Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Merhaba pjy1234.
Niye bilmiyorum, yazdıklarınız beni etkiledi.Şu saatte hiç üşenmeyerek size sevdiğiniz bir yemeği pişirip sunmak isterdim.

Ceviz ve badem iyi seçimler ama onların ara öğünlerde tüketilmesi lazım. (tabi belli sayıda 1 porsiyonluk)
Bütün gün nasıl dayanıyorsunuz, şaştım kaldım.Ana öğünler için marketlerden hazır dilimli ekmeklerden alıp içine sevdiğiniz ve elinizin altında bulunan malzemeleri koyup sandviçler yapın ve tüketin lütfen.İlk aklıma bu geldi.
( http://www.nefisyemektarifleri.com/kategori/tarifler/sandvic-tarifleri-tarifler/ )

Daha çok gençsiniz.Bu yaşta böyle beslenmeye devam ederseniz sağlığınızı bozmanız, hastalıklara davetiye çıkarmanız çok olası. Öte yandan durumun farkında olmanız hoş çünkü sizin yaşlarınızda olup bu farkındalığa erişememiş kişiler biliyorum.

Unutmayın ki bu durumu tam tersine çevirmek sizin elinizde. Gün gelir siz arkadaşlarınızı yemeğe davet edersiniz.

Yemek konusunda sıfırsanız en temelden başlayarak kendinizi bu konuda yetiştirebilirsiniz.Yeter ki istekli ve gayretli olun.

Youtube yada uzman.tv gibi mecralardan faydalanabilirsiniz.

Önerebileceğim Youtube kanalları ;

*Planet Mutfak - Mutfakta Tek Başına / Yağız İzgül
https://www.youtube.com/playlist?list=PLV-hkVpOjNalCIZWcWWjd2torA7tkZzOw

*İdil Tatari
*Nefis Ev Yemekleri
*Ev Yemeği Tarifleri
*Saniye Anne Yemekleri

( Bonus olarak ; ardaninmutfagi . com )

Bu kanallara şöyle bir göz gezdirebilirsiniz.Dikkatlice izleyip imkanlarınız doğrultusunda istediğiniz tarifleri deneyebilirsiniz.Bol pratik yaparsanız kısa zamanda aşama kaydedeceğinizi düşünüyorum.

Mesela şu videoları izleyip kahvaltınız için hazırlamakla başlayabilirsiniz. (Yağ seçiminiz sadece zeytinyağı olursa daha hafif ve daha sağlıklı olur.)

Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.

Bayıldım, Çok doğru bir o kadarda güzel sözler.

Son düzenleme:
canım bir süre yazılarınızı sessiz takip ettikten sonra geri geldim..yine harika şeyler paylaşmışsın ve yine aynı kişileri ve sayfaları takip ediyoruz

Merhaba
Merhaba isirgan kurune devam ettiniz mi fayda gordunuz mu

Yapacağın herşey, hiçbirşey yapmamaktan iyidir.ilham verebildiysem ne mutlu bana :)
Yaptığım program av player da tabletime kayıtlı, gerçi hareketleri ezberlediğim için uzun süredir izlemedim.Ne yazık ki nasıl gönderileceğini hiçbir zaman bulamadım.youtube da çok sayıda video mevcut, benim yaptığım program da 1er 2şer dk lık parçalar halinde mevcut.Ama onları birleştirip biraraya getirmek zor tabi ki youtube a göz attım şimdi, arama çubuğuna callenetics yazınca çıkan 6. Sonuç olması lazım, 20 küsür dklık video, paylaşan justynaa5, o benim yaptığım programın aynısı ama malesef rusça ya da o aileden bir dilde, kolunuzu yukarıda tutun, kalçayı öne çevirin, bu hareketi yaparken kalçanızı sıkın gibi açıklamaları anlamak imkansız.Yine de görsel olarak takip etmeyi deneyebilirsin arzu edersen.

Yemek yapmayı bilmesen de sağlıklı beslenmeyi istedikten sonra başarırsın.
Dolabında bulundurabileceklerin:
Esmer ekmek
Peynir
Yumurta
Hindi füme
Salata malzemesi (domates salatalık marul, ne seviyorsan)
Meyve
Ton balığı
Ceviz-badem-fındık vb
Light dondurma
Yoğurt
Patates, brokoli, karnabahar, havuç gibi sebzeler
Light krakerler
Tavuk
Süt

Sabahları kahvaltını,

Ara öğünlerde light kraker-ayran veya meyve-yoğurt

Öğlenleri yumurta-ton balığı-tavuk vb eklenmiş salatanı veya sandviçini

Akşamları da haşlanmış sebze ve bir parça tavuk yiyebilirsin.

Geceleri son öğünün 1 bardak süt olabilir.

Basit hazırlanan gıdalar daha hafif ve sağlıklı aslında.herkes salata veya sandviç yapabilir, sebze ve tavuk haşlayabilir.Yaz günü karpuz-peynir ikilisini de sıklıkla kullanabilirsin.

Ayrıca bir sır vereyim, ben yemek yapmayı internetten öğrendim.Forumda da pratik yemeklerle ilgili başlıklar mevcut.

Bugün kendime bir güzellik yaptım ve uzun zamandır merak ettiğim scholl express pedi yi aldım.Bir de scholl un çatlak topuk kremini.
Ben iş gereği çok ayakta kalıyorum ve klasik topuklu ayakkabı giyiyorum mecburen.Bu yüzden de topuklarım çok sertleşiyor.
Güzel bir ürünmüş, ben beğendim, daha hızlı olacağını ummuştum ama baya bi gezdirmek durumunda kaldım ayaklarımda, Allahtan kendi döndüğü için topuk törpülemeye uğraşmak gibi sıkıntılı değil, çok pratik.topuğunuzdaki ölü deri toz gibi dökülüyor, bu yüzden uygularken kağıt havlu fln sermek şart.
Ayaklarınızda bir sorun yoksa elzem birşey değil, ama benim gibi nasırlaşan topuklarınız varsa öneririm.Birkaç pedikür parasını toptan verip sonra hep rahat edersiniz.Temizliği de pratik.

Teşekkür ederim mesajlarınız için :) Bana cesaret verdi, ve dün ilk defa kendi kendime bir pasta yaptım :) Basit oldu, ama şu an yarısı bittiğine göre çok fena sayılmaz, ne dersiniz?
Ondan ben de almıştım ama uzun süre kullanmadım, bir yerlere kaldırmış olmalıyım, arar bulurum şimdi, aklıma geldi en azından.
Bu arada ne işinde çalışıyorsunuz, biraz meraklıyım da ben

canım bir süre yazılarınızı sessiz takip ettikten sonra geri geldim..yine harika şeyler paylaşmışsın ve yine aynı kişileri ve sayfaları takip ediyoruz
Hoşgeldin simsims'cim. Teşekkür ederim.
Bu topiği seviyorum, katkım oluyorsa ne mutlu.Seninde güzel bir dönüş yapmanı beklemiyor değilim.
Konuştukça ortak noktalar çıkıyor hep, sevindim.
Youtube'u baya aktif kullandığım için genelde paylaşımların çıkış noktası ordan oluyor. :)

ay kızlar ben geldim :)
nasılsınız canımslar
:) Hoşgeldinnn marilyn. :) Gözüm seni arıyordu.
Biraz keyifsizim, haftasonunu keyifli geçirmeyi umuyorum.
Sen nasılsın ?

:) Hoşgeldinnn marilyn. :) Gözüm seni arıyordu.
Biraz keyifsizim, haftasonunu keyifli geçirmeyi umuyorum.
Sen nasılsın ?

hoşbuldum canımmsss
hayırdır, neden keyifsizsin?
iyiyim ben de, tatil yaptım, ablamı gördüm, rahatladım :) inşallah çoookkkk güzel bir hafta sonun olur :)

ben de merak ettim bak şimdi..neyin var canım?

Hangi marka badem yagi kullandiniz

Merhaba camterebentin yagi ise yaradi mi ne kadar koydunuz

hoşbuldum canımmsss
hayırdır, neden keyifsizsin?
iyiyim ben de, tatil yaptım, ablamı gördüm, rahatladım :) inşallah çoookkkk güzel bir hafta sonun olur :)
ben de merak ettim bak şimdi..neyin var canım?
Sağolun arkadaşlar. Enerjim düşük bu ara, halsiz ve yorgun hissediyorum. Ondan pek keyfim yok.
Marilyn ne iyi etmişsin, enerji toplamışsındır.
Hepimizin haftasonu keyifli ve güzel geçer umarım.

Merhaba saclariniza nasil bir bakim yaptiniz acaba

Bugünü çok verimli geçirdim:

Oda toplandı,
Saçıma bakım kürü uyguladım,
Maske yaptım

Az biraz ama bu haftanın en faydalı günü buydu :)

Merhaba saclariniza nasil bir bakim yaptiniz acaba
Canım saçım doğuştan bakımlı parlak ve gündür ama Özel karışım yağları tatlı badem Yağı zeytin Yağı Gibi yağları sürerim sürekli bide boya yaptır mıyorum hiç Ara da 2 Seneye bir ışıltı attırıyorum okadar bide sağlıklı beslemiyorum bunların etkisi çoktur herlde

Mrb canim yine ben :) basladim dun cok şükür sormak istedigim bir sey var.su yerde yapilan kalca hareketlerinde pelvis kaldirma isini nasil yapiyorsunuz daha once arastirmistim tuvaleti tutar gibi on arkayi sıkın kalcayi sıkın pelvis otomatik olarak kalkiyor demislerdi oyle deniyorum ben de ama emin degilim dogru mu diye siz nasil yapiyorsunuz?

Hangi hareketi kastettiğinden emin değilim.pelvisi öne yönlendirmek için kalçayı öne itip sıkıyorsun, ayakta kademe kademe inilip yükselinen harekette ve pelvis döngüsünün hemen ardından olan dizüstü oturup kalkmalı harekette gerekiyor bu pelvis yönlendirme hareketi.
Yerde yan gibi oturulup bara tutunup üstteki bacağın kırık vaziyette arkaya ve ardından yana uzatılıp kaldırıldığı hareketi kastediyorsan, onda önemli olan gövdeyi mümkün mertebe düz tutmak ve üstteki kalçayı öne çevirmek.atıyorum sağ bacak hareketlerini yaparken üstteki sağ kalçan, yerdeki sol kalcandan daha önde olacak.
Umarım doğru anlamış ve ifade edebilmişimdir.

Anladım canim cok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…