Bakici ile yasanan tatsızlık

Kendisi 25 bin alıyor maas o yüzden veremez sanmam valla. Eşi kaç alıyor bilmiyorum ama ikisi de lise mezunu
Hııı işte eğitim fazla gelmiş görgü , aile eğitimi bunlar işte önemli.
Ben eğitim seviyesine göre insanlara tavır almam ama kuzeniniz gerçekten görgüsüz geldi bana fazla gelmiş eve kadın o evin ortamına

Vay anasını gerçekten öyle düşünmüş olabilir.
Tam konudaki iliğe kadar emen insandan beklenen şey bu bence

Çocuklar olmasa hiç uğraşmam da büyük çocuk asabiydi küçük kız konusmuyordu bile elinde telefon. Şimdi çok değiştiler. Oğlan güzel sanatlar istiyor resim yarışmaları yapıyorlarmış evde kız bana klasik müzik şarkıları keman falan anlatıyor falan neşeli tatlı çocuklar oldular

Ben çok cektim bakicilardan. Çok iyi anlıyorum gezmeden kisarim çocuğum küçük olsa bakicidan kismam. Sadece çocuklara uzuluyorum
ya mesela siz çektiniz de
hiç mi 1 kere olsun kuzeninize anlatmadınız çektiklerinizi?

ben evli değilim çocuğum yok
ben biliyorum bakıcı derdi nedir

bu kuzen dün mü geldi bu ülkeye? etrafında hiç mi yok bakıcısı olan insan

ki evli 2 çocuklu insanın nasıl olamaz, nasıl bir cahillik körlük, inanılmaz yani.

Vay anasını gerçekten öyle düşünmüş olabilir.
Tam konudaki iliğe kadar emen insandan beklenen şey bu bence
Eminim ben bundan ama ispatlayamam tabi.
O an aklından"hımmm yemek yapmıştı zaten, servistende yırttım,Feriha da kalsın yemeğe, sonra ben ona ne de olsa toplattırırım masayı,mutfağı"diye gecirmediyse bende birşey bilmiyorum. Yemege kalmasını isteseydi gerçekten, ictenlikle,yemekleri sen yaptın sende otur ben servis yapacağım derdi.
Amiyane tabirle resmen binmeye alçak eşsek arıyor kuzen.

Geçmiş olsun, elit çevreden hoca referansı alarak yola devam etsin ayrı ayrı öder ücretleri

Yuh yani. Kadını resmen su istimal etmiş.

Kuzen de lise mezunuymuş.
Kendisi, bu kadar donanımlı kadına verdiği maaştan 3 kuruş fazla kazanınca Firdevs Yöreoğlu sanmış kendini.
Masaya gel beraber yiyelim teklifini de yemekten sonra kahve yaptırıp bulaşığı kitlemek için yapmıştır eminim. İnsanlığından falan değil.
Konu gerçekse inanılmaz biri ya. Dizide izlesek yuh yani böyle karakter olmaz deriz.

Katibin Ruhu Allah aşkına gel şu kadına bir şeyler de, içimiz soğusun ajjsjsjdjd
Gülmekten anca kurtuldum ahahahah kadının piyasadan haberi yok yazık. Ev hizmetleri için eleman bulamıyor millet şu an, merak etmesin havada kaparlar o kadını. Kendinden pay biçsin şimdi bunu kaybederse acil tarafından kör topal birini bulmaya bakacak. İyi bir bakıcı büyük şans, ben kızların bakıcısı ile hala görüşüyorum, kardeşimi bu kadar sahiplenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…