Bakici ile yasanan tatsızlık

kuzeniniz abartmış da abartmış. sadece çocuk bakması gereken kadın resmen hizmetçiliğe dönüşmüş. bence kadın çok haklı üstelik maaşı da çok düşük. bunca işe de bu para verilmez kusura bakmayın. maaşına zam yapsın belki o şekilde kalabilir ama pek sanmıyorum.iş yükü daha da artar gibime geliyor.

Bizde dilden sıkıntı yok ama cidden ücretleri çok fazla. Yine de satranç öğretmesi düzen kurması, sağlıklı beslemesi mest etti beni mütevazı, eğitimli çocuklar tarafından seviliyor daha ne olsun.

Aa yazdığınızdan feriha saygıdeğer bakıcı ablamızmış gibi algılandı ama..
Bakıcının ismini yazar mısınız:)
Şimdi yazsam ifşa olur mu bilmiyorum ki standart bir isim değil çünkü. Böyle şey gibi kadın orta yaşlı ama ismi yeni nesil isim gibi. Öyle ayse Fatma Esra değil yani. Güzel bir isim ama nilperi gibi aysim gibi bir isim

Ay kuzeniniz korkunç biri. Bu durumda bile ede ede 3 bin lira mı zam teklif etmiş. Kadına yaptırdıkları o kadar ayıp ki. Okurken sinirim bozuldu, çok üzüldüm çalışana.

Ilani şimdiden versin de kadını salsın bir an önce.
Kolay mi bulmak,hadi buldu memnun kalacakmi kuzeniniz. Kadının işine ekmegine mani olmasın bari 2 hafta bekleyerek.
Pardon ben kuzeniniz ilan verecek sanmisim,kadin ilan veriyormuş yanlis anlamışım

Allah’ım delircem böyle ilkeler bi Ali Rıza efendide var bir de bakıcı ablamızda görev bitmeden iş aramamış başkası olsa iş bulup topukları totoya vura vura kaçmıştı.

hayır almazdım. İngilizce dil seviyenizin ne kadar yüksek olduğundan ziyade öğretim ve dil öğretim tekniklerine ne kadar hakim olduğunuzla ilgili bir durum var
Haklısınız, o da var. Çok yakınlarıma ders vermişliğim var ama zevkle mi yapıyordum hayır.

Bizde dilden sıkıntı yok ama cidden ücretleri çok fazla. Yine de satranç öğretmesi düzen kurması, sağlıklı beslemesi mest etti beni mütevazı, eğitimli çocuklar tarafından seviliyor daha ne olsun.
Çocuklar seviyordu baya icetea içmeyi eve artık alınmıyor kadın nane limondan cool lime öğretmiş benden cool lime istiyor küçücük velet sağlıksız diyor digerleri

İdealist ve kendisine saygısı olan bir birey. Kibarca izah etmiş yolları ayırmış. Taktir ettim hanımefendiyi

Haklısınız, o da var. Çok yakınlarıma ders vermişliğim var ama zevkle mi yapıyordum hayır.
Yilbasinda hediyeler almış falan çocuklara baya pahalı şeyler maaşın yarısını bırakmış demek baya seviyor bir de küçük kız annesinden izin istemiş kadın internetten kostümm siparişi vermiş kız istemiş ama anneden izin alalim demiş annesi izin vermiş falan anlatıyordu prenses kostümü almış almanyadan kıza falan

Çocuklar seviyordu baya icetea içmeyi eve artık alınmıyor kadın nane limondan cool lime öğretmiş benden cool lime istiyor küçücük velet sağlıksız diyor digerleri
Ya konu fake değil mi? Bu kadar olmaz kusura bakmayın.
Hem kadının muhteşemliği, hem kuzeninizin sonradan görme ruh emici halleri tam pembe dizilik senaryo..

Yok kadına sormuş ilan verdin mi buldun mu diye kadın da burdan ayrılınca veririm demiş. Şimdi diğer taraf sanırım görüşmeye çağırır bu işten izin almak zorunda kalır diye falan sanırım orasını bilmiyorum

Kadin iki çocuk bakıyor, yemek yapıyor, temizlik yapıyor, ödevleri yaptırıyor üstüne ders çalıştırıp dil öğretiyor ee misafirim gelecek onu yap bunu yap servise yardım et yok daha neler. Mumla arasın inş kuzeniniz bu kadını. Umarım kabul edip daha fazla kendini ezdirmez

Bizim ülkemizde tecrübesiz isen belirli bir yaştan sonra is bulmak çok zor. Bana göre de kesinlikle bakici olmamasi gerekiyor ama üniversite mezunu olarak bulacağı kaç iş var. İhtiyacı olmasa uğraşmaz diye düşünüyorum

Valla ben anca öz yeğenime yapmışımdır bu kadarını. Kuzeniniz başını duvarlara vursun ne diyeyim.

Buldu veya bulmadı kuzeninizi ilgilendireceğini sanmam, gayet usulüne uygun davranıyor. Haber veriyor, yerime birini bulun diyor, üstüne o kadar kendisine yapılan ayıba rağmen açıklama da yapmış. Kadının yakasından düşmeli artık kuzenin

Ya konu fake değil mi? Bu kadar olmaz kusura bakmayın.
Hem kadının muhteşemliği, hem kuzeninizin sonradan görme ruh emici halleri tam pembe dizilik senaryo..
Ya kuzenim sonradan görme değil aslında ya ı düşüncesiz biri evet ama öyle ters davranma gibi huyu yok. Adam kullanır ama tatlı dille ısrar eder . Öyle kötü kadın mazlum bakıcı değil olay. Diğer kadın da ezik değil duruşu falan gayet bilinçli biri konuşması falan düzgün. Ama kuzenim saygısız düşüncesiz bencil kadın da kibar anlayışlı biri. Ama öyle küçük besleme tarzı bir bisey değil olaylar. Kuzenim böyle Şener Şen gibi filmlerdeki. Kullanır öyle uyanık geçinir. Kadın da işte kadir inanır tamam der çeker gider

İstemiyor zaten kadın burda denilenleri yazdım is tanımı falan yap dedim kadına söylemiş kadın yok demiş

Allah’ım delircem böyle ilkeler bi Ali Rıza efendide var bir de bakıcı ablamızda görev bitmeden iş aramamış başkası olsa iş bulup topukları totoya vura vura kaçmıştı.
başkası olsa ertesi gün gelmez, asla haber vermez telefonları da açmaz
kaba tabirle g.t gibi bırakır gider
kadın çok çok asilmiş ya dizi senaryosu gibi ahaha bu kadar asil insanlar kaldı mı diyeceğim
ben birkaç tane tanıyorum tabi yaş olarak büyükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…