- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Tamam canım teşekkür ederim. Hazırlıklı gidiyoruzAlla allaa hersey normalse size belki aşilama dener direk tup bebek demezler benm doktorumda cem bey adetin 2. Gunu gidiyorsaniz muayene edecek yaninizda muayene ucretini bulundurun egerki tup bebek ypalm derse tup bebek ucretinin 2700 lirasini basladiginiz gun veriyorsun biraz hazrlikli giderseniz iyi olur. Biz hazrliksiz gtmistik orda zor durumda kaldik ama anlayisla karsiladilar sagolsnlar.
Gercektenmi ya hissediliyormu böyle cok merak ediyorm bendeBu benim ikinci denemem. İlkinde 8. Güne kadar var diye beklerken. 8. Gün sabah kalktığımda hissedememiştim ve öyle de oldu. Şimdi 4. Günümdeyim ve çok şükür hala benimle olduğunu hissediyorum ve onunşa konuşuyorum. Nerdeyse nolur bana sıkıca tutun diye yalvarıcam
ya fiziksel olarak bişey hissedemiyorum tabii ama böyle içim kıpır kıpır. O yüzden ben de benimle olduğunu düşünüyorum.Gercektenmi ya hissediliyormu böyle cok merak ediyorm bende
Suan bende seninle oldugunu dùsunuyormya fiziksel olarak bişey hissedemiyorum tabii ama böyle içim kıpır kıpır. O yüzden ben de benimle olduğunu düşünüyorum.
Merkezde yaptırmayı düşünmüyorum aslında çünkü ben tekirdağda oturıyorum. Ama 12. Güne kadar beklemeye çalışıcamSuan bende seninle oldugunu dùsunuyormpeki testi sende benim gibi 12. Gune kadar bekleyip merkezde yaptirmayi dusunuyosun
Aa ozama orda yaptrcaksinMerkezde yaptırmayı düşünmüyorum aslında çünkü ben tekirdağda oturıyorum. Ama 12. Güne kadar beklemeye çalışıcaminşallah sabredebilirim.
Aslında ben de doktorumun yanımda olmasını çok isterim ama bilemiyorum belki de giderim sadece yola gitmek istemiyorum. Eşim de mutlaka doktorumun yanında yaptırmamı söylüyo. O güne kadar kararımı veririm inşallahAa ozama orda yaptrcaksinben beklicem 12. Gunu iyi veya kotu haberi orda almak istiyorm
Yolun uzun bosver gitme bence kese icin kalp atisi icin gidersinAslında ben de doktorumun yanımda olmasını çok isterim ama bilemiyorum belki de giderim sadece yola gitmek istemiyorum. Eşim de mutlaka doktorumun yanında yaptırmamı söylüyo. O güne kadar kararımı veririm inşallah
Ay Allah razı olsun. İnşallah o günleri görürüm de gideriYolun uzun bosver gitme bence kese icin kalp atisi icin gidersin
InsalaahhAy Allah razı olsun. İnşallah o günleri görürüm de gideri
Tamam canım teşekkür ederim. Hazırlıklı gidiyoruz ☺
Evet sadece vitamin verdi hoca. Sonraki adetinde gel tekrar muayene edelim dedi.
Ben dedim ama sana tup bebek yapmazlar belki diyeCanım muayene olduk. Değerler çok iyi gerek Yok şu aşamada tüp bebeğe dedi. Vitamin verdi bakalım belki aşılama yaparız önümüzdeki süreçte dedi. Güzel güzel anlattı çok tatlı cem bey . Desteğin için çok teşekkür ederimSenin güzel haberlerini bekliyorum
Sen naptin bugun opu vardi senin dimi oldunmu?
Ertesi gun sabah saatlerinde ariyolar 10 bucuk 11 gibi filanKızlar opudan 1 gün sonra mı 2 gün sonra mı arıyorlar embriyolarin durumunu bildirmek icin
TesekkurlerErtesi gun sabah saatlerinde ariyolar 10 bucuk 11 gibi filan
Hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?