Bakici ile yasanan tatsızlık

Kuzeniniz, Feriha onu referans gösterse, arayanlara olumsuz şeyler söyleyecek fıtratta bence.
Bunca yazılanlardan çok net anladık.
Kadın göstermez beni dedi ama kinlenebilir bilmiyorum şimdi hepimiz sizler gibi salak misin sen dedik işlerinde de demişler iyice delirdi pişman oldu nerdeyse yüzük alıp gidecek eve

Istanbuldalar. Anadolu yakası. Ama burdan birine verirsem öğrenip telefonunu kuzenim vurur beni :))
Kuzeniniz kendini vursun, bencillik ve gereksiz ego sebebi ile. Sizin de reklam yapmanıza veya numara vermenize gerek yok illa bir iş bulur hanımefendi bir şekilde.

15 gün beklerim içinize sinen birini bulana kadar isterseniz gelince bir kaç gün de kalır gozlemlerim demiş. Ama sonra gidicem demis
o süreçte kadın gitti diye kinlenip parasının üstüne yatmasın sakın toplanıp kuzenin evini basarmışız hep birlikte havzgshsj resmen ayar olmuşum

İngiliz dili mezunu biri ingilizce shakespeare falan okuyabilen biri .asalet kadinin kanina nasil islediyse gene muddet falan vermis .
Diyorum ya mubarek ingiliz murebbiye

Valla kuzeniniz kadını yumuşak yüzlü görünce istemişte istemiş

Benim anneannemin yanında bir ablamız kalıyor. Hiç evlenmemiş tek yaşayan bir kadın bunu şu yüzden söylüyorum evde erkek yok ve kadın bu açıdan rahat bir çok yeri kabul etmemiş. Asgari ücret arti yoldu ama bisikleti ile gitti geldi hatta annem fazla hesaplamis ve çoğunlukla annem bıraktı
Kadın bazen gündüz anneanneme pide fln söylüyor evde eksik varsa sabah gelirken alıyor yada su gelse evdeki paraya asla dokunmuyor. Temizlik yapıyor ztn 2 kişiler annem de yapıyor haftasonu. 6 gün çalışıyor. Bu asgari ücret zammını istemedi sonra sadece zammı aldı yol ücretini bıraktı. Bize hediyeler alıyor kurabiye kısır yapıyor annem bana bile yemek yaptirmis son dk cikan planlar oldu - ciddi hasta olduğum günler vardı
Annem ile kaç kere hediye aldik nasıl mutlu etmeye çalışıyoruz anlatamam
Anneannem ile kahve yapıp içiyorlar çok keyifliler

Aslında iyidir ama kuzenim erken yaşta evlendi maddi durumu normaldi ailesinin eşinin de öyle. Ama iyi bir semtte ev aldılar yardımla ailelerden o çevrede biraz sosyetik olunca onlara uydu . Heveslenip kadını mağdur etmiş.

O maaşa bu kadar donanımlı birini bulması da imkansız

Kızlar maasina üç bin lira zam teklif etmiş 18 bin. Normalde bakicilar ne kadar alır? Yani daha yüksek teklif etse şansı olur mu acaba? Özür dileyip bundan sonra da ekstra şeyler için dikkatli olsa.
benim bakıcım var iki oğlum var gündüz okuldalar benden erken eve geliyorlar. çocuklar okuldayken evin günlük işini yapıyor yemek yapıyor çocuklar gelince onların üstünü değiştirip yemeğini veriyor ben yada eşim eve gelene kadar yanlarında duruyor. okullar tatil olunca hep evdeler. allah razı olsun çok güzel bakıyor çocuklara. aklım hiç geride kalmıyor. 20 bin + yol + sigorta veriyorum. bazen konser sinema düğün hastane özel durumlarda mesai dışı bırakıyorsam bazen kendi evimde bazen onun evinde olabiliyor. kendine veya çocuklarına bir ufak hediye vs ile gönlünü alıyorum. yada benim evimde kaldıysa evine bırakıyoruz. bana tatil olduğunda ona da tatil. resmi tatillerimiz ikimize de tatil. asgari ücret zammı ile ham maaşı zamlanıyor + kısmına yine zam veriyorum enflasyon oranında. iyi bir kadın yapma dediğim birçok işi yapıyor. geçen baktım çarşaf ütülüyor ne yapıyorsun dedim çarşafları ütülüyorum dedi. sebep dedim. bırak ütüleme dedim ama yine de yapıyor. çocuklar okula başlayınca artık bana ihtiyacınız kalmadı çıkayım ben dedi. şükür 3 yıldır bizde inşallah daha uzun yıllar çalışırız

şurdan anlıyorum ki kuzeniniz -hadi berbat demeyelim ama- epey epey üstünkörü bir anne
çocuklara sebze yedirememiş, oda toplatamamış ellerine tableti vermiş, dersleriyle ilgilenememiş...baba ne yapıyor tüm bunlar olurken o da ayrı konu.

çocukları çok zor çocuklar olsa yabancı bir kadın 8 ayda bu kadar yola getiremezdi herhalde dimi?
insan oğlanın ne kadar dersleri iyileşti, kızın ne kadar düzeni oturdu diye mutlu olur, kadına ekstradan artış filan yapar (8 ay önce asgari ücret ne kadardı şimdi ne kadar mesela) sizinki onu geçtim kadına bir sürü ek iş yaptırmış.

bakın ben "yurdum teyzesi" tadındaki bakıcılardan ev işi beklenmesine karşı değilim.
burada bakıcıya asgari ücret vereceksin + bir de sigorta denilince "hımm evet kendisi o kadar kazanmayan kadın nasıl verecekse bunu" derim hep

ama burada stranç dersi veren, disiplinli, dil bilen bakıcı var
bu kadın kendisinden sadece çocuklara bakım bekleyen bir ev bulsun kuzeniniz de bir yurdum teyzesi bulsun, teyze de Müge Anlı filan izleyerek baksın, konuda herkesin müstehakı bu.

O da çok pişman oldu kadın bisey demeyince üstüne gitmişim diyor. Ütü falan da yaptırmış
Oha yani! Kadın İstanbul taraflarındaysa ben kendisine talibim bu arada. 6 yaşında tek çocuk; kresten sonra, seneye de okuldan sonra ilgilenmesi, ödevlerine yardım etmesi kafi.

Yok öyle değil sigorta ücretini karsilayamiyor yani
Kuzeniniz yanlış anlamayın ama kaşınmış. Ayranı yok içmeye atla gider gezmeye diye bir tabir var. Evde personel var diye bakıcı olarak suyunu çıkarmış. Referans falan diyor gelir durumu madem o kadar iyi değil tepeye niye çıkmış kendi halinde çalışan kadının şaşırmış herkes. Sinirlendim vallahi ya

Ben çok cektim bakicilardan. Çok iyi anlıyorum gezmeden kisarim çocuğum küçük olsa bakicidan kismam. Sadece çocuklara uzuluyorum

Iyi bir insan olsa az utanir yaptigina. O referans bulamaz ,benden başkasi işe almaz kafasında olmaz.
Bunları yapan birinin iyi biri olduğuna beni kimse inandıramaz. Sonradan görme olması da benim nazarımda bu durumu değiştirmiyor.
Sosyetik dedikleriniz genelde yabancı bakıcı alıyorlar yatılı, onlara uydu,uymaya çalıştı diyeceğim bu da olmuyor

Kendisi 25 bin alıyor maas o yüzden veremez sanmam valla. Eşi kaç alıyor bilmiyorum ama ikisi de lise mezunu

Kusura bakmayın ama kuzeniniz berbat bir insan.
Kime nasıl davranacağını belirlemede tek kriteri karşıdakinin sabrının sınırı belli ki. Karşıdakinin eeh yeter be dediği noktaya kadar ben ne yapıyorum dememek inanılmaz bir hadsizlik ve kötülük.
Zamanında insanları nasıl köleleştirip böyle kötü davranmışlar diyoruz ya, bunu yapanlar kuzeniniz gibi insanlar işte. İnanılmaz bir sınırsızlık.

Bırakın yardımcı olmayın bence. Böyle insanlar akıllanmaz. Hâlâ satranç dersinin derdinde.
Bakıcı kendi standartlarına uygun, kaliteli bir aile bulur umarım.

Onlara parası yetmez zaten sanmıyorum. Yani iyi geliyordu bana öyle sert yapıda biri değil ama adam kullanır. Gülümseyerek ister biseyleri. Benden de çok aldı elbise makyaj malzemesi falan zamanında geri gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…