Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

ne güzel yazmışsın uzun uzun bir de resimli,çok teşekkürler emeğin için.. missha ürünü gördüm avmde deyince hemen sormalıyım dedim kendi kendime ben de avmde yok sadece online satışı var diye biliyordum, hangi avmde rastladığını söyleyebilirsen çok sevinirim..=)

buraya bayıldım herkes özenle üşenmeden ne güzel bilgiler paylaşıyor, süpersiniz=) canım sana da clinique in bb sini sormak istiyorum cildim yağlı ve sivilceye meyilli bb leri pek kabul etmiyor hemen sivilce oluşturuyor, bu ürün de yeni çıkmış sanırım anti blemish serisinden memnun olduğunu yazmışsın.. sormak istediğim şu: cilt tipin nedir acaba benimki gibi sivilcelenmeye müsait mi? eğer böyleyse ve memnun kaldıysan ben de denemek isterim, bir türlü kendi cildime uygun bir ten makyaj ürünü bulamadım..

Bb krem daha önce kullandıklarımdan daha iyi yağlanma ve sivilce bakımından.Yine de aşık olmadım kendisine.Fondöten bb kreme oranla çok daha iyi.Fondöten pudralaşıyor sanki sürünce ve kupkuru bir sonuç veriyor.Cildinde hiç ağırlık yağlanma hissetmiyorsun.Ama bb krem sanırım güneş korumasından dolayı, ne kadar yağsız fln da olsa cildimin yağlanmasına engel olamadı, bu yüzden kalıcılığı da fondötene nazaran daha az oldu.Bir daha alır mıyım bb yi emin değilim.çok doğal bitişli ama Antalyanın sıcağı ve neminde beni çok da tatmin etmedi.Fondötende de hiç spf yok malesef.Fondötende bi spf 15 fln olsa bb den vazgeçip sırf fondötene dönerdim.Sivilcelenmeye müsait benim de cildim, extra sivilcelenme yapmadı ama olan sivilcelere ahım şahım bir tedavi etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Gerçi bu yorumu Antalya da yaşayan, cildi yağlı olan bir insan olarak yapıyorum.Sen havası daha kuru biryerlerde yaşıyorsan benden daha çok sevebilirsin.Garnier in yağlı ciltler için olan bbsinden de memnundum ben.3-4 kat fazla bir fiyatı hakettiğinden emin değilim.Bb kremle fondöten aynı fiyat, bence bb daha uygun olmalıydı.
Sana 'koşarak git al' diyemiyorum.Garnier yağlı ciltler için olanı denemiş miydin? Yağlanma karşıtlığı bakımından ve kalıcılık bakımından onunla eşdeğer.Üstün olan tarafı ise spf sinin daha yüksek olması ve ciltte daha doğal, birşey sürülmemiş gibi durması.şişe pompalı değil ve ürün hayli sıvı olduğundan fazla ürün dökülebiliyor.Aynı sorun garnierde de mevcut.bir de clinique salisilik asit içeriyor.ben yorumlarımı yapıp çekileyim, al veya alma demeyeyim, sen beklentilerine ve bütçene göre ver kararını.
Ama sivilce sorunun varsa temizleme köpüğünü ve toniğini öneririm.Temizleyici-tonik ve nemlendiriciden oluşan seyahat boyu setler var.80 tl civarı sanırım.O setten alıp, alırken de bb ve fondötenin testerını isteyebilirsin.
Fondötene gelince, bugüne kadar kullandığım gerçekten yağlandırmayan ilk fondöten.Cilt yağlanmayınca kalıcılık da çok oluyor.allık bile bir başka dağılıyor, bir başka duruyor bu fondötenin üstünde.Fondöten daha sürerken katılaşıyor, pudralaşıyor.O yüzden hızlı uygulamak gerekiyor.Fırçayla falan dağıtamayabilirsin.Ben elime döküp 2 elimi birbirine ovuşturup yüzüme sürüyorum, bu şekilde güzel dağılıyor hızlı uygulanıyor.Nemli süngerle denemedim çünkü bu süngerlerde nemden dolayı bakteri oluştuğunu ve yağlı ciltlerde sivilceye yolaçabildiğini okumuştum.Yine de süngerin nemli olmasının ürünün kuruma süresini uzatacağını ve uygulamayı kolaylaştıracağını düşünüyorum.

çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için.. garnieri denemedim çünkü sivilcelenme yaptığını okumuştum bir yerlerden hiç bulaşmayayım dedim.. fondötenlerde ise yapay bir duruş oluyor bb ler çok daha doğal duruyor o yüzden bb leri daha çok seviyorum.. bu fondötenin duruşu nasıl peki canım? çok fazla ben burdayım diyor mu=) son olarak da cildimin temizliğine çok dikkat ederim o konuda sıkıntı yok ama bb krem almıştım geçen skin79 dan felaket sivilcelenme yaptı bir haftada onları geçirmeye uğraşıyorum şimdi.. o yüzden sivilce yapmayan ve doğal duran bir ürün bulmaya çalışıyorum, e tabi acıcık da kapatıcılığı olsun..

Bence garnier in yağlı ciltler için olanına bir şans verebilirsin.Muhtemelen sivilce yapan diğer normalidir.Ülkemizde ilk çıkan bb olması dolayısıyla almıştım normalini bir zamanlar, renk ve duruş olarak güzel olsa da çok parlama yağlanma yapmıştı bende, dolayısıyla sivilce de yapmıştı.
Yağlı cilt için olan versiyonunda böyle bir sorun yaşamadım.
Pure & clean mi ne öyle bir çeşidi de var ama en mat sonucu yağlı ciltler için olanla aldım.
Anti blemish fondötene gelince maske gibi durmuyor ama birşey sürmemişsin gibi de değil tabi, cilt makyajı yaptığın belli oluyor.Orta kapatıcı demiş kullananlar ama ortadan fazla bence kapatıcılığı.
Clinique bb kremi gömdüm mü acaba biraz :) Bak bunda birşey sürmediğini düşünebilir insanlar.Muhtemelen garnier yağlı cilt bb sini kullanmamış olsam buna aşık olabilirdim.10-15 bb ve cc krem kullanmışımdır, aslında bu muhtemelen bana en iyi gelen ama garnier yağlıyla arasında fiyat hariç çok bir fark yok.O yüzden bir daha alır mıyım bilmiyorum diyorum.
Bence en güzeli ya testerlarını edinip karşılaştır, ya da bir kozmetik mağazasında uygulat.Beklentiler, cilt tipleri ve hava koşulları farklı olabiliyor sonuçta.Ben yorumlarımı Antalyanın nemli sıcağına göre yazıyorum.
Fondöten de bb de güzel ürünler olmakla birlikte, bb daha doğal duruyor, 40 faktör içeriyor ancak zaman içinde hala biraz yağlanma yapabiliyor.
Fondötense daha kapatıcı ve mat, ancak spf içermiyor.Her iki ürün de salisilik asit içeriyor.

valla bb denemeye korkar oldum açıkçası ama madem sen bende sivilce yapmadı diyorsun bir deneyeyim garnieri.. istanbuldayım ben de antalya kadar olmasa da burası da nemli baya.. essence in, rival de loop un da mat bb si falan var onları denedin mi peki canım.. ben de şaşırdım valla ne alacağımı, aslında pudraya mı dönsem diyorum bu indirimden de loreal infallible ın pudrasını aldım..

Ben kendim için yaptığım herşeyi söyleyim bakımlımıyım değilmiyim siz söyleyin :) öncelikle 22 yaşında 160 boyunda 55 kiloyum yediklerime çoğu zaman dikkat ederim günde 2 öğün yemek yapıp yerim günde en az 2 sb yeşilçay 1 sb sade türk kahvesi siyah çay ve 2 lt su içerim günaşırı yürüyüşümü ve banyomu yaparım yüzüm için tonik olarak doğal gülsuyu kullanırım parfüm olarak böyle hafif çiçek kokuları severim rolon olarak ferah kokular tercih ederim hergün dişlerimi fırçalarım makyajımı silip yüzümü yıkayıp uyurum makyaj olarak sadece ayleynır ve hafif bir ruj sürerim fondöten ve pudra hiç kullanmam haftada bir gün kuaföre gidip kaş bıyık aldırırım banyoda vücut Jeli asla kullanmam banyo sabunu tercihimdir ev temizliğine haftada bir günümü ayırırım ve hergün evi düzenler toplarım :) aklıma gelenler bunlar bakımlı günler dilerim :)

Yok canım denemedim bahsettiğin ürünleri.Lorealin ürünlerini severim ben, bu pudrayı kullanmadım ama eminim güzeldir.Bb denemeye karar verirsen garnier yağlı ciltler için olandan da clinique anti blemish olandan da memnun kalırsın diye düşünüyorum.Antalya da bile kullanabiliyorsam İstanbul da sorun çıkarmayacaklardır.

merhaba canım teşekkür ederim güzel sözlerine missha'nın magazası Ankarada Kent Park alışveriş merkezinde

Merhaba bayanlar,
Ben de sizinle bakım rutinimi paylaşmak istiyorum.sizlerin paylaşımlarını okudum,çok şey öğrendim.
en önce belirtmek istediğim şey su su su. .
günde 2.5 litre su içiyorum ve kendimi çok dinç hissediyorum. Düzenli su içmek için telefonuma su programı kurdum.içmem gereken miktarı zamana yayıyor ve hatırlatıyor. Günde iki tane sade maden suyu içiyorum.bir fincan Türk kahvesi vazgecilmezim. Ayrıca mutlaka her gün aktardan aldığım adaçayı ,yeşil çay ya da ıhlamurı demleyip içiyorum.
çalışıyorum ve her sabah işe gitmeden önce mutlaka kahvaltı yapıyorum ve Kahvaltı sonrası bir meyve yiyorum. Öğlen akşamdan hazırladığım yemekten küçük kaplara ayiriyorum ve onu yiyorum. Abur cubur fast food çok nadir tüketiyorum.
her gün makyaj yapıyorum. Güneş Kremi sürmeden çıkmam dışarı.ve lekelerimle savaş halindeyim onları kapatmak için sadece pudra kullanıyorum ve pudramdan çok memnunum. Markası clarins skin illusion...numarasi 110 honey...onunla aramız iyi..her akşam mutlaka makyajı temizliyorum. Önce makyaj sütü ile silip yıkama jeli ile yıkıyorum. Ve sonra elma sirkesi ile siliyorum yüzümü .on beş dk sonra yıkayıp gül suyu ile tonikliyorum.
Gelelim maskelere, doğal maskeleri uyguluyorum avakado-limon-zeytinyağı. ..
yogurt-limon-karbonat. ..Bu maskeleri düzenli olarak yapıyorum.
Saçıma ayda bir zeytinyağı -sarımsak ikilisini uyguluyorum.iki saat bekletip yıkıyorum. Saçımı iki güne bir yıkarım yıpranmaması için.urban keratin sivi sac kremini saçın nemini aldıktan sonra sürüyorum. Saçımı doğal yolla kurutuyorum .vücudumu her gün yıkıyorum.bebeyagi ile nemlendiriyorum. Ayaklarimi sıcak su ve kaya tuzu ile yıkıyorum haftada bir. Ponza taşı ile ölü deriyi temizleyip kremliyorum. Ellerime limon sürüyorum ve haftada bir oje sürüyorum. Çıkmaya başlayınca siliyorum ve dinlendiriyorum tirnaklarimi. ..
Egzersiz yapmaya çalışıyorum günlük. Ama her hareketi 20 defa yapıyorum.az ama kendimi iyi hissediyorum...
Ve Buz ile yüzüme masaj yapıyorum. Unutmak istemedim. Ağız Diş Bakımı olmazsa olmaz zaten.
benim bakım rutinim bunlar...
Hepinize bakımlı günler diliyorum. .
ve kendinize değer vermeyi unutmayın..sevgiler....

kızlar sizi sürekli takip ediyorum. benim burun gözeneklerim cok büyük. siyah noktalarım yok ama gözeneklerim büyük oldugu için cok rahatsızım. gül suyu kullanıyorum, cildim hassas o yüzden kozmetik pek kullanamıyorum. bildiginiz sıkılastırıcı dogal maskeler var mı ? deneyip sonuc alan ? tavsiyesi olan ?

ne diyebilirim, HARİKASINNN

merhaba canım,maalesef benim bildigim gözenek küçültücü bir formül yok ama makyaj bazları var,anında yok oluyorlar

kızlar bugün evdeyim ve bir dolu ev işi beni bekliyor..sabah eşimle dışarda kahvaltı yaptık,geldik..o andn beri yatakta kucagımda laptop keyif yapıyorum saat 2ye kadar keyife devam edicem,sonra evi toparlayıp süpürücem.salonu eşim süpürücek.. sonra banyo,peeling ve bakım yapıcam..bir de uzun zamandır kaytardıgım işimle iligili çalışmalarım var,akşam da onları yapıcam.hadi bakalım ne kadarını yapıcam görelim

şimdiye kadar yaptıklarım:
ev toplandı süpürdüm(salon eşimden)
banyolar temizledim
mutfak temizledim

banyoda "body shop ayak peelingi" ile peeling yaptım
"dermalogica skin refirin masque" ile yüz peelingi yaptım
vücuduma "body shop vanilla brulle shimmer lotion" simli vücut kremi sürdüm
ayaklarıma "sally hansen ayak kremi" sürdüm
ellerime "gloves in a bottle " el kremi sürdüm
el tırnak etlerini "sally hansen instant cuticle" ile ittim
el ve ayak tırnaklarıma patlıcan moru opinin "honk if you love opi" ojesini sürdüm
aslında dışarıda giymek için aldıgım ama kurutmada çekince evde giymeye başladıgım eflatun mini elbisemi giydim

uzun zamadır kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.uzun zamandır (ayaklarıma sürüyordum) ellerime oje sürmüyordum..iyi geldii oh bee
çalışma yalan oldu,şimdi eşimle yemek yerken film izliyecegiz

oy oy o kadarı sürmeye üşeniyorum ben masallah sana

merhaba canım,maalesef benim bildigim gözenek küçültücü bir formül yok ama makyaj bazları var,anında yok oluyorlar
makyaj yapmıyorum özel günler haricinde. acaba hangi markalarda bulabilirim. ben genelde bb krem kullanıyordum o da bitmek üzere

makyaj yapmıyorum özel günler haricinde. acaba hangi markalarda bulabilirim. ben genelde bb krem kullanıyordum o da bitmek üzere
teşekkürler canım :) nelere ihtiyacın var ?çok farklı fiyatlarda güzel ürünleri olan markalar var..loeral, revlon gibi markalar veya mac nars benefit gibi markalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…