- 19 Kasım 2013
- 18.630
- 33.575
11 yaşında ilkokulda olmasından dolayıdır o zira 2 sene gec gitmiş okula çocuk. 11 yas 6.sınıfta olmalıydi. Hadi 1 sene geç gitse diyelim onda da ortaokul(5.sınıf)olurdu yine. Cocugun yasından eminmisiniz?Aynen oğlanın dersleri de duzelmisti. Okulda baya ilerlemiş evde çalıştığı icin
Ahaha aynen oyle misafir varken servise yardim et nedir ya ?İyi bir bakiciya, yardimciya insanlar ne yapacağını şaşırıyor yahu kuzen kendini dizilere fazla kaptırmış, hava atayım demiş, elinde patlamış.
Şimdi linclenicem aynısını dedim de Feriha referanssiz zor bulur diyor. Referans olmadan bir ben aldım bende acildi durum şimdi beni göstermez kimse almaz kafasında. Oysa bakıcı bulunca üstüne atlıyor millet.Kadın sesini çıkarmadıkça iş üstüne iş yüklemiş. Keşke diğer çocuk vs işin içine girince maaş konusunda tekrar konuşsaydı. Bu kadın her yerde iş bulur da kuzen bakıcı zor bulur
Şimdi linclenicem aynısını dedim de Feriha referanssiz zor bulur diyor. Referans olmadan bir ben aldım bende acildi durum şimdi beni göstermez kimse almaz kafasında. Oysa bakıcı bulunca üstüne atlıyor millet.
Evet ilköğretim 5. Sınıfta okuyor çocuk. Yaşı 11 diye biliyorum ben ama kuzenimin çocuğu yani 11 olması lazim öyle kalmış aklimda11 yaşında ilkokulda olmasından dolayıdır o zira 2 sene gec gitmiş okula çocuk. 11 yas 6.sınıfta olmalıydi. Hadi 1 sene geç gitse diyelim onda da ortaokul(5.sınıf)olurdu yine. Cocugun yasından eminmisiniz?
Holdinge işe giriyor sanki, cam sindirmeye insan alırken referans mı alıyoruz? Fransız mürebbiye tuttu hakkını verdi sanki kuzeniniz. Tam olarak değişik bir egoda kuzen. Referanslı olarak bulsun da bu standartta dil bilen bakıcı 18 bine çalıştırsın mademŞimdi linclenicem aynısını dedim de Feriha referanssiz zor bulur diyor. Referans olmadan bir ben aldım bende acildi durum şimdi beni göstermez kimse almaz kafasında. Oysa bakıcı bulunca üstüne atlıyor millet.
8 ay resmen sömürmüş kadını. Kadın da yazık kim bilir ne kadar işe ihtiyacı varsa gık dememiş. Bizim ülkemizde gıkı çıkmayana böyle buyurulur işte.Kuzeniniz abartmış hem çocuk bakımı+temizlik+ yemek ve misafir ağırlama 8 aydır çalışıyormuş 2 gün önce mi kafasina dank etti kendisi 15 bine bunların hepsini yapabilir mi.
Bu kadının yaptığı işe 18bin az ama.Kızlar maasina üç bin lira zam teklif etmiş 18 bin. Normalde bakicilar ne kadar alır? Yani daha yüksek teklif etse şansı olur mu acaba? Özür dileyip bundan sonra da ekstra şeyler için dikkatli olsa.
Şimdi linclenicem aynısını dedim de Feriha referanssiz zor bulur diyor. Referans olmadan bir ben aldım bende acildi durum şimdi beni göstermez kimse almaz kafasında. Oysa bakıcı bulunca üstüne atlıyor millet.
Ekstra olan iyi kötü şeyleri bilmiyorum tabi ki bana anlatılan şey bu. Belki arada çok yardımı olmuştur kadına hiç bilmiyorumAllah en güzel en ferah kapıları açar umarım bu yardımcı ablaya gerçekten anlattığıniz gibiyse çok içten dua ettim üzüldüm kadına resmen sömurmus kuzeniniz
Bu kafada biri akıllanmaz ki.Oğlana satranc falan da ogretiyordu çocuk turnuvaya katilacakmis. Şimdi satranç hocasına para mı oducez kafasinda
Daha fazla ödeyemez sanırım zorlasa da.sigorta da yapamıyor ücret eşiği yüksek değilBu kadının yaptığı işe 18bin az ama.
Yabancı vasıfsız kadınlar bile bundan fazla alıyor.
Kuzeniniz salsın kadını,emeğinin karşılığını alacağı bir yer bulur yani,hala 3 bin lira gibi komik bir zam yapma peşinde. Kadın dönse 2 gün sonra senin yemeklerini seviyorlar çocuklar diye iş yıkacak kuzeniniz.
ay kuzeninize sinir oldum bu nasıl bir düşünce. inşallah bakıcı olan kadın daha iyi bir iş bulur güzel güzel çalışır. kuzeniniz de şöyle azıcık çektiren bir bakıcı bulur da görür gününü kusura bakmayın ama çok sinirlendimŞimdi linclenicem aynısını dedim de Feriha referanssiz zor bulur diyor. Referans olmadan bir ben aldım bende acildi durum şimdi beni göstermez kimse almaz kafasında. Oysa bakıcı bulunca üstüne atlıyor millet.