Bakici ile yasanan tatsızlık

Kadının adını yazın da ekmek kapısı açık olsun bari. Buradan hiç kimsenin çıkıp ben seni KK'dan buldum diyeceğini sanmıyorum.

Bizde dilden sıkıntı yok ama cidden ücretleri çok fazla. Yine de satranç öğretmesi düzen kurması, sağlıklı beslemesi mest etti beni mütevazı, eğitimli çocuklar tarafından seviliyor daha ne olsun.
Gerçekten artıları çok fazlaymış, valla ben ararken böyle kalifiye birisi nasip olmadı. Çok daha azina inanılmaz yüksek ücretler vermek durumunda kalıyor insanlar, oda bulabilirse. İs Disiplini de olmuyor çoğunun.

Dimi ayda 15 gün sana 15 gün bana gelse 30 bin alsa ama anadoluya gecermiyim bilmiyorum seneye ne olur~♡

Kadının adını yazın da ekmek kapısı açık olsun bari. Buradan hiç kimsenin çıkıp ben seni KK'dan buldum diyeceğini sanmıyorum.
Yukarıda da yazmıştım kadın sarı siteye ilan vermiş ordan bulmuş kuzenim bundan ayrılınca yine oraya ilan verecek. Zaten 40 kusur yaşında üniversite mezunu dil ve satranç öğreten çok kadın yoktur diye düşünüyorum ilan sayfasında Anadolu yakasında. Üç beş ilan düşüyor onlardan bakıcı ilanı veren kolayca bulunur.

Listeye yazıl talip çok ama Anadolu yakasindaymis. Avrupa yakasına gelir mi acaba? Benim oraya Marmaray çok yakın
Bebelerin yaşına göre sıraya girelim her sene birine hatta toplaşip sitedeki toplantı salonun da hanım ders mi verse sitedeki bebeler de gelse herkes para verse baya kazanir.

Kadına bayıldım, çok daha güzelini bulur inşallah.
Kuzenine de kendi patronu 'sunu yapiver bunu yapiver' dese, ücret vermeden mesaiye kaldirsa Her gün istifa planı yapar, elin emegini hor görüyor.
Sanki hizmetcisi gibi servise yardım et diyor. Oldu canım, bu ne saygısızlık
özür dilesin ve net bir şekilde asla saatini asmayacagini, temizlik vs ondan beklemeyecegini ve oğlanın yemeğini akşamdan yapıp dolabına koyacagino söylesin.
Ya da imkanı varsa 5 - 7 bin zam yapsın

Yoo kadının küçük besleme olmadığı belli.
Kibar nazik görmüş geçirmiş kadın.
Yalnız Türkiye şartlarında belli ki işe ihtiyacı var.
Bunca zaman ses çıkarmamasının sebebi bence budur.
Kullanıldığının farkında ki, çıkmak istemiş.
Ama akıllı geçinen kuzeninizi de bozmamış.

Kuzeniniz ise siz ne derseniz deyin, insanları kullanan tepesine binen semer vuran, akıllı geçinen fütursuz bir sonradan görme.

Önceki mesajımda da yazmıştım.
Kadının etinden sütünden yününden her türlü faydalanmış.

Düşsün kadının yakasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…