marilyn, iki rimeli yoğun şekilde kullanmak kirpiklerinde hiç dökülme problemi yarattı mı?ben normalde 2 rimel kullanmama rağmen(kirpikleri upuzun ve dolgun seviyorum) 2 rimeli de bitirmiş bulunuyorum ve alalı daha birkaç ay oldu, içsem bu kadar çabuk bitmezdi.
ben Max Factor ve Loreal kullanıyorum aslında memnunum ama sanki istediğim kadar gür durmuyorlar. ben mi takıyorum anlamadım.
Cevap yazdım sanmıştım.canımm benimmm teşekür ederimm :))) bu arada yanlış yazmışım curaprox olucak fırçanın dogru yazılışı :)) bence de bi araştıryoga da bir çok şey ögrenmiştim.hocamız derste dil temizliginin önemini ve kaşıkla temizlememiz gerektigini anlatmıştı.sonuçta hepsi nefesin bir parçası.mesela burun temizligi için de seramikten minik çaydanlıga benzeyen bir şey almıştım.yoga yapanlar bilir :))) listerine gelince diş hekimim onu da önermiyor..nette okuduguma göre ilerisi için diş etlerine zarar verebiliyormuş..bir araştır istersen
canım merhaba :) gelicem bugün topige hem de iki kitaplaaaaaaa yaaaaaa :))) teşekkür ederim canımoooo biri kitap okumaya devam ediyor mu? pek göremiyoruz kendisini kitap topiğinde
şaka bir yana güle güle kullan şekerim,çok akıllıca bir alışveriş olmuş. ben de şu ayakkabı düzenleme kutusunu seviyorum. ben de ikeadan almıştım. inanılmaz kullanışlı.
ben de Aslıyı takip ediyorum ama bu videoyu izlememiştim..harika bir video,teşekkürler canımBravo.Birde düzenli ve yeterli miktarda su içtiğinde düşün artık.
Bu arada yediğimiz gıdalarda cildimizde farklar yaratabiliyor.
Benimde koltuk kararması hakkında bilgim ve fikrim yok.
Kaş bakımı için ise altta bir video paylaşacağım.Kirpik-Kaş ikisine aynı bakımlar uygulanıyor.Bende bu küre başlayacağım. Sarımsak hiç kullanmadım.Koku hassasiyetim vardır.Kokusundan rahatsız olursan sarımsak yağı alabilirsin.Gelişmelerin devamını bekliyoruz.
kırmızı ruja bayılıyorummmmarilyn, iki rimeli yoğun şekilde kullanmak kirpiklerinde hiç dökülme problemi yarattı mı?
Ve kirpiklerin için bakım kürü uyguluyor musun? Kür arayışındaysan bir önceki mesajımdaki videoyu öneririm.
Cevap yazdım sanmıştım.
Rica ederim simsimsKırmızı ruj seviyor musun bilmiyorum ama sana çok yakışacağını tahmin ediyorum. Tabi yaa nefesle alakalı dil temizliği. Aklıma gelmemişti o anda. Yoga kursuna gitmedim ama gitmek istiyorum. Minik çaydanlığı senden duydum ilginçmiş. :) Listerine hakkında birkaç yazı okudum.Almam artık. Curaprox'unda ağız çalkalama suyu varmış.Onun içeriğine bir bakacağım.Yine Curaprox'un diş macununu gördüm. Marvis macunlarını bir süre kullanınca bunu denemek istiyorum bak;
Enzycal Zero Florürsüz Diş Macunu
Eki Görüntüle 1542832
Özellikleri:SLS (Sodium Lauryl Sulpathe) içermez. Alkol, mentol, deterjan güçlü tatlar içermez. Enzim sayesinde çürüğe karşı korumaya yardımcıdır. Uyarı: Yetişkin ve Çocuk Diş Macunudur. Sodium Floride İçermez.
Sivilcelerin olması gayet normal, sağlıklı beslenmelisin ve spor yapmalısın yaşın daha çok genç çok aşırı bi bakıma gerek yok eğer umursamazssan sivilcelerini onlarda küsüp giderMerhaba, yazmayalı uzun zaman oldu.
Kendimi bir iki yönden geliştirmeye başladım aslında, ben 18 yaşındayım ama her gün full yüz makyajım olmadan evden çıkmazdım, çünkü kendimi öyle rahat hissediyordum, ama Instagram'dan vs. takip ettiğim modeller -çoğunlukla Asya kıtasından olduğu için- full face makeup yerine güzel bir cilde sahip oldukları için en fazla biraz BB cream ya da tek bir ruj ile dolaşan kişiler. Bu da beni hem cildimin daha sağlıklı olma açısından, hem de daha doğal görünmek açısından imrendirdi çünkü ben makyaj yapsam bile aradaki farklı pek söyleyemeyeceğiniz kadar doğal bir şekilde yapıyordum, tüm suratımı kapatmanın sebebi de yanağımdaki sivilce izleri ki ne yaparsam yapayım geçmedi, bir fikriniz var mı bu konuda acaba? Bazen kendi kendime diyordum makyajsız çık ne olacak diye, ama bir arkadaşım bunu yaptı ve yanımda "Hasta mısın?" "Kötü görünüyorsun." "İyi olduğuna emin misin?" diyenler bile oldu, bu da benim gözümü korkuttu, ama risk almamak en büyük risktir diyerek makyajsız çıktım dışarı, kastettiğim concealer ve fondöten oluyor, cilt makyajı, ve kimse bir şey fark etmedi bile. Bu gün 6. gündeyim. 10. güne gelmeye çalışıyorum, kendime bir hediye bile verebilirim, önerisi olan? Haha~
Paylaşılan şeylere de baktım bu arada, ağız-diş sağlığı gerçekten ama gerçekten çok önemli, diş ağrısından 2 gece uyuyamadım bu hafta. Yeni çektim yani.. kozmetik alışverişleri de çok güzel ama o markalar benim gibi bir öğrencinin alabileceği türden şeyler değil... yani bir anda. YSL dikkatimi çekiyor ama, nerede satılıyor bilmiyorum. Düzen konusunda ise, benim de öyle bir şeye ihtiyacım var, ama evde kalmadığım için pek işe yarar mı bilmiyorum, yurtta tek dolapla idare etmek zorunda kalıyorsun :)
ooh misss süpersin canımm...Ben geldim
Banyo yaptım
Zeytinyağı,bal maskesini yaptım
Gül suyu ile yüzümü temizledim
Nemlendiricimi sürdüm
Ellerimede sürdüm
Güzel ciciler giydim
Banyoda yüzümü güzelce keseledim
(bu ladarcık şey yaptım ama baya toparlandı yüzüm bakımdan önce ve sonra fotoğraf çektimŞuan daha canlı ve hayat dolu oldu keşke gerçekten öyle ols )
merhaba :) sana önerim sivilce kapatıcı ürünlerle sivilcelerin sadece üstünü kapan ve üstüne de en hafif fondoteni veya bb krem sürmen.. burda paylaşılan çogu ürünün alternatifi daha hesaplı markalarda da var.illaha ysl veya başka marka olması gerekmiyor, sen sadece ne renk ruj istedigine karar verip gratis ve watsons kapanyalarını takip et canımMerhaba, yazmayalı uzun zaman oldu.
Kendimi bir iki yönden geliştirmeye başladım aslında, ben 18 yaşındayım ama her gün full yüz makyajım olmadan evden çıkmazdım, çünkü kendimi öyle rahat hissediyordum, ama Instagram'dan vs. takip ettiğim modeller -çoğunlukla Asya kıtasından olduğu için- full face makeup yerine güzel bir cilde sahip oldukları için en fazla biraz BB cream ya da tek bir ruj ile dolaşan kişiler. Bu da beni hem cildimin daha sağlıklı olma açısından, hem de daha doğal görünmek açısından imrendirdi çünkü ben makyaj yapsam bile aradaki farklı pek söyleyemeyeceğiniz kadar doğal bir şekilde yapıyordum, tüm suratımı kapatmanın sebebi de yanağımdaki sivilce izleri ki ne yaparsam yapayım geçmedi, bir fikriniz var mı bu konuda acaba? Bazen kendi kendime diyordum makyajsız çık ne olacak diye, ama bir arkadaşım bunu yaptı ve yanımda "Hasta mısın?" "Kötü görünüyorsun." "İyi olduğuna emin misin?" diyenler bile oldu, bu da benim gözümü korkuttu, ama risk almamak en büyük risktir diyerek makyajsız çıktım dışarı, kastettiğim concealer ve fondöten oluyor, cilt makyajı, ve kimse bir şey fark etmedi bile. Bu gün 6. gündeyim. 10. güne gelmeye çalışıyorum, kendime bir hediye bile verebilirim, önerisi olan? Haha~
Paylaşılan şeylere de baktım bu arada, ağız-diş sağlığı gerçekten ama gerçekten çok önemli, diş ağrısından 2 gece uyuyamadım bu hafta. Yeni çektim yani.. kozmetik alışverişleri de çok güzel ama o markalar benim gibi bir öğrencinin alabileceği türden şeyler değil... yani bir anda. YSL dikkatimi çekiyor ama, nerede satılıyor bilmiyorum. Düzen konusunda ise, benim de öyle bir şeye ihtiyacım var, ama evde kalmadığım için pek işe yarar mı bilmiyorum, yurtta tek dolapla idare etmek zorunda kalıyorsun :)
hayır dökülme olmadı ama benim acı badem sütü, fındık yağı ve zeytinyağını karıştırıp yaptığım bir bakım kürüm var, pamuklu çubukla kirpik diplerime sürüyorum. onun etkisi olabilir.marilyn, iki rimeli yoğun şekilde kullanmak kirpiklerinde hiç dökülme problemi yarattı mı?
Ve kirpiklerin için bakım kürü uyguluyor musun? Kür arayışındaysan bir önceki mesajımdaki videoyu öneririm.
.
ay ben de bayılırım kırmızı ruja, en sevdiğim renktir, sabah akşam kullanırım, çok severim.canım merhaba :) gelicem bugün topige hem de iki kitaplaaaaaaa yaaaaaa :))) teşekkür ederim canım
kırmızı ruja bayılıyorummmsen ne renk rujlar seviyorsun??
bu macunu ben de severek kullandım ama eczanelerde bulamıyorum artık.nette bulabildim bir tek.. gerçekten gönül rahatlıgıyla kullanılabilecek bir macun..
Rica ederim.ben de Aslıyı takip ediyorum ama bu videoyu izlememiştim..harika bir video,teşekkürler canım
kırmızı ruja bayılıyorummmsen ne renk rujlar seviyorsun??
bu macunu ben de severek kullandım ama eczanelerde bulamıyorum artık.nette bulabildim bir tek.. gerçekten gönül rahatlıgıyla kullanılabilecek bir macun..
Maaşallah diyeyim o zaman.hayır dökülme olmadı ama benim acı badem sütü, fındık yağı ve zeytinyağını karıştırıp yaptığım bir bakım kürüm var, pamuklu çubukla kirpik diplerime sürüyorum. onun etkisi olabilir.
Merhaba.Merhaba, yazmayalı uzun zaman oldu.
kırmızı ruj sevenler kulübü olduk deseneRica ederim.Konuşulanlara dair aklıma geldikçe video paylaşırım. :) Her tondaki kırmızı ruju çok severim, kendime çok yakıştırırım. :) Özellikle dolgun dudaklarda çok iyi duruyor.Rujda nude tonları hiç ama hiç sevmiyorum ama. (hatta ojede bile) Ruj seçimi önemli gerçekten.Mesela dişlerimizi sarı göstermemesi lazım.
Macunu burdan alabilirsin;
http://www.agizbakimurunleri.com/Enzycal-Zero-Florursuz-Dis-Macunu,PR-45.html
75 ml ve 18 tl. Marvis macunlarıdan çok daha hesaplı buldum.
Sende öyle diyorsan denemekte fayda var.
Cidden görünce ve yazının başını okuyunca şok oldumkızlar şok olmaya hazır mısınız????? tam 18 büyük boy poşet ayırdım vermek ve atmak için.. vermek için kıyafetler, ayakkabılar, çantalar,takılar,tokalar atmak için de nevresimler,iç çamaşırları,çoraplar,kozmetik malzemeleri,plastik mutfak malzemeleri,geri dönüşüm ürünleri ayırdım..aman Allahım ben bunlarla nasıl yaşıyormuşum..fark ettim ki bu poşettekilerin %99 ucuzluktan,pazardan,outletten aldıgım ürünler..bu demek ki ben kendi zevkime göre almamış sadece ucuz oldugu için almışım.ihtiyacım olan bi ürün olsa da zevkime göre almamış ihtiyacım var nasılsa diye almışım.. daha 3-4 ay önce 4 büyük poşet atmıştım.bu arada bunlar sadece benim kıyafetlerim vs.. eşimin kıyafetleri dahil degil.. ki ben herşeyi çok rahat atabilen bir tipim aslında..ama fark ettim ki ben yok o hediye hatırası var kalsın yok bunu daha hiç giymedim vs diye diye birktirmişim. okudugum kitapta bir eşyadan vazgeçebilmek için sorun diyor ne kadar seviyorsun o eşyayı.ben bunların çogunu hiç sevmiyormuşum bunu anladım..bir de kitap da "şu müşterimin evinden şu kadar poşet attık,bu müşterimin evinden bu kadar poşet attık" vs vs yazıları okurken "ya bu kadar poşet biraz abartı" diyen ben 18 poşet ayırdım..bazısı o kadar eski ki onları giyerken veya kullanırken eşim bile yoktu daha.. 15 yıllık kıyafet vsler de var etiketi üzerinde bayılarak aldıgım ama kendime yakıştıramadıgım kıyafetler de var..bi kamyon tutsam yeridir hani.. neyse parti parti götürürüm artık bu poşetleri
Eki Görüntüle 1543050
sadece nevresimler kaldı onun dışındakilerin hepsi gitti.. alışveriş bagımlılıgım yokta gereksiz şeyler almışım zamanında.dedigim gibi kendimi kolay atan biri sanırdım ama megersem biriktirmişim.okursan ve atmaya başlarsan beni anlarsın.. 1 poşet ayakkabı 4 poset nevresim 2 poşet geri dönüşüm ve mutfaktaki plastikler 1 poşet çanta toka takı,geriye kaldı 10 poşette kıyafet çıkarmışım elimdenCidden görünce ve yazının başını okuyunca şok oldum
Başta acaba alışveriş bağımlılığı mı vardiye düşünmedim değil.
Baya bi biriktirmişsin çünkü.
Vallahi iyi ki şu kitapla karşılaşıp almışsın.
Yok yok hepsini götürmeye çalış ki bir daha bu kadar biriktirme.
Bir oh çekmişsindir artık.
Ben atarım bu hastalığıda bana ablam buşaştırdı hatta böyle birşeyler atımca çok mutşu olurum her hafta dolabımdan birşeyi azar yada temizlik bezi yaparımkızlar şok olmaya hazır mısınız????? tam 18 büyük boy poşet ayırdım vermek ve atmak için.. vermek için kıyafetler, ayakkabılar, çantalar,takılar,tokalar atmak için de nevresimler,iç çamaşırları,çoraplar,kozmetik malzemeleri,plastik mutfak malzemeleri,geri dönüşüm ürünleri ayırdım..aman Allahım ben bunlarla nasıl yaşıyormuşum..fark ettim ki bu poşettekilerin %99 ucuzluktan,pazardan,outletten aldıgım ürünler..bu demek ki ben kendi zevkime göre almamış sadece ucuz oldugu için almışım.ihtiyacım olan bi ürün olsa da zevkime göre almamış ihtiyacım var nasılsa diye almışım.. daha 3-4 ay önce 4 büyük poşet atmıştım.bu arada bunlar sadece benim kıyafetlerim vs.. eşimin kıyafetleri dahil degil.. ki ben herşeyi çok rahat atabilen bir tipim aslında..ama fark ettim ki ben yok o hediye hatırası var kalsın yok bunu daha hiç giymedim vs diye diye birktirmişim. okudugum kitapta bir eşyadan vazgeçebilmek için sorun diyor ne kadar seviyorsun o eşyayı.ben bunların çogunu hiç sevmiyormuşum bunu anladım..bir de kitap da "şu müşterimin evinden şu kadar poşet attık,bu müşterimin evinden bu kadar poşet attık" vs vs yazıları okurken "ya bu kadar poşet biraz abartı" diyen ben 18 poşet ayırdım..bazısı o kadar eski ki onları giyerken veya kullanırken eşim bile yoktu daha.. 15 yıllık kıyafet vsler de var etiketi üzerinde bayılarak aldıgım ama kendime yakıştıramadıgım kıyafetler de var..bi kamyon tutsam yeridir hani.. neyse parti parti götürürüm artık bu poşetleri
Eki Görüntüle 1543050
Çok tatlılaaaarEki Görüntüle 1546754 Eki Görüntüle 1546755
Saziment
ve
Eki Görüntüle 1546756
Fitnattan kocaman selamlar