Bakici ile yasanan tatsızlık

Özel ders için saati bin TL demişti hoca bana. Sınav notunu sordum diye bozuldu anlaşamadım.
Oha saati 1000 TL mi?? Çok fena kanıma girdiniz şu an acaba İngilizce dersi vermeye mi başlasam diyorum. Ders vermek için İngilliz Dili ve Edebiyatı bitirmiş olmak zorunlu mu? Üniversite eğitimimi o alanda almadım ama C1 İngilizcem var artı birazcık da İspanyolca biliyorum. Siz ders alır mıydınız böyle birinden?

servis muhabbeti bardağı taşıran son damla olmuş gibi duruyor kadın için
kendisi de pek sınır çizmeyi bilmeyen biri muhtemelen (tecrübesiz olmasından da kaynaklı olabilir her şeye evet deme durumu )
mesele bu noktaya kadar gelmiş
karşımızdakinin hayır demiyor olması onun tepesine istediğimiz gibi binebiliriz anlamı taşımıyor sonuçta
ben kadının geri döneceğini düşünmüyorum
ama kuzen bir kere daha tüm samimiyetiyle konuşup ücret artışı ve kadının iş yükünün azaltılması gibi imkanlar sunabilir
fakat gerçekten çok samimi olması lazım o pişmanlığın o hatayı anlama durumunun kadına duygusal anlamda geçmesi lazım
işte bu da işin en zor kısmı zaten
sonuçta yalvaracak hali de yok
bu tarz bir bakıcının ücreti asla 15 bin lira olamaz, böyle birine 30-40 binleri yağdıracak aileler tanıyorum

Sınavlara girin, x sınavdan şu kadar not aldım diye deneyin şansınızı.. Yökdil, yds gibi.. Ö

Onlara parası yetmez zaten sanmıyorum. Yani iyi geliyordu bana öyle sert yapıda biri değil ama adam kullanır. Gülümseyerek ister biseyleri. Benden de çok aldı elbise makyaj malzemesi falan zamanında geri gelmedi
E tamam ister de,insanda bir sınır olur. Herkesten herşey öyle laylaylom istenmez ki.
Bir yapar iki yapar üçüncüde böyle totosunun üzerine oturtulur. Herşeyin bir sınırı var.
Parası yetmiyorsa elindekinin kıymetini bilseymiş keşke.
Ayrıca bakıyorum mesajlarınıza,kuzeniniz satrançta öğretiyordu satranç kursu cok pahalı falan diyor yani hala ben ben ben diyor. Gram utanma yok. Umarım kadın ikna olupta dönmez o eve. Cocuklar adına üzüldüm ama kadina da üzüldüm bu yaşattırılanlar için.

Kuzenimin cocugu cok yakinim degildir didimin didisi olur. Sizin ailede yakinsa farkli tabi. Ben gayet uzak goruyorum siz diyosunuz kuzen evliligi ben akraba evliliginede karsiyim oyle bir algi olusturmasin sizde.
Akrabalık ilişkilerimiz kesinlikle farklı. Kuzenimin torunu oldu mesela, oğlum kardeşim diye seviyor. Sürekli bir arada olunca da samimiyet oluyor sanırım. Bende konu sahibi gibi iyi niyetli ve endişe ile yaklasirdim sanırım, didimin didisi diyemezdim.

İnşallah iyi olur herkes için

Evet farkli aile iliskilerimiz var. Surekli birlikte olsaydim heralde benimkide farkli olurdu. Biz kirk yilda bir gorusuruz hatta yuzunu sokakta gorsem tanimayacagim kuzenim bile var. Farkliliklar olabilir yasantilarimizda cocuklara yazik tabiki.

Bence bu kadının baştan bakıcı olması hata zaten.
Çünkü malesef bizim ulkemizde çocuk bakıcılığı meselesi bir yerden sonra temizlik ve yemeğe dönüyor.
Çocuk uyuyunca şunu yap ortalığı topla şu bu derken kadınları hizmetçi gibi kullanıyorlar.
O nedenle üniversite mezunu insanlar bu işi yapmamalı iş tanımı asla net değil çünkü.
Sadece bir çocuğun sorumluluğunu almak onunla oynamak yeterince zor ve emek isteyen bir şey zaten.
Ama anneler aman oyun oynuyor kafasında.
Kendi cocuguna tahammülü olmayan elime tablet telefon veren insanlar söylüyor bunu üstelik.

Dilerim bu kadın potansiyelini keşfedip başka işler bulur hayatta daha iyi yerlere gelir.

Kızlar kuzenim yazıyor bir yandan. Kadını aramış ama kadın tadım kaçıyor çocuklara yansıtmak istemiyorum onlar için de doğrusu bu olur demiş ise geri dönmüyor. Ama ben yazdım bulmuştur belki birini diye kadın daha aramadım şimdi görevim bitmeden is aramadım demiş. Bir de soranlar olmuştu isim vermeyeyim hani ev satılan site var ya oraya ilan vermiş. Ordan bulmuş kuzenim. Ben kuzenim ilan verdi o aradı diye anlatmıştım yanlış kalmış aklimda. Tekrar ilan verir sanırım ordan ayrılınca iki haftaya

benim yüzlerce kuzenim (+ kuzen çocuğu tabi) var
çoğuyla bayramdan bayrama görüşürüz herkes bir yerlerde, ben memlekette yaşamıyorum vs.

ama ayda bir görüşebildiğim kuzenim olsa ben evli çocuklu o evli çocuklu olsa (bende çocuk yok) bakıcı, ekonomi, kim ne şartlarda bakıyor gibi konuların daha önce 47385606 kere konuşulmamış olması mümkün olmazdı çünkü elzem konular

bizimkilerin yarısı öğretmen onlarla tüm MEB gündemini
benim gibi bekar kızların çoğu doktor onlarla da güncel sağlık konularını, son TUS'u, sürekli taşındıklaır için ev kirası fiyat/performansını vs vs konuşuyoruz mesela ayaküstü senede 3 sefer bir araya geliyorken. (ben tleefonda konuşmayı sevmiyorum sadece büyüklerimi ararım)

bundan 5 sene önce herkesin ev kredisi vardı, arabada model yükseltiyordu onu konuşuyorduk
ne biliyim öyle akşam yemeğe gidebildiğim kuzen olsa (gidemiyorum, o kadar vakit olmuyor) son aldığı iç çamaşırı kaplı mıydı değil miydi onu bile konuşurduk...

Seviyordu çocukları onlar da kadını seviyorlardi baya demek ki kadının evinde kalmak istiyordu oğlan. Şimdi cocuk üzülecek baya. Evet keşke başka iş olsa ama sanki hoşuna gidiyor çocuk bakmak diye anladım ben kuzejimden

hayır almazdım. İngilizce dil seviyenizin ne kadar yüksek olduğundan ziyade öğretim ve dil öğretim tekniklerine ne kadar hakim olduğunuzla ilgili bir durum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…