaklı olan kompakt modelini aldım, spora denize seyahate daha uygun olur diye.bloglardan anladığım kadarıyla insanlar salon elite ve originals modelinden daha memnunlar, bundan daha memnun nasıl olunabilir aklım almasa da belki onlardan birini de alırım.
Sarı boyalı olan saçlarımın diplerini 1,5 yıl önce kumrala çevirmiştim, şimdi dipleri bir tık daha koyu bir kumrala boyattım, kendi saç rengimle birebir tutacağını ve dip boyamın daha da uzun dayanacağını umuyorum.Bu dipleri bir tık koyultma daha bir derinlik de verdi saç rengime, memnun kaldım.Buradan süper kuaförüme sevgilerimi iletiyorum :)
Hareketli bir iş yaşamım olmasına ve sporun hayatımda hep olmasına rağmen, beslenmemi bir türlü düzene koyamıyorum.Adana kebaba ve nutellalı ekmeğe doyamıyorumAklımda hep lowcarb tarzı bir diyet yapmak ve 1 beden küçülmek var, inşallah birgün başlayabilirsem onu da yazarım :)
Sevgiler...
Merhaba callaneticsi ne kadar suredir yapiyosunuz ve incelme yasadiniz mi
Cok tesekkur ederim bu güzel bilgiler icin. Benim sorunum kalca bacak inceltmek istiyorum o yüzden bi umut basladim gercekten bu bolgeleri inceltiyo mu siz bi farklilik gozlemlediniz mi ve kalcayi duzlestiriyo demisler boyle bi olumsuzluk yasadiniz miYıllardır yapıyorum canım.Tek başına kilo verdirmez, ama sıkılaşma dolayısıyla incelme sağlıyor.Videoda iddia edildiği gibi 20 seansda bambaşka bir fiziğe kavuşturmuyor,
Tercih etme sebebim her zaman her yerde yapılabilmesi ve kan ter içinde bırakmaması.Ayrıca esnekliği arttırması ve yaptığınız müddetçe kulunç sorunu bile yaşamıyorsunuz.
Kilo vermek istiyorsanız yanında yarım saat kardio öneriliyor.Ve tabi yine kilo vermek için beslenmeye de dikkat etmek lazım.Ben her istediğimi, istediğim saatte yiyorum, yakın zamana kadar callanetics dışında spor da yapmıyordum.Dolayısıyla kilo kaybım olmadı, ama daha fit ve atletik bir görünüme ulaştım.Kilo almadan istediği istediğim zaman yiyebildim.beslenme konusunda kendimi motive edemedim ne yazık ki.
Verilecek kilosu olmayıp sadece sıkılaşma ve şekillenme isteyenler tek başına callanetics le gözle görünür farklar yaratabilirler.kilo vermek içinse kardio ve iyi bir beslenme şart.
Benim 7-8 kilo fazlam var, ancak spor yaptığım için benimle aynı kilolarda olanlardan daha atletik görünüyorum.Kalınım ama sıkıyım, kas oranım idealin üst sınırında.
Her şekilde sporun her türlüsü bedeninizde fark yaratacaktır.Önemli olan seveceğiniz ve hayatınızın parçası haline geyirebileceğiniz sporu bulmak.
Hava koşullarından bağımsız olarak yapılabilmesi, herhangi bir alete ihtiyaç olmaması, sık seyahat eden bir insan olarak istediğim her yerde yapabilmesi dolayısıyla bu sporu seçtim, bel fıtığım var ve ona da çok iyi geliyor.
Aslında hiçbir sporun 10 günde veya 20 günde harikalar yaratacağına inanmıyorum.Bu biraz işin reklam-pazarlama kısmı.Aynı şekilde düzenli yapıldığında her türlü sporun iyileştirici etkisi de kaçınılmaz.
Kalçayı düzleştirmiyor bilakis kaldırıyor.Valla grup derslerinde yaptığımız kalça bacak hareketleri vız gelip tırs gidiyor bana.Kalça ve bacağı bu kadar çalıştıran başka hareket görmedim henüz.Alt kol hareketleri de öyle, dumble la bile çalıştığımda alt kollarımın bu kadar yandığını sıkıştığını hissetmedim.Cok tesekkur ederim bu güzel bilgiler icin. Benim sorunum kalca bacak inceltmek istiyorum o yüzden bi umut basladim gercekten bu bolgeleri inceltiyo mu siz bi farklilik gozlemlediniz mi ve kalcayi duzlestiriyo demisler boyle bi olumsuzluk yasadiniz mi
Aman allahım ne tatlisiniz siz oyle nasil da usenmeden anlatmissiniz ekran goruntusunu alip saklayacagim :) ozellikle son kismina bayildim sanirim cok haklisiniz hemen mucize bekliyorum kalcam ertesi gun incelsin bacaklarim incelsin istiyorum ama emek gerekiyoor super moral verdiniz. Yillardir yapiyorum ve yarim saat suruyor dediginize gore klasigi yaptiginizi anliyorum uzun sure de gecse hala etkili demek callanetics cok mutlu oldum :) baslicam insallahKalçayı düzleştirmiyor bilakis kaldırıyor.Valla grup derslerinde yaptığımız kalça bacak hareketleri vız gelip tırs gidiyor bana.Kalça ve bacağı bu kadar çalıştıran başka hareket görmedim henüz.Alt kol hareketleri de öyle, dumble la bile çalıştığımda alt kollarımın bu kadar yandığını sıkıştığını hissetmedim.
Klasik mi süper mi diye sorduğunuza göre programı biliyor olmalısınız.zaten 1 kez bile uyguladıysanız hareketlerin çok etkili ve konsantre olduklarını farketmişsinizdir.
Misafirlikte, piknikte, aklınıza gelebilecek her ortamda, herkesin yanında yaptığım için hareketleri çok kişiyle paylaşma şansım oldu.Bunların arasında sporla ciddi biçimde ilgilenen arkadaşlarım da var.Hepsinin de tepkisi 'vayyy' şeklinde oldu.Bunların arasında devlet opera balesinde balet olan, yoga eğitmeni olan, reformer pilates yapan, fitness antrenörü olan da mevcut.Hepsi de çok ilginç buldular ve bu sporun hakettiği yerde olmadığı düşüncesinde birleştiler.Nasıl bilmem diye hayıflandılar.Sevmeyip dalga geçenlerse genelde hayatında spor yapmamış tembel arkadaşlarım oldu :)
Etkili mi sorusuna cevap arıyorsanız: evet çok etkili.üstelik boyun bel rahatsızlıklarına omuz sırt ağrılarına da çok iyi geliyor.sakatlanma riski yok gibi birşey, öyle hoplamalı zıplamalı, terleten nefes nefese bırakan bir spor olmadığı için hemen ardından sosyal hayatınıza dönebiliyorsunuz.Yorgunken bile yapabiliyorsunuz.Zaten sadece yarım saatinizi alıyor.Aslında güne başlarken yapmayı seviyorum, ama sabah yapamadıysam akşam tv izlerken yapıveriyorum.Bazen ocakta yemeğin pişmesini beklerken ayakta olan hareketlerini yapıveriyorum bir yandan.
Önemli olan sevebilmek ve hayatınıza katabilmek.Jillian Michaels ın 30 day shred videosunu almıştım mesela büyük umutlarla.Eminim ki çok etkilidir ama hayatıma katamadım.Onu yaptıktan sonra mutlaka duş, saç kurutma fln program yarım saat de olsa 1,5 saatime mal oluyor.Yorgunsam o kadar hoplayıp zıplamak istemiyor ve aksatıyordum.Aman şimdi yaparsam banyo yapmak gerek, saç kurutmak şekillendirmek gerek, o kadar vaktim yok diyip yapmayıveriyordum.
Bacak ve kalça için paten kaymak da çok etkili.Tesadüf bu ya, evimin karşısında paten sahası var.Hava soğuk oluyor, sıcak oluyor, yağışlı oluyor, illa birşey oluyor :)
Callanetics benim için doğru olan spormuş, herkes için doğru olan bu olmayabilir.Neyi sevdiğiniz, ne beklediğiniz önemli.Bazı arkadaşlarım 'ben evde olunca yapmıyorum, salona yazılınca yapıyorum' da diyebiliyor.Bense salona giderken çanta hazırlamaktan, ne giyeceğimi düşünmekten, sporum bitince herkesle aynı odada soyunmaktan, duş sırası beklemekten, saç kurutma sırası beklemekten, havalar soğuksa çıkışta çarpılıp sinüzitimin azmasından, ulaşıma zaman ve emek harcamaktan hoşlanmıyorum.
Evimin rahatlığında sporumu yapmak işime geliyor.Bir de salonlarda spor genelde akşam 7 gibi oluyor, çıktın ettin eve geldin saat 9.tüm akşam gitti.yemeği ne zaman yiyeceksin fln bunlar hep sorun.bir arkadaşın daha cazip bir öneriyle geliyor, spor işi yatıyor.Bir de ben çok seyahat ediyorum, hem işim gereği, hem aile ziyareti hem de gezmeyi sevdiğimden :) callanetics her gittiğim yerde benimle.
Bence bir başlayın, 1 ay kadar deneyin.Severseniz devam edersiniz, sevemezseniz başka sporlar denersiniz.spora kısa vadeli, sonuç alana kadar yapacağınız birşey gözüyle bakmayın.Sizi kısa sürede inceltecek bir mucize gözüyle de bakmayın.egzersiz yaptığınız müddetçe daha fit ve atletik olmanız zaten kaçınılmaz.Seveceğiniz bir sporu, eğlence olsun diye, kendinize vakit ayırmış olmak için, sağlığınız için, daha iyi uyumak için, mutluluk hormonu salgılamak için, rahatlamak için yapın.Fiziğinizdeki olumlu değişim zaten bunların kaçınılmaz bir sonucu olacak.
Doğru tahmin! Aynen öyleyimdir.Gerçek bir kahvesever olduğunu hissettim, imrendirmezsem ayıp olurdu
Darılmak söz konusu bile olamaz bilakis tecrübelerini aktar istedim. Eleştiriye alabildiğine açığım yani
Biraz yanlış anlaşılmışım, belki de yanlış ifade etmişim kendimi
Doktorları kesinlikle tedavi sürecinin dışında bırakma çabam yok
Sadece tavsiye ettiği dermokozmetik ürünlerde, en az yazdığı ilaçlar kadar fikir sahibi bir hekime denk gelemedim ne yazık ki
Bir de hayatımda kozmetik neredeyse hiç yok
Dermokozmetik ürünler almaya çalışıyorum, başta güneş kremi olmazsa olmazım tabi
Fondoten almadım kendime bugüne kadar hiç, yüzüme pudra, allık vs kullanmıyorum. Tek kozmetik ürünüm göz kalemi, bazen rimel ve bir dudak nemlendiricisi genellikle. Cilt tonu eşitsizliği sebebiyle bir BB krem aldım bir de; ancak onu da sürdüğümde gece muhakkak temizliyorum cildimi
Belki de cilt yapım bu bilmiyorum
Sanırım yeni bir doktora gitmem gerekecek
İlgin için teşekkür ederim
Bir dahakine fikirlerim bende mi kalsın bilemedim.
Olsun geçmişe yapacak birşey yok, bundan sonrakilerde şansın yaver gider umarım.Rica ederim. Bol şans
Sesli düşünmüş olabilirim.
Sesli düşünmüş olabilirim.
Fikir istersen bilgim dahilinde ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım tabi.
Canım öncelikle güzel sözlerin için teşekkürler çok mutlu oldum :)
Spor cildime ne kadar olumlu yansıyor biraz şüpheli :) yağlı cildim egzersiz ve nemli havayla birleşince extra özen istiyor ne yazık ki.
Tangle teezer aldığına asla pişman olmazsın, daha önce almadığına pişman olursun ancak :)
Nutella konusuna gelince kendisiyle bildiğin aşk yaşıyorum :))) İnşallah beslenmemi de bir düzene oturturum da burada paylaşırım :) Sevgiler :)
Motive olmanıza çok sevindimmm güzel sözleriniz için de teşekkür ederim :) o kadar laf kalabalığı yapmışım, soruyu cevaplamayı atlamışım, '10 years younger in 10 ours' programını yapıyorum.Sanırım bu klasik oluyor.Sevgiler :)Aman allahım ne tatlisiniz siz oyle nasil da usenmeden anlatmissiniz ekran goruntusunu alip saklayacagim :) ozellikle son kismina bayildim sanirim cok haklisiniz hemen mucize bekliyorum kalcam ertesi gun incelsin bacaklarim incelsin istiyorum ama emek gerekiyoor super moral verdiniz. Yillardir yapiyorum ve yarim saat suruyor dediginize gore klasigi yaptiginizi anliyorum uzun sure de gecse hala etkili demek callanetics cok mutlu oldum :) baslicam insallah