Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Teşekkür ederim canım. Rujlar çok güzel durmuş gerçekten. Peki iceriklerini biliyor musun? Sağlıklı mı?

1
2
3
Numaralı günlük bakımım var.sabah ve akşam uyguluyorum. Ürünlerim amway artistry serisinden nemlendirici bakım.
1 numara yıkama Jeli, yüzümü yıkıyorum.
2 numara tonik, tonikliyorum, biraz nem veriyor ve yüzümün gerginliğini alıyor.
3 numara losyon, onunla da nemlendiriyorum.
Arada düzensizlikler olsa da 9-10 aydır aynı Ürünleri kullanıyorum ve cok memnunum.

Rujlar çok çeşitli ama önemli olan sağlıklı olanı bulabilmek. Sonuçta yiyecek içeceklerle birlikte yiyor bile olabiliriz
sormaa hele kalıcı olanları fena halde yiyorum sanırım iyi markaları seçmeye çalışıyorum ama bu temiz oldukları anlamına gelmiyor maalesef..hele hayvan deneylerine hiç girmeyeyim

Bu da eksta nemlendirme için rahatlatıcı kremim. Yatmadan uyguluyorum. Özellikle kışın aksatmiyorum.

merhaba canımm nasıl gidiyor bakım işleri?
çokzeeeel, ya hiç bişi olmasa bile çok mutlu iyi hissediyorum kendimii su içmenin faydalarınıda görmeye başladım yüzümde akne falan kalmadıı çok şükür makyaj konusunda da araştırmalar yapıyoruum kaşlarımı aldıra aldıra inceltmiştim tekrar kalınlaştırdım ve bir kür hazırladım zeytinyağı ve sarmısak haftada bir kaç gün kullanıyor etkili mi bilmem ama bu arada bir şey danışmak istiyorum koltuk altı kararması için ne öneirisiniz

iyi başlangıç yapmışsın,önemli olan başlamak zaten,tebrikler bu konuda hiç bir fikrim yok canım..

Merhaba kızlar bu aralar vakit buldukça evimle ilgilenmeye ve evimi düzenlemeye çalışıyorum.. ve fark ediyorum ki o kadar çok kıyafet vs eşyam var ki onlardan kurtulmadan evimi toparlmam imkansız.bunu fark etmemde şuan okudugum kitabında faydası var tabi.d&r da dolaşırken bir anda gözüme çarpıp aldım bu kitabı..%25 indirimle aldım hala indirimi devam ediyor, d&R da bulabilirsiniz

şimdi yazlık ve kışlıklardan verilecekleri ayırmakla meşgulüm..ne kadar zor vedalaşmak giymesekte kıyafetlerimizden ayrılmak.. bilmiyorum kaç poşet çıkıcak ama sonuç hem ben hafiflemiş olucam hem de başka birleri bu kıyafetlerden faydalanabilicek..
bir de geçen gün bir internet sitesinden ev düzenleme ve bazı ihtiyaçlarım için alışveriş yaptım.belki siz de ilgilenirsiniz diye sizlerle de paylaşmak istedim bunları..

bu ürün bir zamanlar tvde çok çıkardı.düzgün tshirt katlamayı saglıyor..umarım memnun kalırım

tam 16 çantayı kapı arkasına asmaya yarayan çanta askılıgı..

çamaşırları ayırırken en nefret ettigim şey çorap eşlerini bulmak ve onları eşlemek.işte bu aparat buna son veriyor.çorapları çiftleyip öyle yıkayabiliryorunuz.hem kaybolmuyor hem de yıkandıktan sonra katlaması kolay oluyor..

bu ne mi?börek yapma aparatı :)

çanta içi düzenleyci:daha önce buna benzer bir düzenleyiciyi watsonsdan almıştım ama bunun bir çok gözü var içinde ve fermuarlı.."çantayı boşalt sonra diger çantada kredi kartını vs unut" bu benim başıma çok geliyordu.artık çanta boşaltmak kolay :)

esas herşey bu ürünü aramamla başladı.zamanında tchibodan almıştım ayakkabı düzenleyicisini..yıllardır bekliyorum ama bir daha gelmedi bu ürün.ben de internetten araştırırken alışveriş yaptıgım sitede buldum ve diger ürünleri de böylece almış oldum :)

kızlar koltuk altı kararmasına limonun ıyı geldigini soyluyolar henuz uygulamadım ama
ayeser onerın ıcın tesekkurler hemen arastırıp denıcem ıns

simsims aldıkların gercekten guzel işe yarar ve dagınıklıgı ortadan kaldıracak seyler gule gule kullan

Bende bugünkü ufak bakım alışverişimi paylaşmak istiyorum.Bu arada ben makyajdan çok bakım ürünlerine çok düşkünümdür. Şimdilerde Ağız-Diş bakımına sarmış bulunmaktayım. :)

simsims sayesinde Marvis ve Curaprox markalarıyla tanışmış oldum. Kendisine çok teşekkür ederim. :)

Diş macununun çeşitlerine baktım beyazlatıcı olanı alacaktım fakat daha önceden diş hekimim dişlerimin yeterince beyaz olduğunu söylemişti.Gerçi cevaptan tatmin olduğum söylenemez ya :)) simsims yaseminli olanın kokusunu beğendiğini söylemişti.Onun yorumuna güvenerek aldım.Bakalım ben nasıl bulacağım.Ayrıca diş fırçası kabımı yeniledim.Birde Watsons'ta 50'lik kutudaki çatallı diş iplerinin tek tek kağıtlara sarılmış formlarını gördüm.Daha hijyenik olduğu kesin.Varolan diş ipim bitince onu alacağım.

Bakım dışında kağıt törpü ve küçük bir defter aldım. Bakım günlüğü tutmak için aldım aslında. Bazen yapacaklarımı üşenebiliyorum ya da erteleyebiliyorum.Mesela gece yatmadan saçlarımı yıkamam gerekiyor uyku tatlı geliyor yada üşeniyorum amaaannn sabah yıkarım diyorum bu sefer sabah sıkışıyorum. Böyle ertelemeleri, üşengeçlikleri önlemek adına o gün için ufacık bir yapılacak listesi yapıp yaptıkça üstünü çizme yada tik atmak ile sorunun üstesinden gelebileceğimi umuyorum bakalım.

güle güle kullan canım,umarım memnun kalırsın güzel bir alışveriş olmuş ah o erteleme bende de var.. çok iyi yapmışsın, not defteri benim de çok işime yarıyor..

oooo biri kitap okumaya devam ediyor mu? pek göremiyoruz kendisini kitap topiğinde
şaka bir yana güle güle kullan şekerim,çok akıllıca bir alışveriş olmuş. ben de şu ayakkabı düzenleme kutusunu seviyorum. ben de ikeadan almıştım. inanılmaz kullanışlı.

güle güle kullan canım,umarım memnun kalırsın güzel bir alışveriş olmuş ah o erteleme bende de var.. çok iyi yapmışsın, not defteri benim de çok işime yarıyor..
Sağol tatlım. Sanada kolay gelsin.
Böyle yöntemlerle ertelemekten tamamen kurtuluruz umarım.
Son paylaşımını ilgiyle okudum ve aldıklarına ba-yıl-dımm.

Bravo. Birde düzenli ve yeterli miktarda su içtiğinde düşün artık.
Bu arada yediğimiz gıdalarda cildimizde farklar yaratabiliyor.
Benimde koltuk kararması hakkında bilgim ve fikrim yok.

Kaş bakımı için ise altta bir video paylaşacağım.Kirpik-Kaş ikisine aynı bakımlar uygulanıyor.Bende bu küre başlayacağım. Sarımsak hiç kullanmadım.Koku hassasiyetim vardır.Kokusundan rahatsız olursan sarımsak yağı alabilirsin.Gelişmelerin devamını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…