Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Günaydın :). Bugün yine basit rutinimle başladım..

- Yüzümü jel ile yıkadım.
- Yüz kremimi sürdüm
- Çay ağacı yağı ile biraz masaj yaptım
- Vücut losyonumla eklem yerlerime masaj yaptım < diz kapağı, bilekler, dirsek >
- Dudak nemlendiricimi sürdüm

kızlar herkese merhaba :KK54: kısa kısa aralarla ortadan kaybolsam da uzun zamandır kk'da aktif degilim.. henüz inziva tam bitmemiş olsa da artık daha sık gelmeye karar verdim.çünkü sizi özledim :KK200:

bu arada neler yaptım:
tatilde olsam da henüz tatile gidemedim.. ve işe gitmiyor olsam da hala çok yogun çalışıyorum.. sanırım bunun da etkisi var buralarda olamamamda.. bir de hiçbir şeye yetişemiyorum..bir bakıyorum ki gün bitmiş.. koştur koştur maraton gibi geçiyor günlerim.. temizlik yap,evi topla,yemek yap,çalış,gez ve toz :), alışveriş yap,dışardaki işleri hallet vs vs.. ama şunu söylemeliyim ki ev detoksundan beri evim dolaplarım bir kez bile dagılmadı.. yeni dolap ve dolap içlerime çekmecelerim de gelince düzenin tam oturdu.. size bir kaç video göstermek istiyorum.iç çamaşırı katlama tshirt katlama için.. ben çok faydalandım..artık herşey gözümün önünde..umarım siz de faydalanırsınız :KK66:

sizin de böyle güzel ve düzenli çekmeceleriniz neden olmasın? :KK66:

kızlar herkese merhaba :KK54: kısa kısa aralarla ortadan kaybolsam da uzun zamandır kk'da aktif degilim.. henüz inziva tam bitmemiş olsa da artık daha sık gelmeye karar verdim.çünkü sizi özledim :KK200:

bu arada neler yaptım:
tatilde olsam da henüz tatile gidemedim.. ve işe gitmiyor olsam da hala çok yogun çalışıyorum.. sanırım bunun da etkisi var buralarda olamamamda.. bir de hiçbir şeye yetişemiyorum..bir bakıyorum ki gün bitmiş.. koştur koştur maraton gibi geçiyor günlerim.. temizlik yap,evi topla,yemek yap,çalış,gez ve toz :), alışveriş yap,dışardaki işleri hallet vs vs.. ama şunu söylemeliyim ki ev detoksundan beri evim dolaplarım bir kez bile dagılmadı.. yeni dolap ve dolap içlerime çekmecelerim de gelince düzenin tam oturdu.. size bir kaç video göstermek istiyorum.iç çamaşırı katlama tshirt katlama için.. ben çok faydalandım..artık herşey gözümün önünde..umarım siz de faydalanırsınız :KK66:

sizin de böyle güzel ve düzenli çekmeceleriniz neden olmasın? :KK66:

Ohh sonunda aramıza döndün demek :))

bende sızlerı ozledımm :)
bu haftasonu gırdım sınavlara bakalım 80 e yakın bı puan beklıyorum ınsallah puanlar yukselmezse olur gıbıme gelıyor...

koy okullarınıda yazıcam zaten cok ucuk tercıhlerım olmayacak..

kılonunda ucunu salmıstım daha ne kadar alabılırım dıye sınava kadar 2 ayda 2 kılo aldım tekrar 85.5 olmustum dun 84.2 ıdı bakalım onumuzdekı hafta nolcak :)

sen neler yaptın ?

bende sızlerı ozledımm :)
bu haftasonu gırdım sınavlara bakalım 80 e yakın bı puan beklıyorum ınsallah puanlar yukselmezse olur gıbıme gelıyor...

koy okullarınıda yazıcam zaten cok ucuk tercıhlerım olmayacak..

kılonunda ucunu salmıstım daha ne kadar alabılırım dıye sınava kadar 2 ayda 2 kılo aldım tekrar 85.5 olmustum dun 84.2 ıdı bakalım onumuzdekı hafta nolcak :)

sen neler yaptın ?
ben genel olarak yoruldum..sanırım hem fiziksel hem psikolojik yorgunluk.. şimdi bile tatildeyim(yani şe gitmiyorum evdeyim) ama şöyle ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum.bir koşturmacadır gidiyorum.işimle ilgili çalışmam gerekiyor vs vs.. agustosta gidiyorum tatile bir de bayramda 3 günlügüne.onları bekliyorum artık sabırsızlıklara.. şöyle yan gelip yatmak istiyorummmm :))))
çok iyi bence,sınav stresi yedirir adama ama sen 2 ayda 2 almışsın.. artık sınav da bittigine göre hazırsın :KK19:

e ıse gıtmıyorum tatıldeyım dıyorsun evde ısle ılgılı calısıyorsun ne anladık bız bu tatıldenn sımsımm :KK45:
hazırım sımdıde oruc tutuyorum .. acınca ınsan dayanamıyor ekmege felan :) caylada bır guzel gıdıyorkıı :21:
canlar nolcak tatıldeyken..

e ıse gıtmıyorum tatıldeyım dıyorsun evde ısle ılgılı calısıyorsun ne anladık bız bu tatıldenn sımsımm :KK45:
hazırım sımdıde oruc tutuyorum .. acınca ınsan dayanamıyor ekmege felan :) caylada bır guzel gıdıyorkıı :21:
canlar nolcak tatıldeyken..
sorma :KK43: neyse buna da şükür hem işe gidip hem evde çalışmakta vardı :KK45: çayla leblebi ve kuru üzüm denesen :KK66: en masumu bu geldi aklıma :KK53:

bıde ben gelene kadar bu ımza ayarını gerı acarlar sanıyorsum acmamıslar valla unutalım dıye beklıyor kk ama unutmıcam ıste :KK12:

sorma :KK43: neyse buna da şükür hem işe gidip hem evde çalışmakta vardı :KK45: çayla leblebi ve kuru üzüm denesen :KK66: en masumu bu geldi aklıma :KK53:
orucu ılk actıgımda canım bıraz ekmekle kahvaltılık yenıyor ya onda ıste cayla gıdıyor oylee o kadar acken lblebıyı nasıl yerım :KK70: avucla :KK70::KK70:

evet kızlar nerde kalmıştık :) kaldıgımız yerden devam ediyoruz :KK66:
geçen ay alıp memnun oldugum ürünleri sizinle paylaşmak istiyorum

1)Clinique 3 numaralı tonik:bu tonigi üçüncü kez alışım.o kadar memnun kaldım ki vazgeçemiyorum:KK200:yüzümü yüz temizleyicisi veya makyaj temizleyicisi ile ne kadar iyi temizlersem temizleyeyim bu tonikten sonra anca o zaman yüzümü temizlemiş hissediyorum,yüzü çok güzel temizliyor :21:
Image-520.jpg

2)clinique even better eyes göz kremi:daha yeni kullanmaya başladım.içindeki metal başlık için aldıgımı itiraf etmeliyim.şimdilik memnunum ama bitince aklımda kiehls var..

Image-521.jpg

3)clinique high impact extreme volume mascara:sonunda aradıgım maskarayı buldum :KK200:günün içinde de akma yapmıyor.hem volümlü hem simsiyah kirpiklerim oluyor:KK37:
Image-518.jpg

4)missha bb krem : o kadar tesadüf aldım ki bu kremi.her zaman gittigim alışveriş merkezinde bir baktım "missha" :KK37: ve 1 yıl önce açılmış magaza.ben nasıl göremedim bilmiyorum.sanırım missha ile yeni yeni tanıştıgımdan algıda seçicilik anca oluştu:) kesinlikle süper bir krem ve kapatıcı.sanki tenimmiş gibi dogal duruyor.ben çok memnun kaldım.hatta aklımda kalan diger ürünlerini de yavaş yavaş alışveriş listeme ekleyecegim.bu arada hayvanlar üzerinde deney yapmadıgını da belirtmeliyim:KK200:
Image-519.jpg

5)make up for ever hd high definition powder:uzun zamandır transparan toz pudra arıyodum.chanelin toz pudrasının methini bilmeyen yok ama aradıgım numara kalmayınca ben de bunu aldım.içi beyaz olmasına karşın renksiz bir pudra.artık böyle pudralar kullanmak istiyorum.hem cildi yormayacak kadar hafif ve hemde dogal duruyor..
Image-517.jpg

6)sephora base lissante smoothing primer:aslında make up for ever in all mat primer ini almaktı amacım.malum yaz geldi ve daha çok matlık istiyoruz.ama kalmamıştı maalesef..ben de sephoranınkine şans vermek istedim.silikonlu bir yapısı var ve uzun süre parlamayı engelliyor..
Image-516.jpg

7)batiste kuru şampuan xxl volüm:daha önce 4-5 tane tony and guy'ın kuru şampuanını bitirdikten sonra degişiklik yapıp sephoradan bu kuru şampuanın ufak boyunu almaya karar verdim.iyi ki de karar vermisişim..saça verdigi volüm harika:KK36::KK200::KK37:
Image-514.jpg

Son düzenleme:
Image-515.jpg

geçen gün sephorada ginsengli bu maskeyi aldım.denemek dün nasip oldu..daha önce bu tip bi maske hiç denemeiştim.hani şu yüzünüzü hayalet gibi yapan ıslak kagıt mendilli olanlardan :-) ilk iş eşimi korkuttum,gerçekten korktu beni görünce :KK53: gelelim etkisine:20dk buzdolabında beklettip açtım.kokusunu hiç begenmedim.sanki soganlı bi yemek gibi kokuyordu.. 20 dakika yüzümde kaldıktan sonra çıkardım.yıkama yapmıyorsunuz,üründen kalanlar yüzünüzde kalıyor.. ben cildimin canlandıgını hissettim.ama psikolojik mi bilmem..sonuçta cildim için birşeyler yapmış olma düşüncesi bile güzel :KK37:

kızlar 4 günlük tatil için bu gece yola çıkıyorum.gece 1 de arabayla çıkıcaz ve ben henüz çantamı hazırlmadım..bi sırt çantasına kıyafetlerimi sıgdırmaya çalışıcam.umarım başarırım :-)dün tesadüf eseri şu videoyu gördüm ve hoşuma gitti ve çantayı burdaki gibi hazılayacagım.sizinle de paylaşmak istedim :)

2 mayo,1 plaj kıyafeti,2 terlik,iç çamaşır,kot şort,3 elbise,makyaj ve cilt bakımı malzemeleri,2 gündüz ev elbisesi,4 tshirt,1 saç düzleştiricisi,epilatör,saç bantları ve tokaları..hepsi o kadar güzel sıgdı ki.. inanamadım :eek::21::KK36:şimdiye kadar düzenledigim en güzel çanta oldu:KK37: denemelisiniz :KK66:

X