Bakici ile yasanan tatsızlık

Oğlumun satranç öğretmeninin saatlik ücreti 900 öyle diyim. Galiba kötü olmak lazım.
Kadın Türkiye satranç dereceleri olan biriymis eskiden kadınlar ayrı oynuyormuş ufak kıza da öğretmeye başlamış bu arada ne kadar pahalı oyle

Senin kuzen büyük balık kaçırmış. Ama bunu öngörüyor olması lazımdı... Kendi oturup konuşsaymış keşke kadın demedin ya işyükün arttı maaşını arttıralım böyle devam edebilirsen. Edemezsen de sen yemek yapma temzlik yapma deseymiş. Ki bence hem 2 çocuk hem yemek hem temizlik hem aksam servise kalmalar falan çok ağır koşullar... Yazık olmus

Oğlumun satranç öğretmeninin saatlik ücreti 900 öyle diyim. Galiba kötü olmak lazım.
Valla saatlik bile değil 40 dakikaya özel derse millet ne ücretler istiyor, o da sadece bir ders. Bunlar kadını fabrika işçisi moduna getirmiş çalış köle

Yol parası da vermiyordu üstelik

benim bakıcımda çocuklar okula kreşe başlayınca bana ihtiyacınız kalmadı ben çıkayım işten demişti. iyi bakıcıları üzmeyin be

Dil biliyor bebeğe bakıyor 15 bin tl hadi eh. Üstüne büyük çocuk eklenmiş temizlik ütü eklenmiş yemek eklenmiş. Kuzeniniz bidaha böyle olmucak dese de kadın büyük çocuğun yine üstüne kalıcağın farkında. İlk kez bu işe girmiş ve ne kadar berbat birisine denk gelmiş kuzeniniz kadının yaptığı işleri yapsa diğer güne ay oram buram ağrıyor der. Kuzeniniz çok acayip birisiymiş. Kadın evi işi yaparken çocuklara bakıyormusunuz merak ettim. Tek çare 2 çocuk için ücret ödenmesi ve sigorta. 20 yi gecik bir ücret ve sigorta teklif ederdim temizlik dahil değil sadece çocuklar için yemek sizin için de değil.

Kadın Türkiye satranç dereceleri olan biriymis eskiden kadınlar ayrı oynuyormuş ufak kıza da öğretmeye başlamış bu arada ne kadar pahalı oyle
20 arti sigorta ama her gun gelmiyor . ikizler kresteyse ogleden sonra ugruyor gibi yemek yapip gidiyor iki saat surmuyordur .utu vs yok ekstra hic bir sey yok

maaşa sadece zam teklif etmekle olmaz. görev tanımını yazılı şekilde göndermek lazım. karşılıklı olarak hangi görevler yerine getirileceği konusunda anlaşmaya varmaları lazım.
kadın kendi isteğiyle çocuklara ekstradan bir çorba ya da kek yaparsa sorun yok ama kuzeniniz bu konuda uzlaşıya varmadıysa kadından kendisi çorba ya da kek istememeli, örnek olarak.

Kadına üzüldüm, ihtiyacı olduğu için muhtemelen ve ilk kez yaptığından bilememiş ve çok seslenememiş. Çocukları da sevince ilgilenmiş vs ama senin kuzen asalak gibi tepesine binmiş afedersin ama kadına büyük saygısızlık ediyor. Bence kadın standartlarına uygun bir iş bulsun ki bulur kesinlikle. Aynı hataları o da tekrar etmez. Sömürülmüş kadın yahu

Kuzeniniz hangi kafayla İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu kadına süpürge, ütü falan yaptırdı ya? Mezuniyeti önemli de değil, kendini geliştirmiş bir kadın aynı zamanda. Ayıp yani, ben olsam utanırım onları istemeye. Belli ki işe ihtiyacı varmış sesi çıkmamış kibarlığından ve muhtaçlığından. Bokunu çıkarmak diye bir tabir var ya hani onun ta kendisi işte bu. Umarım 15 bin veriyor diye hizmetçi muamelesi yapan görgüsüzlere el açmaz, daha iyi bir iş imkanı bulur kadın.

Herşeyi geçtim misafire servis yaptımak nedir ya.
Ağzım açık okudum,kadın misafire yemek hazırlamış yetmemiş birde mesaisi bitmiş servis yapın diye rica etmiş. Ne sabırlı kadınmış vallahi,üniversite mezunu,donanımlı bir insan bu,kuzeniniz nasıl 15 bin lira karşılığında bunca şeyi beklemiş. Kadın iyi niyetli yaptıkça üzerine iş eklemiş.
Kadının yerinde olsam o eve bir daha adımımı atmam.

Çocuklara üzülüyorum bende. Küçük kız elinde tabletle gezerdi şimdi oyun oynamaktan yoruldu gündüz uyuyor erkenden. Büyük oğlan dersleri düzeldi. Odaları toplu sebze yemeye başladılar. Şimdi düzenleri yine eskiye donecek. Kizin kilo sorunu vardı o bile gitmişti. Tek derdim cocuklar

Hayır servisin nesine yardım edceek onu anlamadım.
Kuzen kendini yardımcılı evin hanımı sanmış
Sanki Bihter Ziyagil

Kadın sesini çıkarmadıkça iş üstüne iş yüklemiş. Keşke diğer çocuk vs işin içine girince maaş konusunda tekrar konuşsaydı. Bu kadın her yerde iş bulur da kuzen bakıcı zor bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…