Bakici ile yasanan tatsızlık

Kadın eve geldiğinden beri çocuklar daha sakin daha mutlu odalarını kendi topluyorlar dedi kuzenim. Disiplinli bir kadın değil aslında ama oyunla falan kandiriyormus
kuzen buna paha biçilemeyeceğinden habersiz
nasılsa şimdi öğrenir

Valla kadin iyi dayanmis simdiye kadar. Bakiciya misafir icin yemek yaptirmak ne demek? 15 bin zaten komik bir maaş. Gitsin kurtarsin kendini kadin

Valla kadin iyi dayanmis simdiye kadar. Bakiciya misafir icin yemek yaptirmak ne demek? 15 bin zaten komik bir maaş. Gitsin kurtarsin kendini kadin
Bizim akrabada bakicisina 14 bin veriyormuş. Kadın tam gün bakıyor. Ev işi de yapıyor bildiğim kadarıyla. Semt de öyle kötü bir semt değil. Hani civar maaşlar öyledir diye düşünmemek icin diyorum. Kadın o kadar istedi diye o kadar veriyormuş. Şaşırdım ben şahsen. Bana az geldi. Tam zamanlı işe girmek bana daha mantıklı geliyor nedense.

İnsanların iyi niyeti nasıl suistimal edilir, yapılan iyi niyetli davranışların nasıl b.ku çıkarılır hep birlikte okumuş olduk. Okurken ben utandım ya

Kuzeniniz daha iyisini yapacak ise işten çıkıp kendi baksın. İnanılmaz arsız bir insan gerçekten. Ayıp.

Çalışan hanım ayrıldı günü dolmadan, başka bir yerde iş bulmuş. Kuzenim de sabah gelemiyorum diye telefon gelince kayinvalidesine bıraktı. En son oradaydı çocuk. Ondan sonra hiç konuşmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…