Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

evet o bendim :)
zor seviyorum ben anlaşılan, denemek istediğim iki renk var. biri kızıl biri siyah desem...
saçlarım gür ile seyrek arası diyebilirim bu arada, biliyorum ki kalın telli olsa daha dolgun gözükebilirler. evet bakımı oldukça zor. birçok yerden ve kişiden boyamadan sonra boya oturana dek olan yıkamalarda akma yaptığını duymuştum ki 2-3 haftada bir boya istiyormuş. bunlar cesaretimi kıran sebepler aslında. HC yi birçok yerde görüyorum, sanırım şans verme zamanı geldi. teşekkür ederim :)
şimdi tarayınca buldum, benim istediğim ton deniz çakır kızılıymış. sanki iki fotoğrafın arasında bir renk gibi ama çekim hilesi de olabilir.

Son düzenleme:
Rica ederim. :) Saçlarınızın güçlenmesi için vitamin hapları da kullanabilirsiniz. (Priorin yada Biotin gibi) Deniz Çakır'ın bu fotoğrafı aklıma gelmemişti halbuki benim bilgisayarımda da vardır çok beğendiğim için kaydetmiştim. Harika gözüküyor ama işte sizde bende nasıl durur yada nasıl yakalanır bu ton orası muamma. İşte öyle bir renk ve ton yakalamalısınız ki sizi gören bir kişi (gerçekçi ve objektif olan) ilk bakışta tamamdır bu sana olmuş desin. Zoru sevmek konusunda aynıyız. :) Ben siyahı denemiştim kestire kestire çok zor kurtuldum.O yüzden mesafeliyim birazcık. Boyatın ya da boyatmayın diyemem, sizin kararınınız sizin seçiminiz. Ama terazide artıları eksileri tartarak bir daha düşünün derim.

Bugün kendim için ne yaptım
-sabah:dişler fırçalandı,yüz sabunu,yüz nemlendiricisi
-öğlen yarım saat kestirme
-kitap okudum
-spor yaptım
-banyo yaptım
-akşam:sabah ki rutinin aynısı

Kızlar sabah akşam yaptığım rutin bakımlar sayesinde cildim bebek gibi oldu dün annem bile dedi çok güzel oldu yüzün diye demek ki neymiş düzenli bakım şart hele benim gibi cildi sık sık kuruyanşar günde 2 kere sabah akşam olmak üzere nemlendiriciyi ihmal etmemeliyiz

Kesinlikle çok güzel bir ton ama bir o kadar da riskli sanırım bu kadarına cesaret edemeyeceğim.
Bugün fikirlerine güvendiğim arkadaşlarımla biraz konuştuk bu konuyu, şimdilik tarçın bakırı/tarçın kahve diye nitelendirilen tona karar verdim gibi. Hem sert bir geçiş olmaz hem de kızıllık içimde kalmaz diye düşündüm. :) Ton şöyle bir şey.

Ay bende istiyorum

günaydın kızlar, dün burayı okudum baya.. ve bu sabah kalktığımda eşim geç kalmıştı işe :) o na yardımcı oldum
duşa girdim. saçlarımı taradım. kremimi sürdüm uzunca bir süreden beri ilk defa nivea dudak kremi var o nu sürdüm, rimel sürdüm.. saat taktım ki bayadır takı takmıyordum :) insanlık için küçük benim için büyük bir adımdı bu :)
evim çok dağınık, mutfak dolapları hiç sormayın .. gardrobum yine dağıldı.. ütülenecek bir sürü kıyafet... çekmecelerim dağınık
çocuğumuz yok ama ben yapamıyorum eşim sağolsun işteyince öyle güzel yardım ediyor ki bana.. ama hafta içi çorapları heryerde oluyor, tshirt, pijaması, bir anda herşey heryerde oluyor.
hafta sonu gün geliyor 24 saat çalıştığım oluyor. nöbetlerim oluyor. izinlerini ertesi güne kullanamıyorum
20 gün nöbet iznim var yıllık iznimin dışında sizler düşünün artık
eve çat kapı biri gelse rezil oldum

canım cildine hangi bakımları yapıyorsun acaba , merak ettim :)

Merhaba
Kısaca şunu diyebilirim ki beyazın yoksa hiç boyaya bulaşma.
İnan ki insana en yakışanı kendi rengi. Ben simdi BOYADAN kurtulmak için saçlarımı uzatıyor ve sürekli uclarindan kirptiriyorum. Kurtulmama az kaldı.

Ben de bikaç zamandır görüşmedigim bir arkadaşımla görüştüm dün. Yüzüme bi güzellik geldiğini söyledi. Baskılar gerçekten ise yarıyor. Rutin bakımının üzerine bir de sen kullanıyorum. Hem yaşlanma karşıtı hem de leke giderici cildi atdinlayici etkisi var. Bir iki haftada güzel bir etki oluşturdu yüzümde. Serum bu

sim....
senden esınlendım bende denıycem...
kucuk bır evde cok ıhtıyacım var:)

kızlar bende dün 39 lira verip diadermin no110 gece ve gündünz kremini aldım yaşlanma etkilyerine falan fıstık diyor ama sanırım 35 yaş üzeri için bu krem ben daha 28 yaşındayım zararı olur mu cildime kırışremine alıştırmasanm mı şimdiden ne dersiniz

Baskılar işe mi yarıyor?Kim baskı yapıyor ki size?

Baya güzelmiş.Bu daha makul bir seçim olur bence.Düşündüklerinizde gayet mantıklı.

Baskılar işe mi yarıyor?Kim baskı yapıyor ki size?

Telefonla yazdığım için hatalar olmuş yazımda. Farkettim ama düzeltmek için çok geç olmuştu. Bakımlar demek istemiştim.
"...bir de sen kullanıyorum" kısmındaki "sen" de "serum" olacaktı.

Telefonla yazdığım için hatalar olmuş yazımda. Farkettim ama düzeltmek için çok geç olmuştu. Bakımlar demek istemiştim.
"...bir de sen kullanıyorum" kısmındaki "sen" de "serum" olacaktı.
Yok yok utanmayın lütfen.Olur öyle şeyler. Telefondan yazılınca eksik yada yanlış olabiliyor.
Asıl ben nasıl tahmin edememişsem kendime güldüm. :)))
Bugün çok dalgınım cidden.

Iyi geceler hanimlar, foruma yeni uye oldum ve bu konuyu bastan sona okuyup kendimi motive ettim. Benim de boyle bir tesvike ihtiyacim vardi.ev ruh ve bedenim icin bugun yaptiklarima gelince;
●sabah altıda kalkıp once kedilerimin kumunu temizledim sonra dus aldım, günlük cilt bakımımı yaptım
● hazır yufkadan peynirli börek yapıp fırına attim
● akşam 19.30 da isten eve geldim, sabahki borek ve dunden kalan yemekle ortaya karışık bir şeyler hazırladım.
● iki kez çamaşır makinesi ve iki kez de bulaşık makinesini çalıştırdım
●yine gece için cilt bakımını yapıp ruhum için de yatağa uzanıp gün boyu yaptıklarımı buraya aktardım ☺
Bugunluk benden bu kadar, motive ettiğiniz icinnhepinize tesekkurler ❤❤❤

Kesinlikle... Bakımın düzenli olanı makbul... İhmale gelmiyor hiç.
Bu arada cildinize maaşallah diyorum.
Az önce Women's Health dergisinde 'cildin yaşlanmasına sebep olan 8 bakım hatası' adlı yazıda okudum.Bazıları belki bildiğimiz şeylerdir ama zaman zaman hatırlamakta fayda var.
&
1- Dengesiz Bakım yapmak.
Makyajla uyuyakalıyor musun ? Bakım rutininde yararlandığın ürünleri sık sık değiştiriyor musun ? Ya da bakım rutinini sürekli değiştiriyor musun ? 28 günde bir cildin kendini yenilemektedir.Bu bilgiden yola çıkarak cildine maksimum yarar sağlayacak bir bakım rutini geliştirmeli ve o plana sadık kalmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…