Bakici ile yasanan tatsızlık

Evet bu iyi fikir belki işe yarar teşekkür ederim

hah tam sorumun üstüne geldi yanıt. asgari ücret + sigorta teklif edilmeli bence en azından ve elbette ki görev tanımının net şekilde belirlenmesi

Ekstra olan iyi kötü şeyleri bilmiyorum tabi ki bana anlatılan şey bu. Belki arada çok yardımı olmuştur kadına hiç bilmiyorum
Yardım karşılık bekleyerek yapılmaz. Minnet duygusu da beklenmez. Kadın para karşılığı iş yapıyor ve siz tepesine binmişsiniz. Sevimlileştirmeye çalışmaya lüzum yok.

Kadın Türkiye satranç dereceleri olan biriymis eskiden kadınlar ayrı oynuyormuş ufak kıza da öğretmeye başlamış bu arada ne kadar pahalı oyle
Kadin zaten ingiliz dili mezunu ingilizce seviyesini dusunemiyorum .eve usul kural duzen getirmis .Mübarek ingiliz murebbiye gibi.

Kadini asgarinin altinda sigortasiz ve hizmetci gibi kullanmislar .Kadin okadar terbiyeli ki hic bisey dememis sadece istifa basmis .

İs hayatinda bazi seyler boyledir .bazi insanlar bu is konusmamiza dahil degil biz bunun icin anlasmadik demez, muhattap bile olmaz . yapar eder sonrada istifayi basar gider .

Gerçekten kültürlü kadınmış .

Yok utanmasa misafir gidene kadar kalda mutfağı toparla,bulaşıkları hallet diyecekmiş.
Belki yemeğe de ondan davet etmiştir son dakika kal diyerek,yemekten sonra toparlatacakti ortaligi. Kadında anlamış işler ona kalacak,resti cekmis.

Kadin hangi şehirde yaşıyor teklifinizi kabul etmezse burda isteyecek çok kişi vardır.

Vallahi pes ya çok ilginç
Bence utanmamis ztn plan oymuş başında patlamış

Son düzenleme:
15 gün de müddet vermiş üstelik basıp gitse kimse bir kelime edemez resmî bir durum yok. Ya çocuklara kıyamadı ya da işverenin dili öyle uzun ki söylenmesin diye düşündü. Üstelik kendisine ısrar edileceğini bu süreçte bazı işler kilitleneceğini de biliyordur

Şimdi linclenicem aynısını dedim de Feriha referanssiz zor bulur diyor. Referans olmadan bir ben aldım bende acildi durum şimdi beni göstermez kimse almaz kafasında. Oysa bakıcı bulunca üstüne atlıyor millet.
Kuzeniniz, Feriha onu referans gösterse, arayanlara olumsuz şeyler söyleyecek fıtratta bence.
Bunca yazılanlardan çok net anladık.

15 gün beklerim içinize sinen birini bulana kadar isterseniz gelince bir kaç gün de kalır gozlemlerim demiş. Ama sonra gidicem demis

Şimdi linclenicem aynısını dedim de Feriha referanssiz zor bulur diyor. Referans olmadan bir ben aldım bende acildi durum şimdi beni göstermez kimse almaz kafasında. Oysa bakıcı bulunca üstüne atlıyor millet.
Kuzeniniz nasıl bir insan?
Yani utanma,arlanma bir yana dursun,biri arayıp sorsa referansta olmayacak kadına bunca iyiliğine,emegine rağmen. Bulamazmış.
Bu kadın evinde oturup yabancı dil dersi verebilir çocuklara,yada evlerine giderek en basitinden, kuzeniniz kendine muhtaç sanıyor ama inanın öyle olmaz o işler. Allah iyilerle karşılaştırsın kadıncağızi inşallah bundan sonra. Kuzeninizin zihniyetinde insanlardan uzak tutsun. Sinir oldum yani kuzeninize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…