Teşekkür ederim canım. Rujlar çok güzel durmuş gerçekten. Peki iceriklerini biliyor musun? Sağlıklı mı?merhaba canım,teşekkür ederimkullandıgım baz dior maximizer lash pumping serum..hem dolgunlaştırıcı etkisi var hem de besleyici.gece yatmadan önce de sürülebiliyor..zamanla kısa kirpikleri uzattıgı ve dolgunlaştırdıgı söyleniyor.ben baz olarak memnunum..bugün senin için bir kirpigime bu bazı sürdüm digerine sürmedim ve aradaki farkı kapatmak için baya bi ugraşmam gerekti bazlı kirpikler tek tek ayrı ve volümlü oldu,digeri o kadar başarılı durmadı..ben şimdilik memnunun.istersen sen de bi dene veya netten bi araştır
teşekkür ederim canımbugün marliyn için kirpiklerimin birine bazlı digerine bazsız olarak maskara sürdüm.senin içinde iki farklı ruj sürüp fotolarını çektim
ilk resim:ysl rouge pur couture 17
ikinci resim:dior addict lipstick 578 diorkiss
ikisini de severek kullanıyorum
Eki Görüntüle 1539735
Teşekkür ederim canım. Rujlar çok güzel durmuş gerçekten. Peki iceriklerini biliyor musun? Sağlıklı mı?
bak bunu bilmiyorum canım..Simsims cildin de ışıl ışıl
merhaba canımmmerhaba bakımlı hatunlaaar
1merhabalar benmde bakımla ılgılı cok usengeclıklerım var burda faydalı seyler paylaşmışsınız ne guzel ben bi turlu cildime uygun temizleyici bulamadım bide cilt temizlerken sırasıyla neleri kullanıyosunuz ve en onemlısı cıldı nemlendırmek ıcın neler kullanıyosunuz yada onerıyosunuz
Rujlar çok çeşitli ama önemli olan sağlıklı olanı bulabilmek. Sonuçta yiyecek içeceklerle birlikte yiyor bile olabilirizbak bunu bilmiyorum canım..
fondoten sagolsun :)))
sormaa hele kalıcı olanları fena halde yiyorum sanırımRujlar çok çeşitli ama önemli olan sağlıklı olanı bulabilmek. Sonuçta yiyecek içeceklerle birlikte yiyor bile olabiliriz
çokzeeeel, ya hiç bişi olmasa bile çok mutlu iyi hissediyorum kendimiimerhaba canımmnasıl gidiyor bakım işleri?
iyi başlangıç yapmışsın,önemli olan başlamak zaten,tebriklerçokzeeeel, ya hiç bişi olmasa bile çok mutlu iyi hissediyorum kendimiisu içmenin faydalarınıda görmeye başladım yüzümde akne falan kalmadıı çok şükür makyaj konusunda da araştırmalar yapıyoruum kaşlarımı aldıra aldıra inceltmiştim tekrar kalınlaştırdım ve bir kür hazırladım zeytinyağı ve sarmısak haftada bir kaç gün kullanıyor etkili mi bilmem ama bu arada bir şey danışmak istiyorum koltuk altı kararması için ne öneirisiniz
teşşekkürler canımmiyi başlangıç yapmışsın,önemli olan başlamak zaten,tebriklerbu konuda hiç bir fikrim yok canım..
teşekkür ederim canımsimsims aldıkların gercekten guzel işe yarar ve dagınıklıgı ortadan kaldıracak seyler gule gule kullan
güle güle kullan canım,umarım memnun kalırsın güzel bir alışveriş olmuşBende bugünkü ufak bakım alışverişimi paylaşmak istiyorum.Bu arada ben makyajdan çok bakım ürünlerine çok düşkünümdür. Şimdilerde Ağız-Diş bakımına sarmış bulunmaktayım. :)
simsims sayesinde Marvis ve Curaprox markalarıyla tanışmış oldum. Kendisine çok teşekkür ederim. :)
Diş macununun çeşitlerine baktım beyazlatıcı olanı alacaktım fakat daha önceden diş hekimim dişlerimin yeterince beyaz olduğunu söylemişti.Gerçi cevaptan tatmin olduğum söylenemez ya :)) simsims yaseminli olanın kokusunu beğendiğini söylemişti.Onun yorumuna güvenerek aldım.Bakalım ben nasıl bulacağım.Ayrıca diş fırçası kabımı yeniledim.Birde Watsons'ta 50'lik kutudaki çatallı diş iplerinin tek tek kağıtlara sarılmış formlarını gördüm.Daha hijyenik olduğu kesin.Varolan diş ipim bitince onu alacağım.
Bakım dışında kağıt törpü ve küçük bir defter aldım. Bakım günlüğü tutmak için aldım aslında. Bazen yapacaklarımı üşenebiliyorum ya da erteleyebiliyorum.Mesela gece yatmadan saçlarımı yıkamam gerekiyor uyku tatlı geliyor yada üşeniyorum amaaannn sabah yıkarım diyorum bu sefer sabah sıkışıyorum.Böyle ertelemeleri, üşengeçlikleri önlemek adına o gün için ufacık bir yapılacak listesi yapıp yaptıkça üstünü çizme yada tik atmak ile sorunun üstesinden gelebileceğimi umuyorum bakalım.
Eki Görüntüle 1541845
oooo biri kitap okumaya devam ediyor mu? pek göremiyoruz kendisini kitap topiğindeMerhaba kızlarbu aralar vakit buldukça evimle ilgilenmeye ve evimi düzenlemeye çalışıyorum.. ve fark ediyorum ki o kadar çok kıyafet vs eşyam var ki onlardan kurtulmadan evimi toparlmam imkansız.bunu fark etmemde şuan okudugum kitabında faydası var tabi.d&r da dolaşırken bir anda gözüme çarpıp aldım bu kitabı..%25 indirimle aldım hala indirimi devam ediyor, d&R da bulabilirsiniz
Eki Görüntüle 1540981
şimdi yazlık ve kışlıklardan verilecekleri ayırmakla meşgulüm..ne kadar zor vedalaşmak giymesekte kıyafetlerimizden ayrılmak.. bilmiyorum kaç poşet çıkıcak ama sonuç hem ben hafiflemiş olucam hem de başka birleri bu kıyafetlerden faydalanabilicek..
bir de geçen gün bir internet sitesinden ev düzenleme ve bazı ihtiyaçlarım için alışveriş yaptım.belki siz de ilgilenirsiniz diye sizlerle de paylaşmak istedim bunları..
Eki Görüntüle 1540988
bu ürün bir zamanlar tvde çok çıkardı.düzgün tshirt katlamayı saglıyor..umarım memnun kalırım
Eki Görüntüle 1540996
tam 16 çantayı kapı arkasına asmaya yarayan çanta askılıgı..
Eki Görüntüle 1540999
çamaşırları ayırırken en nefret ettigim şey çorap eşlerini bulmak ve onları eşlemek.işte bu aparat buna son veriyor.çorapları çiftleyip öyle yıkayabiliryorunuz.hem kaybolmuyor hem de yıkandıktan sonra katlaması kolay oluyor..
Eki Görüntüle 1541005
bu ne mi?börek yapma aparatı :)
Eki Görüntüle 1541008
çanta içi düzenleyci:daha önce buna benzer bir düzenleyiciyi watsonsdan almıştım ama bunun bir çok gözü var içinde ve fermuarlı.."çantayı boşalt sonra diger çantada kredi kartını vs unut" bu benim başıma çok geliyordu.artık çanta boşaltmak kolay :)
Eki Görüntüle 1541010
esas herşey bu ürünü aramamla başladı.zamanında tchibodan almıştım ayakkabı düzenleyicisini..yıllardır bekliyorum ama bir daha gelmedi bu ürün.ben de internetten araştırırken alışveriş yaptıgım sitede buldum ve diger ürünleri de böylece almış oldum :)
Sağol tatlım.güle güle kullan canım,umarım memnun kalırsın güzel bir alışveriş olmuşah o erteleme bende de var.. çok iyi yapmışsın, not defteri benim de çok işime yarıyor..
Bravo.çok güzeeeel, ya hiç bişi olmasa bile çok mutlu iyi hissediyorum kendimiisu içmenin faydalarınıda görmeye başladım yüzümde akne falan kalmadıı çok şükür makyaj konusunda da araştırmalar yapıyoruum kaşlarımı aldıra aldıra inceltmiştim tekrar kalınlaştırdım ve bir kür hazırladım zeytinyağı ve sarmısak haftada bir kaç gün kullanıyor etkili mi bilmem ama bu arada bir şey danışmak istiyorum koltuk altı kararması için ne öneirisiniz