Bakici ile yasanan tatsızlık

Bu kadının aylık ücreti net 40k. 2 çocuk yemek temizlik oooooo. Vallahi pes! Bize de böylesi denk gelmez ah ulan. Ayrıca ciddiyim o bakıcının numarasını cidden alabilirim :)
Donya dur dur biz bi ikna edelim. Kuzenim delirmiş durumda

İşte kibar kadındı yani yüzsüz değil. Biraz çirkef olsa kuzenim geri atardı ama o da kullanmış oldu cesaret alip

Oğlana satranc falan da ogretiyordu çocuk turnuvaya katilacakmis. Şimdi satranç hocasına para mı oducez kafasinda
Senin kuzen akıllanmaz kadını salın, gitsin güzel bir iş bulsun. Daha satranç hocasının parasının derdinde. Küçük besleme muamelesi yapmış kadına aaaa

Bir şey diyim lütfrn ikna edemezse bana yazın. Böyle birini arıyorum. Temizlik de istemiyorum. Günlük 1 saat oyun ablasına 500 veriyorum ben . Kadını sömürmüşsünüz ya yazık.
Valla gelirse yemeğe gelirim. Hanımefendi bir şekersiz kek yapıyor puff gibi şekerli gibi kakaosuz ama kakaolu gibi

Kızlar maasina üç bin lira zam teklif etmiş 18 bin. Normalde bakicilar ne kadar alır? Yani daha yüksek teklif etse şansı olur mu acaba? Özür dileyip bundan sonra da ekstra şeyler için dikkatli olsa.
Şaka mısınız siz
Sabahtan akşama kadar çocuk bakıyor
Ödev yaptırıyor
Temizlik bulaşık yalaşık oyun ütü ders İngilizce o bu yemek
Tam zamanlı çalışacak sizin evinize gelecek gidecek
Eve sadece temizlik için her gün adam getiremezsin o paraya

İşte iyilikten maraz doğar lafının kanıtı. Kuzeniniz kadın işten ayrılmak istediğini söyleyene kadar yaptığı ayıbı anlayamamış mı?
Ben çok utanırım mesela işe giderken mutfağı da alır mısın diye buyurmayı.
Önce 2. Çocuk bakımı sonra iş güç yemekler, yetmemiş misafire yemekler, yetmemiş servise de yardım et. E pes gerçekten.

Kadının etinden sütünden yününden bol bol faydalanmış.
Umarım özrünü kabul edip işe yeniden dönmez o hanımefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…