Hep aynı bakımları yaptığım ve baştan uzun uzun anlattığım için paylaşım yapmaz oldum.
O zamandan bu zamana ne fark var diye düşündüm ve:
Günlük callanetics imin yanısıra bir otele deniz-havuz-fitness üyeliği yaptım.Fırsat buldukça yüzüyorum ve güneşleniyorum.Sportif amaçlı yüzeceğim zaman havuzu tercih ediyorum çünkü ileri geri fln ne kadar yüzdüğümü daha iyi kontrol edebiliyorum.
Ardından sporumu yapıyorum, ya grup derslerine katılıyorum (zumba, taebo, yoga hangisine denk gelirsem) denk gelemezsem de yarım saat kardio ( bisiklet, koşu bandı) ve yarım saat callaneticsimi yapıp kendimi hamama atıyorum :) çok dinlendirici oluyor, geceleri daha rahat uyuyorum.Keşke daha çok boş zamanım olsa da daha sık gidebilsem.
Yıllardır kullandığım blistex lip brilliance lip balmımı maybelline baby lips-peach kiss ile değiştirdim.Rengi de nemlendirmesi de süper.Günlük hayatta ruj veya gloss yerine yıllardır balm kullanıyorum, dudaklar hep nemli ve bakımlı oluyor tavsiye ederim.Yaz sıcağında ağır makyaja hiç gerek yok.
Antalya da yaşıyorum ve malum yazın çok sıcak.Yıl boyu sorun çıkarmayan fondötenlerim yazın çok sıcaklarda malesef parlama ve sivilcelenmeye yol açıyor.Bu yüzden clinique in anti blemish solutions fondötenini ve bb kremini aldım, tavsiye ederim.Fondötenin malesef güneş koruması yok, onu sadece işte kullanıyorum, bb kremi ise spf 40 içeriyor, günlük kullanıyorum.
Tangle teezer tarak hep aklımda vardı, beğenmezsem diye korkuyordum ve nedense cimriliğim tutuyordu, herhalde plastik diye o kadar para vermek istemiyordum, keşke daha önce alsaymışım! Takılma sıfır, ipek gibi kayıyor saçtan.Ki uçları açıcı görmüş olan saçlarım var, pek öyle ipek gibi sayılmazlar :)
Eki Görüntüle 1561724 Ben bu kapaklı olan kompakt modelini aldım, spora denize seyahate daha uygun olur diye.bloglardan anladığım kadarıyla insanlar salon elite ve originals modelinden daha memnunlar, bundan daha memnun nasıl olunabilir aklım almasa da belki onlardan birini de alırım.
Sarı boyalı olan saçlarımın diplerini 1,5 yıl önce kumrala çevirmiştim, şimdi dipleri bir tık daha koyu bir kumrala boyattım, kendi saç rengimle birebir tutacağını ve dip boyamın daha da uzun dayanacağını umuyorum.Bu dipleri bir tık koyultma daha bir derinlik de verdi saç rengime, memnun kaldım.Buradan süper kuaförüme sevgilerimi iletiyorum :)
Hareketli bir iş yaşamım olmasına ve sporun hayatımda hep olmasına rağmen, beslenmemi bir türlü düzene koyamıyorum.Adana kebaba ve nutellalı ekmeğe doyamıyorum
Aklımda hep lowcarb tarzı bir diyet yapmak ve 1 beden küçülmek var, inşallah birgün başlayabilirsem onu da yazarım :)
Sevgiler...