Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

benimde o kadar çok ihtiyacım var ki böyle bir temizliğe ama cesaret edemiyorum kıyamıyorum eşyalarıma
kitabı okumalısın bunun için..kendi kendine olabilecek bir şey degil kolay kolay.. o motivasyonu kitap saglıyor.. istersen youtube da kitabı okuyan ve kitaptaki uygulayanları biraz izle..bu sana bi fikir verebilir

doğru doğru içten bakımda çook önemlii anlıyorum canım yardımların için çok teşekkür ederimmm

Canım ben kitabı okumadan 10 poşet attım bile pazartesi günü. Sadece senden esinlendim. Inanilmaz bi şekilde etki ediyosun bana. Kitabı okuycam muhakkak. .. seni çok özledim bu arada

Çok merak ettim bu kitabı şimdi kitapçılarda bulunur umarım

Canım ben kitabı okumadan 10 poşet attım bile pazartesi günü. Sadece senden esinlendim. Inanilmaz bi şekilde etki ediyosun bana. Kitabı okuycam muhakkak. .. seni çok özledim bu arada
çok sevindim canım.. :) okuyunca bi 10 daha garanti

Daha yeni geldi ablası ama nasıl mutluyuz aldığımıza anlatamam
ay ay ay çok şekermiş :)))

canım d&r da %25 indirimdeydi 2 hafta önce.hala devam ediyordur herhalde..
Aslında böyle bir kitaba hiç ihtiyacım yok çünkü küçücük bi dolabım ve az eşyam olmasına rağmen her hafta bir kiyafeti atarım ben atmaya bayılırım ve hiç bir zaman çook aşırı ıvır zıvırım olmadı bütün servetim 1 koli kitabım,1 küçük kıyafet dolabım, kitaplıktaki bir çekmece ama kendi evim olumca çok güzel planlarım var

sen bi oku bak neler çıkıcak kendi evine hazırlık olur işte ne güzel :)

bu da şuan okudugum kitap:

kitabın üstündeki not:30un üzerinde dile çevrilen ve 15 milyondan fazla satan başucu kitabı

Bugün kendim için ne yaptım?
Dişler fırçalandı
Banyo yaptım
Nemlendiricimi sürdüm
Kitap okudum
Öğlen uykusu yapamadım ama biraz uzandım
Sağlıklı beslendim
(E hadi kızlar sizde katılın bana )
Üzerime alındım. :) Buraya düzenli olarak takıldığımdan beri bu tarzda yazmıyorum nedense.Üşeniyor muyum nedir bakım sohbetleri daha cazip geliyor olmalı. :) Sizlerinkini okumak güzel ama spesifik bir şey yaptığımda bende yazacağım. Bu arada ikidir dikkatimi çekiyor. Bakım topiği burası ama uykuyu katmanız hoş geldi bana.Beslenme-Spor-Uyku-Bakım bunların hepsi bir bütün çünkü. Benim şu sıralar uykum çok düzensiz maalesef. Öğlen uykusunu alışkanlık haline mi getirdiniz ? 1 saat bana oldukça fazla geldi.Eskiden bende haftasonları bazen 20 dk ila 30 dk arası bende uyuyordum. Öğlen uykusu sayesinde gece mi az uyuyorsunuz ?

kalb kalbe karşıymış canım geldimmmmm :) sanırım geçen haftanın yorgunlugu devam ediyor.. ondan buralardan azıcık uzak kaldım ama geldim :)) sen nasılsın?
Merhaba tatlım.Hoşgeldin hoşgeldin. :) Sonunda bitti demek geçmiş olsun iyi üstesinden geldin valla. Şimdi dinlenme zamanın artık. Teşekkür ederim iyiyim, uyku sorunum olmasa birde.

Birde uzun yazını okuyunca birşey aklıma geldi.Youtube'dan videoları henüz izlemedim. Karşıma çıkan ilk video 40 küsür dakikalıktı.Yarın izleyeceğim biraz. Elbette ki seni tenzih ediyorum bu kitabı okuyup uygulamalar yapıldıktan sonra bir müddet sonra eski hale gelme riski yok mu ? Kitapta uzun vadede çözümler yer alıyor mu ? Sonuçta önemli olan bu mevzunun uzun vadeye yayılması ve kalıcı hale gelmesi bence.Altı ay sonra eskiye dönülürse ki ( almanında sonu yok biliyorsun bir laf vardır; çarşının güzeli bitmez derler :) ) bir manası kalmaz. Ne dersin ?
Not: Moral bozmadım umarım. Sadece bu açıdanda bakmak gerektiğini düşündüm.

merhaba canım :) kitabı okumadıgın için bunları düşünmem çok normal..sana kısaca püf noktasını anlatayım..diyor ki evindeki herşey çok sevdigin şeyler vazgeçemeyecegin şeyler olsun.digerlerini at gitsin.ben sevmedigim herşeyi attım.yani sevmedigim bir sürü şey almışım oluyor bu saglamada..dün alışveriş merkezinde dolaşırken sevdigim ah bu benim olsun dedigim bir tane şeye rastlamadım mesela..bir yandan üzücü çünkü eskisi gibi alışveriş yapamayacagım :)) bir yandan süper sevindirici,çünkü evim bu sayede bu haliyle kalıcak evimdeki herşey bayıldıgım , sevdigim şeylerden oluşacak ve tabi tasarrufta bunun en güzel hediyesi olucak kitabı okumalısın..kadının 40 küsür dakika videosu var acaba onu mu buldun bilmiyorum ama onu bulduysan o uzun videoyu degil de bu temizligi yapanların videolarını tavsiye ederim bir de ne kadar çok eşyan oldugunu ve aslında neye ihtiyacın olup neye olmadıgını fark ediyorsun.mesela kıyafete ihtiyacım yok ama spor ayakkabı iç çamaşır sütyen ve nevresim alışverim olucak bu ay..çünkü çogunu sevmedigim için elden çıkardım.. gardrobuma bakınca en sevdiklerimi görmek beni mutlu ediyor.. bakıp bakıp mutlu oluyorum..bir tek masa örtülerimi çok severek almışım.çünkü onların hepsi duruyor.onun dışında herşeyden ama herşeyden attım..işin güzel yanı da eşimin karışamaması..çünkü o atmaya kıyamayanlardan.. ve hepsi benim aldıgım ürünler oldugu için sadece şok içinde izledi..yakında beni de atacaksın diye korkuyorum dedi :))

Son düzenleme:
Hayır şu aralar ağır temizlik yaptığım için öğlen uykusuna ihtiyaç dıyuyorum sende katıl bana

Bugün kendim için ne yaptım
-dişler fırçalandı
-yüzüme nemlendirici sürdüm
-yüzümü keseledim

-kitap okudum
-öğlen yarım saat dinlendim(uyuyamadım ama gözüm kapalı dinlendim)
-duş aldım
-yüz sabunumu sürdüm
-vücut nemlendiricimi sürdüm
-yüz,el ve dudaklarıma nemşendirici sürdüm

İyi geceler hanımlar.
Belki hatırlayanlarınız olacaktır beni, bir göründüm kayboldum. Finaldi, ödevdi, projeydi derken ancak gelebiliyorum.
Sessiz takipçisiydim buraların, tabi bunda yoğunluktan kendimi aksatmamın da etkisi var. Artık yoğunluğum azaldığına göre yeniden yazayım dedim. Umarım hepiniz iyisinizdir

Gelişim de bir soruyla olsun madem.
Ben kendi adıma radikal bir karar aldım. Aslında kadın olarak az çok hepimizin gel git yaşadığı bir konudur boya. Ve ben de rengiyle oynamaya karar verdim. Daha önce hiç boyamadım/boyatmadım saçımı. Doğal rengi açık kestane ile koyu kestane arası bir ton, üst kısımları güneş ışığında bakır kızıl diye tabir edilen tonun koyu versiyonuna benziyor. Boya olmamasına rağmen homojenliği konusunda endişeliyim saçlarımın. Beyaz tenliyim fakat pembe alt tonluyum. Gözlerim de açık kahverengi ve ben saçlarımı kızıl yapmak istiyorum. Çilek rengi kadar iddialı bir renk değil ama, nasıl tarif edeyim koyu şarap kızılı, romantik tonlar arasında gelip gidiyorum. Öncelikle bunun için biraz cesarete ihtiyacım var.
Sonraki adımım ise bakımını nasıl yapacağım? Çok ısı etkilerine maruz bırakmamama rağmen sanırım ince telli saçlarım olduğundan çabuk kırılıyorlar, uçlarının şuan kesilmeye ihtiyacı var mesela. Boyu belime 5-6 parmak kala bir mesafede. Saçımın boyadan en az zararı görmesini nasıl sağlayabilirim? Boyamayı ağustos ayının sonlarına doğru yapacağım ama saçlarımı şimdiden toparlamam gerekiyor. Bana neler önerebilirsiniz?

Öncelikle her gece makyajımı temizliyorum.Genelde temizleme mendilleri kullanıyorum ama en azından makyajla asla uyumuyorum. Haftada 3 gün soda ile yüzümü yıkıyorum. 20 günde bir ağda yapıyorum ya da yaptırıyorum. Aktardan çatlaklar için aldığım yağı kullanıyorum bacaklarım için. Onun haricinde tırnaklarıma çok önem veririm sürekli oje kullanırım , bazen tırnaklarım sararmasın diye bir kaç gün ara veririm. Minyon tipliyim şimdilik yüzümde yaşlanma belirtisi yok ama yine de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.

Bugün kendim için ne yaptım
-sabah:diş fırçalama,yüz sabunu,yüze ve dudaklara nemlendirici
-öğle dinlenmesi yarım saat kadar
-akşam:sabah ki rutinin aynısı
-kitap okudum

İyi akşamlar.Teşekkür ederim, sakin ve keyifli bir akşam geçiriyorum.Sanıyorum siz buranın 300 küsür sayfasını okuyan arkadaştınız. :)

Kızıl saç deyince yazmak istedim.Benimde saçlarımda bir gram boya yok. Koyu kızıl tonları bende çok istiyorum. Ama en azından birkaç renk denedikten sonra kızıl tonlara geçmek mantıklı geliyor bana. Kızıl ve siyah tonlar geri dönüşü çok çok zor renkler.Saçlarımda görmek istediğim renkler sıralamasında sondalar. Boya konusunda saçlarımın sağlıklı olması ve bakımlı gözükmesi renginden çok daha önemli. Bunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum ki boyaya bulaşmayayım. :)

Sizde baya bi radikal karar almışsınız.Doğal renginizden kızıl tonlarına geçiş inanılmaz sert bir geçiş olur.Yapısı ince telli demişsiniz yıpranmaya daha müsait olur.Peki gür mü saçlarınız yoksa seyrek mi ?

Kızıl saçların bakımı normal bakımından iki üç kat daha zor diye duyuyorum hep.Zaten önemli olan boyattıktan sonra saçlarınızın bakımlı gözükmesi.Saçlarınız bu durumu kaldırır mı bilemiyorum. Önerilerime gelince; HC Complex Bitkisel Saç Bakım Yağı kullanın derim çok memnunum. Ve
HC Brezilya Fönü şampuanı (boyalı saçlar içinde kullananlar varmış, ben kullanmadım ama şampuanların içeriği temizdir güvenilirdir bir araştırın derim.) Zaman zaman şu başlığı okuyorum. 11 sayfada baya şey söylendi. Belki faydası olur; http://www.suslusozluk.net/b/kızıl-saç/page:1 Koyu şarap kızılı deyince bu çıktı.Tam olarak bu mu?

Bu da kor kızılı imiş.

Çok güzeller ama doğal saç renginden direkt olarak bu tonlara geçmek risk almak demek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…