- 3 Mart 2017
- 1.462
- 3.473
- 27
Oha saati 1000 TL mi?? Çok fena kanıma girdiniz şu an acaba İngilizce dersi vermeye mi başlasam diyorum. Ders vermek için İngilliz Dili ve Edebiyatı bitirmiş olmak zorunlu mu? Üniversite eğitimimi o alanda almadım ama C1 İngilizcem var artı birazcık da İspanyolca biliyorum. Siz ders alır mıydınız böyle birinden?Özel ders için saati bin TL demişti hoca bana. Sınav notunu sordum diye bozulduanlaşamadım.
Öyle miydi ne bileyim beynim yandıAnadolu yakasi degil miydi
Sınavlara girin, x sınavdan şu kadar not aldım diye deneyin şansınızı.. Yökdil, yds gibi.. ÖOha saati 1000 TL mi?? Çok fena kanıma girdiniz şu an acaba İngilizce dersi vermeye mi başlasam diyorum. Ders vermek için İngilliz Dili ve Edebiyatı bitirmiş olmak zorunlu mu? Üniversite eğitimimi o alanda almadım ama C1 İngilizcem var artı birazcık da İspanyolca biliyorum. Siz ders alır mıydınız böyle birinden?
E tamam ister de,insanda bir sınır olur. Herkesten herşey öyle laylaylom istenmez ki.Onlara parası yetmez zaten sanmıyorum. Yani iyi geliyordu bana öyle sert yapıda biri değil ama adam kullanır. Gülümseyerek ister biseyleri. Benden de çok aldı elbise makyaj malzemesi falan zamanında geri gelmedi
Akrabalık ilişkilerimiz kesinlikle farklı. Kuzenimin torunu oldu mesela, oğlum kardeşim diye seviyor. Sürekli bir arada olunca da samimiyet oluyor sanırım. Bende konu sahibi gibi iyi niyetli ve endişe ile yaklasirdim sanırım, didimin didisi diyemezdim.Kuzenimin cocugu cok yakinim degildir didimin didisi olur. Sizin ailede yakinsa farkli tabi. Ben gayet uzak goruyorum siz diyosunuz kuzen evliligi ben akraba evliliginede karsiyim oyle bir algi olusturmasin sizde.
Feriha kuzenim :)"Feriha sakın dönme işe" diye Twitter'da (X'te) tt yapmak lazım
#Ferihabize5cayinagel"Feriha sakın dönme işe" diye Twitter'da (X'te) tt yapmak lazım
İnşallah iyi olur herkes içinE tamam ister de,insanda bir sınır olur. Herkesten herşey öyle laylaylom istenmez ki.
Bir yapar iki yapar üçüncüde böyle totosunun üzerine oturtulur. Herşeyin bir sınırı var.
Parası yetmiyorsa elindekinin kıymetini bilseymiş keşke.
Ayrıca bakıyorum mesajlarınıza,kuzeniniz satrançta öğretiyordu satranç kursu cok pahalı falan diyor yani hala ben ben ben diyor. Gram utanma yok. Umarım kadın ikna olupta dönmez o eve. Cocuklar adına üzüldüm ama kadina da üzüldüm bu yaşattırılanlar için.
Evet farkli aile iliskilerimiz var. Surekli birlikte olsaydim heralde benimkide farkli olurdu. Biz kirk yilda bir gorusuruz hatta yuzunu sokakta gorsem tanimayacagim kuzenim bile var. Farkliliklar olabilir yasantilarimizda cocuklara yazik tabiki.Akrabalık ilişkilerimiz kesinlikle farklı. Kuzenimin torunu oldu mesela, oğlum kardeşim diye seviyor. Sürekli bir arada olunca da samimiyet oluyor sanırım. Bende konu sahibi gibi iyi niyetli ve endişe ile yaklasirdim sanırım, didimin didisi diyemezdim.
Ay amanFeriha kuzenim :)
Ben bakıcının adı gibi anlamıştım.Feriha kuzenim :)
Aa yazdığınızdan feriha saygıdeğer bakıcı ablamızmış gibi algılandı ama..Feriha kuzenim :)
benim yüzlerce kuzenim (+ kuzen çocuğu tabi) varBen dün tanık oldum ondan önce haberim yoktu ki iş yaptirildigindan. Dün kadın servise yardım edince de herhalde öyle anlaştılar dedim çünkü kadın surat asmiyordu zaten. Kadın kapida deyince masaya geldi noldu dedik neden düştü yüzün o zaman anlattı öyle anlattim bende. Ondan önce ayda bir kere görüyordum çocukları onda da akşam çocukların durumunu kuzenim anlatıyordu ya da ben görüyordum. Bir kere denk geldim oncesinde
Seviyordu çocukları onlar da kadını seviyorlardi baya demek ki kadının evinde kalmak istiyordu oğlan. Şimdi cocuk üzülecek baya. Evet keşke başka iş olsa ama sanki hoşuna gidiyor çocuk bakmak diye anladım ben kuzejimdenBence bu kadının baştan bakıcı olması hata zaten.
Çünkü malesef bizim ulkemizde çocuk bakıcılığı meselesi bir yerden sonra temizlik ve yemeğe dönüyor.
Çocuk uyuyunca şunu yap ortalığı topla şu bu derken kadınları hizmetçi gibi kullanıyorlar.
O nedenle üniversite mezunu insanlar bu işi yapmamalı iş tanımı asla net değil çünkü.
Sadece bir çocuğun sorumluluğunu almak onunla oynamak yeterince zor ve emek isteyen bir şey zaten.
Ama anneler aman oyun oynuyor kafasında.
Kendi cocuguna tahammülü olmayan elime tablet telefon veren insanlar söylüyor bunu üstelik.
Dilerim bu kadın potansiyelini keşfedip başka işler bulur hayatta daha iyi yerlere gelir.
Oha saati 1000 TL mi?? Çok fena kanıma girdiniz şu an acaba İngilizce dersi vermeye mi başlasam diyorum. Ders vermek için İngilliz Dili ve Edebiyatı bitirmiş olmak zorunlu mu? Üniversite eğitimimi o alanda almadım ama C1 İngilizcem var artı birazcık da İspanyolca biliyorum. Siz ders alır mıydınız böyle birinden?