Bakici ile yasanan tatsızlık

Ben dün tanık oldum ondan önce haberim yoktu ki iş yaptirildigindan. Dün kadın servise yardım edince de herhalde öyle anlaştılar dedim çünkü kadın surat asmiyordu zaten. Kadın kapida deyince masaya geldi noldu dedik neden düştü yüzün o zaman anlattı öyle anlattim bende. Ondan önce ayda bir kere görüyordum çocukları onda da akşam çocukların durumunu kuzenim anlatıyordu ya da ben görüyordum. Bir kere denk geldim oncesinde

Yemeğe kal otur dediğinde masada fazla tabak yoktu. Yani sandalye ve tabak tam bize göreydi. Kadın zaten kalmazdı ben de kalmazdim
Siz de kuzeni gömdünüz gömdünüz derdiniz ne şurda şeytan taşlar gibi taşlayarak insanlar kadını linç edecek kıvamda.
Çocuklarını anne babası düşünecek, yarın sizle de kaba tabirle söylüyorum kuzeniniz papaz olur. Karışmayın kimsenin işine

Ben avrupadayım ama sonraki sene için düşünüyordum zaten. Hesabınızı kapatmazsanız yada bayanın numarasını silmezseniz sormak için yazarım size~♡
Sıraya girecegiz böyle giderse, bende Avrupa yakasindayim kuzenin birebir ingilizce ders fiyatlarından bir haber olması da çok kötü aralik ayinda 12 saat 5 bin TL demişlerdi, üstelik kurstan fiyat aldım. Eve gelecek birisi olsa kimbilir saat ücreti kaç olur.

Sonradan görme diyesimiz geldi.
İşte böyle olunca ne kıymet bilir ne teşekkür eder böyle insanlar.
Garibanın sırtına bindikçe biner.
Neden?
Çünkü hava atması gereken sosyetiko çevresi olmuştur.

Tamam atsın havasını yine atsın ama parasını verip uşak tutsun bi zahmet.

Yemeğe kal otur dediğinde masada fazla tabak yoktu. Yani sandalye ve tabak tam bize göreydi. Kadın zaten kalmazdı ben de kalmazdim
Ha formaliteden sordu.
Doğru haklısınız.
Böyle insanlar yaralı parmağa işemez.
Bi çıkarı yoksa bir tas çorba vermez.

Siz bu konuyu kuzeninize küfür edelim diye mi açtınız?

O da çok pişman oldu kadın bisey demeyince üstüne gitmişim diyor. Ütü falan da yaptırmış
Kusura bakmayın ama sizin bu kuzeninizdeki şans zorlamayı geçmiş artık yüzsüzlük derecesine ulaşmış. Resmen kadını hizmetçi yerine koymuş ayrıca anlaşılan ücret zaten az, üstüne bir de hizmet ettirmiş onun da karşılığını vermemiş. Eve hizmetçi lazımsa ona göre birini bulsaymış. Asgari bile olmayan ücret ile ne hayal ediyordu kadının kendisine susmasını falan mı? Buna rağmen kuzeniniz kendinde suç bile aramamis ilk etapta, biri gider biri gelir kafasındaymış. Artık böyle birini bu ücrete bulamaz, guven tek kullanımlıktır ne yazık ki keşke insana insan gibi davransaymis

Özel ders için saati bin TL demişti hoca bana. Sınav notunu sordum diye bozuldu anlaşamadım.

Çocuklar için üzücü ama kadın sonsuza kadar bakmayacaktı sonuçta. Anneleri böyle bir insanken başkasının verdiği eğitimle gidebilecekleri nokta sınırlı zaten.

Kuzeninde istemişte istemiş ricanın bi başı sonu gelmemiş kimse eşşek değil yanı üstüne binmediği kalmış, kuzenin kendını tutamaz gene ister diye düşünüyorum kadında ben olsam kabul etmem yükseltin ücretini

Ya tamam numarasını vermiyorsun bari nerden bulmuş onu söyleyin lütfen uygulama vs mi bu?
Internetten ilan vermiş bakıcı sitesi kadın ordan bulmuş. Daha önce de bir konu açmıştım bir abla vardı o da iyi bir okuldan mezundu bosanmisti. İş arıyordu yaşı vardı. Burda ona herkes çocuk bakıcısı ol demişti geçen senelerde açmıştım. O abla mesela bakıcı yerine muhasebeci olmuştu. Şimdi işini yapıyor. Belki bu bayan da ingilizce öğretmenliği yapabilirmis aslında daha iyi ücrete ama belki formasyon falan lazımdır bilemiyorum. Ben öğrenirim sitenin adını şimdi dönecek kuzenim

Yuh artık kuzenin çocuğu nasıl didimin didisi oluyor? Gerçi kuzen evliliklerinin normal olduğu ülkede bu düşünceye neden sasirdiysam.
Kuzenimin cocugu cok yakinim degildir didimin didisi olur. Sizin ailede yakinsa farkli tabi. Ben gayet uzak goruyorum siz diyosunuz kuzen evliligi ben akraba evliliginede karsiyim oyle bir algi olusturmasin sizde.

Ayy uçmuş resmen fiyatlar bakar mısınız çok geride kalmışım benim çocuk buyuyunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…