Bakici ile yasanan tatsızlık

Bebelerin yaşına göre sıraya girelim her sene birine hatta toplaşip sitedeki toplantı salonun da hanım ders mi verse sitedeki bebeler de gelse herkes para verse baya kazanir.
Çok mantıklı aslında. Bir de şey isteyin muzdan ünsüz kurabiye yapıyor şekersiz aşırı iyi ondan yapsin firinda pişiyor

Aslında bir de ilk kez çocuk bakıcısı olunca da sanırım anlayamadı yardımcı olmak istedi kuzene ama işte işyerinde verdikçe isterler bunu öğrenmek zorunda kaldi

İngiliz dili edebiyatı mezunları patronlara asistanlık filan çok yapıyor mesela ama belki kadın hiç çalışmadı, bilgisayarı profesyonel olarak bilmiyor olabilir
çocukları da seviyor görüldüğü üzere oradan yürüyeyim demiş olabilir

anladığım kadarıyla kadının ona iş verecek, iş için yardımcı olacak bir çevresi yok
olsa ilan üzerinden bakıcılık yapmakla yürümezdi

mesela benim aile çevrem de hep köylü + memur benim iş arama durumum olsaydı bana çevremde kimse yardım etmezdi/edemezdi ilk kez iş arıyor olsaydım. sonradan edindiğim çevrem hep işle olan çevre, ilk kez çalışan insanda da o yok.

Yok sordu da kadın kabul etmiyor tatsızlık çıkacak çocuklara yansıtmak durumunda kalırım diyor

Olabilir çocukları uzaktaymis okul kazanmislar belki de evde sıkıldı çalışmak istedi eşi ne iş yapıyor bilmiyorum ama mühendis ya da mimarmis unuttum . Ayrı mı evli mi onu da bilmiyorum.

Bakıcı dan dinlemek isterdim hani konu açınca biraz yumusatarak yazılıyor.Kuzeniniz zor bulur böyle bakiciyi bir daha.Kadin canını zor kurtarmış olarak geçti bana niyeyse....O kadın durmaz ayıp olmasin hadi çocukları seviyorum diye durmuş naif kadınmış.Kuzeniniz şimdi bakıcı bakıcı üstüne değiştirecek karma işte oluyor böyle... Üstüne bir bardak su icmelik olay.

Ben ayrıca yardımlar gördü mü hiç bilmiyorum. Dediğim gibi kuzenim kullanır ama öyle ters despot davranmaz kadın da zaten ezik biri değil. Sizli bizli konuşuyordu kuzenim kadınla. Ama illa üstüne gelmiş bencillik yapmış. Ama sekiz ay boyunca iyiler diye biliyordum

Kız yok ben çocuk falan bakamam benim kızım var zaten bir sürü sorunum var. Kafam kaldırmaz ama elli bine dusunurum
Böyle baktirilacaksa üstüne aşçılık olmadı garsonluk olmadı tekstil de çalışır gibi ütü olmadı yardımcı öğretmenlik kim yapar o paraya yani .....Merdiven sil daha az yorul yani

Valla biz buna sessiz susan iyiliginden yapan kibar insanı sizli bizli biktirma etinden sütünden deriz size lafım yok kendinizi koyun bakicinin yerine 8 ayda durmazsiniz belliki ihtiyacı vardı sonra baktı ihtiyacım canmi önemli kaçtı haklı buldum

Ceset falan gömdürseymis kuzeniniz az olmus
Ahha en iyi cevap. Ya nasıl utanmiyorlar ben onu anlamiyorum. Geçen bana temizliğe bir abla geldi.. evim pis oldigu icin yetişmedi. Ekstradan kaldı bin kez bırak dedim. Ücrete yeni zam gelmiş. Eski fiyat olsa kaldigi ekstra bir saati de ödeyecektim. Güncel fiyatı o an öğrendiğim için yapamadım o gün.
Servise yardım ettirme çok ayıp ya. Kim olursa olsun. Ancak yatılı ev temizliği için birine alirsan yaptirabilirsin.

Bu arada ben konunun devamında kadın bu kadar mükemmel olunca kocası kadına talip oldu falan sandım. Öyle bitecek sandım konu. Bakıcı şak diye bitirmiş iyi olmuş. Geçmişe dönük ek ücret vermesi ve çok çok özür dilemesi gerekir ki anca

Yok sordu da kadın kabul etmiyor tatsızlık çıkacak çocuklara yansıtmak durumunda kalırım diyor
Kadın bu kadar teklife, bu kadar ısrara hayır diyorsa bir sebebi olmalı.
Sizin konuda anlattıklarınız biraz yumuşatılmış olabilir mi?
Bir üye daha yazdı bakıcıdan dinlemek lazım diye.
Kadın ne kadar illallah ettiyse her şeyi reddediyor.
Hani insan bu kadar ısrara bi yumuşamaz mı?
Para, iş yükü azlığı… İş de bulmamış üstelik ama istemiyor kuzeninizi.
Kim bilir neler yaptı, sonradan görme, sosyetiko, eli kırbaçlı çalışş köle mantığındaki kuzeniniz.

Böyle baktirilacaksa üstüne aşçılık olmadı garsonluk olmadı tekstil de çalışır gibi ütü olmadı yardımcı öğretmenlik kim yapar o paraya yani .....Merdiven sil daha az yorul yani
Valla 15 bine çalışmazdim ben ya doğruya doğru. Bi de başkasının evinde rahat edemem sanırım ya. Dolaptan bisi alsan olmaz almasan olmaz kadın ters bi laf eder orda bozarım çıkarım giderim ben. Sağlam bir sabır lazım. Şimdi kasiyerlik yol yemek asgari ücret zaten. Bakicilar çok az alıyor bence ama ekonomi malum

Biz haftada 2 gün , 2 saat gelen bayana 10 bin veriyorum . Saati dolunca anında çıkıyor. Sizinki çin işkencesi gibi olmuş, anlayissizlik

Kadın yaşlı bacım. Yani yaşlı derken kuzenim ve eşine göre yaşlı. Kuzenim bana yakın 33 yaşında. Eşi de o civarda. Hanımefendi 40tan büyük belki 45 falandir

Sevindim kaçmasına size ayıp belki yorumum ama hikayenin sonu mutlu bitmiş bence hani okurken iyi artık yok artık daha neler artık diye diye okudumBir nevi külkedisi olmuş ya kadın o evde yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…