Donya dur dur biz bi ikna edelim. Kuzenim delirmiş durumdaBu kadının aylık ücreti net 40k. 2 çocuk yemek temizlik oooooo. Vallahi pes! Bize de böylesi denk gelmez ah ulan. Ayrıca ciddiyim o bakıcının numarasını cidden alabilirim :)
Havada kapılır böyle bakıcı. Kadın da bunun farkında bence.İstanbul. Yok bulamamıştır ya bulamamıştır bence daha dün akşam ayrldi hayırr. Ama elbet bulur çocuk okutuyorum demişti üniversitede
Kuzenin daha çok delirir.Donya dur dur biz bi ikna edelim. Kuzenim delirmiş durumda
İşte kibar kadındı yani yüzsüz değil. Biraz çirkef olsa kuzenim geri atardı ama o da kullanmış oldu cesaret alipKuzeninizin hayat tecrübesi çok zayıf sanırım, bir çok insan maaşına zam ya da haklarını isterken zorlanır işveren karşısında, bazıları da bekler gözlemler, kıymetini bilmeyene bir daha şans vermez. Üç beş ay kar edeceğim diye çok büyük hata yapmış kuzeniniz
Beter olsun. Çocuklara üzüldüm biraz.Donya dur dur biz bi ikna edelim. Kuzenim delirmiş durumda
Oğlana satranc falan da ogretiyordu çocuk turnuvaya katilacakmis. Şimdi satranç hocasına para mı oducez kafasindaHavada kapılır böyle bakıcı. Kadın da bunun farkında bence.
Senin kuzen akıllanmaz kadını salın, gitsin güzel bir iş bulsun. Daha satranç hocasının parasının derdinde. Küçük besleme muamelesi yapmış kadına aaaaOğlana satranc falan da ogretiyordu çocuk turnuvaya katilacakmis. Şimdi satranç hocasına para mı oducez kafasinda
Bir şey diyim lütfrn ikna edemezse bana yazın. Böyle birini arıyorum. Temizlik de istemiyorum. Günlük 1 saat oyun ablasına 500 veriyorum ben . Kadını sömürmüşsünüz ya yazık.Donya dur dur biz bi ikna edelim. Kuzenim delirmiş durumda
bakıcı+öğretmen+aşçı+temizlik görevlisi+oyun ablası daha var mı acabaOğlana satranc falan da ogretiyordu çocuk turnuvaya katilacakmis. Şimdi satranç hocasına para mı oducez kafasinda
ben yazacaktım da numarası var mı diyeBir şey diyim lütfrn ikna edemezse bana yazın. Böyle birini arıyorum. Temizlik de istemiyorum. Günlük 1 saat oyun ablasına 500 veriyorum ben . Kadını sömürmüşsünüz ya yazık.
Valla gelirse yemeğe gelirim. Hanımefendi bir şekersiz kek yapıyor puff gibi şekerli gibi kakaosuz ama kakaolu gibiBir şey diyim lütfrn ikna edemezse bana yazın. Böyle birini arıyorum. Temizlik de istemiyorum. Günlük 1 saat oyun ablasına 500 veriyorum ben . Kadını sömürmüşsünüz ya yazık.
Biz ikna edelim de:))))ben yazacaktım da numarası var mı diye
Şaka mısınız sizKızlar maasina üç bin lira zam teklif etmiş 18 bin. Normalde bakicilar ne kadar alır? Yani daha yüksek teklif etse şansı olur mu acaba? Özür dileyip bundan sonra da ekstra şeyler için dikkatli olsa.
İşte iyilikten maraz doğar lafının kanıtı. Kuzeniniz kadın işten ayrılmak istediğini söyleyene kadar yaptığı ayıbı anlayamamış mı?Aynen öyle oldu malesef ama özür dileyip dikkat edeceğini söylemesi pek işe yaramadı. Kadın da sanırım bunaldı ayrılıyor. Ama iyi bakıcı bulmak çok zor. Kuzenim nasılsa dolu diye düşünüyordu ama biz soyleyince çark etti kafasi