- 30 Ağustos 2014
- 1.195
- 5.176
marilyn, iki rimeli yoğun şekilde kullanmak kirpiklerinde hiç dökülme problemi yarattı mı?ben normalde 2 rimel kullanmama rağmen(kirpikleri upuzun ve dolgun seviyorum) 2 rimeli de bitirmiş bulunuyorum ve alalı daha birkaç ay oldu, içsem bu kadar çabuk bitmezdi.
ben Max Factor ve Loreal kullanıyorum aslında memnunum ama sanki istediğim kadar gür durmuyorlar. ben mi takıyorum anlamadım.
Ve kirpiklerin için bakım kürü uyguluyor musun? Kür arayışındaysan bir önceki mesajımdaki videoyu öneririm.
Cevap yazdım sanmıştım.canımm benimmm teşekür ederimm :))) bu arada yanlış yazmışım curaprox olucak fırçanın dogru yazılışı :)) bence de bi araştır yoga da bir çok şey ögrenmiştim.hocamız derste dil temizliginin önemini ve kaşıkla temizlememiz gerektigini anlatmıştı.sonuçta hepsi nefesin bir parçası.mesela burun temizligi için de seramikten minik çaydanlıga benzeyen bir şey almıştım.yoga yapanlar bilir :))) listerine gelince diş hekimim onu da önermiyor..nette okuduguma göre ilerisi için diş etlerine zarar verebiliyormuş..bir araştır istersen
Rica ederim simsims Kırmızı ruj seviyor musun bilmiyorum ama sana çok yakışacağını tahmin ediyorum. Tabi yaa nefesle alakalı dil temizliği. Aklıma gelmemişti o anda. Yoga kursuna gitmedim ama gitmek istiyorum. Minik çaydanlığı senden duydum ilginçmiş. :) Listerine hakkında birkaç yazı okudum.Almam artık. Curaprox'unda ağız çalkalama suyu varmış.Onun içeriğine bir bakacağım.Yine Curaprox'un diş macununu gördüm. Marvis macunlarını bir süre kullanınca bunu denemek istiyorum bak;
Enzycal Zero Florürsüz Diş Macunu
Özellikleri:SLS (Sodium Lauryl Sulpathe) içermez. Alkol, mentol, deterjan güçlü tatlar içermez. Enzim sayesinde çürüğe karşı korumaya yardımcıdır. Uyarı: Yetişkin ve Çocuk Diş Macunudur. Sodium Floride İçermez.