merhaba kızlar bu ara kk'dan iyice uzaklaştım sanırım
ev detoksumu başarı ile bitirdim.yaklaşık 25-30 poşeti buldu evden çıkardıklarım.. bir kısmı üniversite ögrencilerine bir kısmı durumu iyi olmayan bi tanıdıga bir kısmı arkadaşlarıma(kitaplarımı,takılarımı,ev süslerimi) bir kısmı da (nevresim ve çarşaflar)barınaga bir ksımı da tabi çöpe gitti gitti.evimin boşaldıgını,hafifledigini,rahatladıgını söyleyebilirim.hem çok yorucu hem de çok keyifliydi bu süreç.kendimi durduramadan sürekli dolap düzenledim..şuan evimin her köşesi her çekmecesi düzenli..hiç bir yerde ıvır zıvır bir tane bi şey yok..böyle bir şeyi yapmayı hayal bile edemezdim.gardroplarım muntazam,düzenli.. bu kadar keyifli bir duygu ve o kadar huzur verici ki.. hayatımda ilk kez böyle hissediyorum..hafif ve rahat..
bu arada pazar günü ikeadan dolap düzenleyiciler aldım..belki dolap içlerini daha sonra paylaşırım..
@marilyn monroe cum sayesinde de ayakkabı saklama kılıfı aldım(benim internetten aldıgım çok kötü çıktı maalesef) teşekkür ederim marilyncim bilsem daha önce alırdım..hatta o kadar begendim ki tchibonun ki bile uyduruk geldi..
dolap içi düzenlemeleri yaparken çekmecelerimin az oldugunu ve dolap eksigimiz oldugunu fark ettim.cumartesi için usta çagırdım.hem çekmece hem dolap yaptırıcam.. artık eskisi gibi olmak yok.. gıcır gıcır tertemiz bir evim var benim..ama geçen hafta görmeliydiniz sanki tanışınıyor gibiydim.ev savaş alanı gibiydi,korkunç.. hatta evden çıkan poşetleri gören komşularım "tanışınıyor musunuz yoksa?" dediler :)) hiç bitmeyecek sanıdım ama bitti..dolaplar düzenlenince iki gün de ev temizligi yaptım.. şuan misler gibi evimden yazıyorum size kızlar… tekrar tekrar bu kitabı taysiye ediyorum..bu yazarın youtube da videoları da var.. hatta bir sürü insan bu kitabı okuduktan sonra evini nasıl düzenledigini youtube da paylaşmış.youtube a konmari yazmanız yeterli
izlerseniz ve hatta hatta okursanız ne demek istedigimi ve neler yaşadıgımı daha iyi anlarsınız :) şimdilik benden bu kadar..
Eki Görüntüle 1548190