Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Bugün kendim için ne yaptım?
Dişler fırçalandı
Dudağıma,yüzüme,elime nemlendirici sürdüm
Gül suyu ile yüzümü temizledim
Kaşlarımı aldım
Öğlen 1 saat uyudum (dinlenmek için)
Dışarı çıktım hava aldım
Neler yapmadım
Kitap okumadım

Yüzünde birikmiş ölü deri varsa o da böyle bir görüntüye sebep olabilir. Sorun buysa eğer Peeling yaparak sorununu giderebilirsin. Bir denge istersen

Tekrar merhaba civcivcik :) Nemlendiricinin alternatifi ne olabilir bilemedim. Tonik için dersen doğal gül suyu derim. Ama onunda problemli ciltlere uygulanmaması gerektiğini duymuştum. Yani her cilde her şey iyi gelmez.Bunuda unutmamak lazım. Aşağıdaki bloğu yeni bulmuştum.Yazdıklarını okuyunca burası aklıma geldi. Bir incele istersen.
sagliklidogalkozmetik . blogspot . com . tr

Son düzenleme:
hemen inceleyeceğim canımmm, çok teşekkürler nemlendirici zaytinyağı olabilir mi sence?? gülsuyu bende sivilcelenme yapıyorr şu an cildimde hiç bir problem yok aslında su içmenin çok faydasını gördüm çok şükür. Bu arada haftada iki kere kil maskesi yapmayı düşünüyorum. Çok iyi geldi cildime sizce uygun mudur iki kere? Yoksa fazla mı gelir. Yormak istemem cildimide Bu arada kil maskesin sizlere de öneririm bayanlar çok memnun kaldım

Rica ederim :) Bu arada nickin çok cici :))
Cildine iyilik yapıyorsun resmen.Düzenli ve yeterli miktarda su içmeye devam!

Nemlendirici olarak zeytinyağı olmaz yahu. Yani mantıklı gelmedi bana.Dermokozmetik markalardan bir nemlendirici kullan derim.Şu diyemiyorum çünkü cilt bakım ürünü önerilmesine karşıyım.Senin cildinin tipini, hassasiyetlerini bilemeyiz ki.

Benim cildim sorunsuz olsa dahi senede bir defa güvendiğim bi uzman dermatolog'a giderdim muayene olurdum cildim ne istiyor hangi ürünleri almalıyım bunları danışır sonra gider alırdım.

Ki son gittiğimde araya sıkıştırarak sordum; hangi güneş kremini kullanmalıyım diye.Aşağıdaki La Roche Posay markasına ait renkli güneş nemlendiricisini önerdi.Onu kullanıyorum.Yani kafama eseni alıp kullanmadım. Ki önceden bunu çok yapmışlığım vardır. Sütten ağzı yanan hesabı :)

Maske ve peeling yapacaksan haftada 1'i geçmemesi lazım diye biliyorum. Fazla peeling veyahut maske cilde yarardan çok zarar verebilir..Kil maskesi bana yarar mı yaramaz mı bilemiyorum hekime danışmadan hiçbir şey kullanmıyorum artık.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederimmmm ne bilim zeytinyağı her şeye iyi geliyor diye olur diye düşünmüştüm been Haklısın aslın herkesin cilt tipi yaşı farklı bu nedenle sana iyi gelen bana iyi gelmeyebilir ama insan genel olarak faydalı bulunan bi ürünü kullanmaktan da ger alamıyor kendinii.Tamamdır o zaman sadece haftada bir yapayım k,l maskesini tekrardan teşekkür ederim
NOT: Bir şey sormak istiyorum yazı şeklini ve rengini kalıcı olarak nasıl değiştirdin canım? Ben de ayarlardan oynadım ama hala olmadıı

Bugün kendim için ne yaptım?
Dişler fırçalandı
Banyo yaptım
Nemlendiricimi sürdüm
Kitap okudum
Öğlen uykusu yapamadım ama biraz uzandım
Sağlıklı beslendim
(E hadi kızlar sizde katılın bana )

Hehe :)) Rica ederim. Zeytinyağını yemeklerde kullan derim.Salatalara da sızma zeytinyağı.Yani içten bakım. Önce içten bakım sonra dıştan bakım olmalı bence.

Aynen öyle.Nasıl hasta olduğumuzda doktora gidiyor verdiği ilaçları kullanıyorsak kafamıza göre ilaç alıp iyileşmeye çalışmıyorsak aynı mantık cilt ve saç bakımları içinde geçerli. Misal saç derisi problemi varsa hekime gidilmeli önce ordan burdan duyulan bilgilerle hareket edilmesi kötü sonuçlara neden olabilir.

Notuna gelirsem bende ayarlardan kalıcı hale getirememiştim. Sadece pro üyeler için mi geçerli acaba bilemiyorum.Her yazdığım mesajın sonunda yazı tipini kalınlığını değiştiriyorum.

Bu arada kimler gelmiş. Hey simsims Nerelerdesin yokluğun farkediliyor.

merhaba kızlar bu ara kk'dan iyice uzaklaştım sanırım ev detoksumu başarı ile bitirdim.yaklaşık 25-30 poşeti buldu evden çıkardıklarım.. bir kısmı üniversite ögrencilerine bir kısmı durumu iyi olmayan bi tanıdıga bir kısmı arkadaşlarıma(kitaplarımı,takılarımı,ev süslerimi) bir kısmı da (nevresim ve çarşaflar)barınaga bir ksımı da tabi çöpe gitti gitti.evimin boşaldıgını,hafifledigini,rahatladıgını söyleyebilirim.hem çok yorucu hem de çok keyifliydi bu süreç.kendimi durduramadan sürekli dolap düzenledim..şuan evimin her köşesi her çekmecesi düzenli..hiç bir yerde ıvır zıvır bir tane bi şey yok..böyle bir şeyi yapmayı hayal bile edemezdim.gardroplarım muntazam,düzenli.. bu kadar keyifli bir duygu ve o kadar huzur verici ki.. hayatımda ilk kez böyle hissediyorum..hafif ve rahat..
bu arada pazar günü ikeadan dolap düzenleyiciler aldım..belki dolap içlerini daha sonra paylaşırım.. marilyn monroe cum sayesinde de ayakkabı saklama kılıfı aldım(benim internetten aldıgım çok kötü çıktı maalesef) teşekkür ederim marilyncim bilsem daha önce alırdım..hatta o kadar begendim ki tchibonun ki bile uyduruk geldi..
dolap içi düzenlemeleri yaparken çekmecelerimin az oldugunu ve dolap eksigimiz oldugunu fark ettim.cumartesi için usta çagırdım.hem çekmece hem dolap yaptırıcam.. artık eskisi gibi olmak yok.. gıcır gıcır tertemiz bir evim var benim..ama geçen hafta görmeliydiniz sanki tanışınıyor gibiydim.ev savaş alanı gibiydi,korkunç.. hatta evden çıkan poşetleri gören komşularım "tanışınıyor musunuz yoksa?" dediler :)) hiç bitmeyecek sanıdım ama bitti..dolaplar düzenlenince iki gün de ev temizligi yaptım.. şuan misler gibi evimden yazıyorum size kızlar… tekrar tekrar bu kitabı taysiye ediyorum..bu yazarın youtube da videoları da var.. hatta bir sürü insan bu kitabı okuduktan sonra evini nasıl düzenledigini youtube da paylaşmış.youtube a konmari yazmanız yeterli izlerseniz ve hatta hatta okursanız ne demek istedigimi ve neler yaşadıgımı daha iyi anlarsınız :) şimdilik benden bu kadar..

kalb kalbe karşıymış canım geldimmmmm :) sanırım geçen haftanın yorgunlugu devam ediyor.. ondan buralardan azıcık uzak kaldım ama geldim :)) sen nasılsın?

benimde o kadar çok ihtiyacım var ki böyle bir temizliğe ama cesaret edemiyorum kıyamıyorum eşyalarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…