- 25 Ocak 2015
- 116
- 184
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmmm badem yağı kullandım dediniz ya tüylenme yaptımı sürdüğününz bölgedeMarka bilmiyorum ki çoğunlukla A101 den almıştım daha indirimliydi çünkü. Aktar 5 tl iken a101 yarı fiyatiydi her gün yağlayinca çabuk bitiyor
Yok hayır hiç bir şekilde tüylenme olmadı bende.slmmm badem yağı kullandım dediniz ya tüylenme yaptımı sürdüğününz bölgede
kızlar herkese merhaba kısa kısa aralarla ortadan kaybolsam da uzun zamandır kk'da aktif degilim.. henüz inziva tam bitmemiş olsa da artık daha sık gelmeye karar verdim.çünkü sizi özledim
bu arada neler yaptım:
tatilde olsam da henüz tatile gidemedim.. ve işe gitmiyor olsam da hala çok yogun çalışıyorum.. sanırım bunun da etkisi var buralarda olamamamda.. bir de hiçbir şeye yetişemiyorum..bir bakıyorum ki gün bitmiş.. koştur koştur maraton gibi geçiyor günlerim.. temizlik yap,evi topla,yemek yap,çalış,gez ve toz :), alışveriş yap,dışardaki işleri hallet vs vs.. ama şunu söylemeliyim ki ev detoksundan beri evim dolaplarım bir kez bile dagılmadı.. yeni dolap ve dolap içlerime çekmecelerim de gelince düzenin tam oturdu.. size bir kaç video göstermek istiyorum.iç çamaşırı katlama tshirt katlama için.. ben çok faydalandım..artık herşey gözümün önünde..umarım siz de faydalanırsınız
sizin de böyle güzel ve düzenli çekmeceleriniz neden olmasın?
evet döndümmmOhh sonunda aramıza döndün demek :))
hosgeldınnn bende geldımmmevet döndümmm
hoşbuldukkk :) özlettin kendini :)) ne yaptın canım sınavlarını?hosgeldınnn bende geldımmm
ben genel olarak yoruldum..sanırım hem fiziksel hem psikolojik yorgunluk.. şimdi bile tatildeyim(yani şe gitmiyorum evdeyim) ama şöyle ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum.bir koşturmacadır gidiyorum.işimle ilgili çalışmam gerekiyor vs vs.. agustosta gidiyorum tatile bir de bayramda 3 günlügüne.onları bekliyorum artık sabırsızlıklara.. şöyle yan gelip yatmak istiyorummmm :))))bende sızlerı ozledımm :)
bu haftasonu gırdım sınavlara bakalım 80 e yakın bı puan beklıyorum ınsallah puanlar yukselmezse olur gıbıme gelıyor...
koy okullarınıda yazıcam zaten cok ucuk tercıhlerım olmayacak..
kılonunda ucunu salmıstım daha ne kadar alabılırım dıye sınava kadar 2 ayda 2 kılo aldım tekrar 85.5 olmustum dun 84.2 ıdı bakalım onumuzdekı hafta nolcak :)
sen neler yaptın ?
sorma neyse buna da şükür hem işe gidip hem evde çalışmakta vardı çayla leblebi ve kuru üzüm denesen en masumu bu geldi aklımae ıse gıtmıyorum tatıldeyım dıyorsun evde ısle ılgılı calısıyorsun ne anladık bız bu tatıldenn sımsımm
hazırım sımdıde oruc tutuyorum .. acınca ınsan dayanamıyor ekmege felan :) caylada bır guzel gıdıyorkıı
canlar nolcak tatıldeyken..
orucu ılk actıgımda canım bıraz ekmekle kahvaltılık yenıyor ya onda ıste cayla gıdıyor oylee o kadar acken lblebıyı nasıl yerım avuclasorma neyse buna da şükür hem işe gidip hem evde çalışmakta vardı çayla leblebi ve kuru üzüm denesen en masumu bu geldi aklıma
çay içenin derdinden çay içmeyen anlamazmışşorucu ılk actıgımda canım bıraz ekmekle kahvaltılık yenıyor ya onda ıste cayla gıdıyor oylee o kadar acken lblebıyı nasıl yerım avucla
yoooo cayıda sevmem ama orucu acınca kahvaltılık ıstıyor cnm :))çay içenin derdinden çay içmeyen anlamazmışş