- 3 Mart 2017
- 1.462
- 3.473
- 27
Kadının adını yazın da ekmek kapısı açık olsun bari. Buradan hiç kimsenin çıkıp ben seni KK'dan buldum diyeceğini sanmıyorum.Yok kadına sormuş ilan verdin mi buldun mu diye kadın da burdan ayrılınca veririm demiş. Şimdi diğer taraf sanırım görüşmeye çağırır bu işten izin almak zorunda kalır diye falan sanırım orasını bilmiyorum
Gerçekten artıları çok fazlaymış, valla ben ararken böyle kalifiye birisi nasip olmadı. Çok daha azina inanılmaz yüksek ücretler vermek durumunda kalıyor insanlar, oda bulabilirse. İs Disiplini de olmuyor çoğunun.Bizde dilden sıkıntı yok ama cidden ücretleri çok fazla. Yine de satranç öğretmesi düzen kurması, sağlıklı beslemesi mest etti beni mütevazı, eğitimli çocuklar tarafından seviliyor daha ne olsun.
Listeye yazıl30bin liradan fazla maaş ödeyip elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan ben
Nerede bu kaıdn? İl ilçe? Talibim.
Dimi ayda 15 gün sana 15 gün bana gelse 30 bin alsaSıraya girecegiz böyle giderse, bende Avrupa yakasindayimkuzenin birebir ingilizce ders fiyatlarından bir haber olması da çok kötü aralik ayinda 12 saat 5 bin TL demişlerdi, üstelik kurstan fiyat aldım. Eve gelecek birisi olsa kimbilir saat ücreti kaç olur.
Yukarıda da yazmıştım kadın sarı siteye ilan vermiş ordan bulmuş kuzenim bundan ayrılınca yine oraya ilan verecek. Zaten 40 kusur yaşında üniversite mezunu dil ve satranç öğreten çok kadın yoktur diye düşünüyorum ilan sayfasında Anadolu yakasında. Üç beş ilan düşüyor onlardan bakıcı ilanı veren kolayca bulunur.Kadının adını yazın da ekmek kapısı açık olsun bari. Buradan hiç kimsenin çıkıp ben seni KK'dan buldum diyeceğini sanmıyorum.
AtaşehirdeyimListeye yazıltalip çok ama Anadolu yakasindaymis. Avrupa yakasına gelir mi acaba? Benim oraya Marmaray çok yakın
AA senin çocuğun küçük muydu ben nedense hep ergen diye düşünmüştüm çocuğun yaşını:))Listeye yazıltalip çok ama Anadolu yakasindaymis. Avrupa yakasına gelir mi acaba? Benim oraya Marmaray çok yakın
Ohaa ohaa upssAtaşehirdeyim
Mart sonunda 6 yaşında olacak inşallahAA senin çocuğun küçük muydu ben nedense hep ergen diye düşünmüştüm çocuğun yaşını:))
Bunu yazayım bari atasehirde kuzenim de orada ben de yakinim30bin liradan fazla maaş ödeyip elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan ben
Nerede bu kaıdn? İl ilçe? Talibim.
Ohhh noooooAtaşehirdeyim
Maşallah ona ya Allah bagislasinMart sonunda 6 yaşında olacak inşallah
Bebelerin yaşına göre sıraya girelim her sene birineListeye yazıltalip çok ama Anadolu yakasindaymis. Avrupa yakasına gelir mi acaba? Benim oraya Marmaray çok yakın
Valla sende gibi :)))Teyze bende mi
Bunu yazayım bari atasehirde kuzenim de orada ben de yakinim
Yoo kadının küçük besleme olmadığı belli.Ya kuzenim sonradan görme değil aslında ya ı düşüncesiz biri evet ama öyle ters davranma gibi huyu yok. Adam kullanır ama tatlı dille ısrar eder . Öyle kötü kadın mazlum bakıcı değil olay. Diğer kadın da ezik değil duruşu falan gayet bilinçli biri konuşması falan düzgün. Ama kuzenim saygısız düşüncesiz bencil kadın da kibar anlayışlı biri. Ama öyle küçük besleme tarzı bir bisey değil olaylar. Kuzenim böyle Şener Şen gibi filmlerdeki. Kullanır öyle uyanık geçinir. Kadın da işte kadir inanır tamam der çeker gider