- 12 Mart 2019
- 14.798
- 34.197
- 598
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Komple uyuyosun canmKomple uyuyormuyuz yoksa lokal anestezi mi
Bu arada ben doktorun verdiği ilaçları aldım (vitamin takviyeleri ) 500 tl ödedik ne kadar pahalıymış . Gerçekten şok oldum Allah olmayanların yardımcısı olsun . Biz ilaç fiyatlarından habersizdik çok şaşırdıkKomple uyuyosun canm
Bizde sok olmustukBu arada ben doktorun verdiği ilaçları aldım (vitamin takviyeleri ) 500 tl ödedik ne kadar pahalıymış . Gerçekten şok oldum Allah olmayanların yardımcısı olsun . Biz ilaç fiyatlarından habersizdik çok şaşırdık
Ay İnşallah gerek kalmaz canımBizde sok olmustukbi igneleri alin ozaman dahada şok olursunuz
Bu arada iğneleri duydum 4 bin civarı tutuyormuşBizde sok olmustukbi igneleri alin ozaman dahada şok olursunuz
Evet canm malesf öduyoruz el mahkum yaniBu arada iğneleri duydum 4 bin civarı tutuyormuş
Canim kaç gündür kullanıyorsun bir süre sonra vajina girişinde birikiyor katilasiyor oda kaşıntı filan yapıyor normal olduğu söyleniyor ama çok rahatsız edici bende 20 gün kullanmıştım sonuç negatif olunca biraktimArkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum. Sabah aksam crinone jel kullanıyorum. Biraz önce kullanırken sanki içerde bi doluluk hissettim. Afedersiniz tüpü yerleştirirken sanki sonuna doğru içerde biyere değdi gibi geldi. Daha önce böyle olmamıştı. Hiç böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Yumurtalarım toplandığından beri kullanıyorum 10 günü geçti. Aslında geri akıyo da ama inşallah birikmemiştir . Kaşıntım falan yok sadece dediğim gibi bi doluluk hissettim. Teşekkür ederimCanim kaç gündür kullanıyorsun bir süre sonra vajina girişinde birikiyor katilasiyor oda kaşıntı filan yapıyor normal olduğu söyleniyor ama çok rahatsız edici bende 20 gün kullanmıştım sonuç negatif olunca biraktim
2 gündür 2 tane içtimYok bu günde 1 tane içiliyor reçetede de 1 çarpı 1 yazar ama
Canım ben gittim bana bir sorun olmadığını söyledi doktor. Şuan için gerek Yok biraz vitamin kullan dedi çünkü ben hiçbir şey kullanmadım. 13-14 ay oldu korunmayı bırakalı. Bizim duruma göre tüp bebek şuan gerekli değilmiş. İlerleyen dönemlerde tekrar bakacağız.
Bende internetten alamam canım korkarım güvenemem. İlk burda okudum internetten alındığını . Belki sakıncası yoktur ama beni endişelendirir. Zaten aldık hepsiniCanım bilmiyorum vitaminler nasıl alınıyor kişiden kişiye değişiyor mu bana doktor günde bi tane dedi eczanedeki kişide günde 1 tane yazdı belki senin tedavin farklıdır ben tüm ilaçlarımı eczaneden alıyorum göç internetnet almadım cesaret edip almam da tedavide ödeme de kart oluyor mu bilmiyorum ama oluyordur biz nakit ödedik çünkü
3 kurus faza olsun bilindik yer olsun iyi yapmıssınız.Bende internetten alamam canım korkarım güvenemem. İlk burda okudum internetten alındığını . Belki sakıncası yoktur ama beni endişelendirir. Zaten aldık hepsini
Evet canm doktor iki demisti sabah aksam iciyodum ama bana alerji yapmis ictigim gun afedersin bagirsaklarm bozuluyodu 3 gun gecmiyodu doktor birak dedi biraktimYasnaz canım birşey soracağım. Doktorun verdiği omepa Q10 in kullanım prospektüsünde günde 1 adet diyor. Reçetede 2 adet yazıyor. Bende reçeteye uygun 2 tane içiyorum. Sende 2 tane mi içmiştin
Hayir dogru icmissin doktor banada iki tane dedi siz prospektuse bakmayin2 gündür 2 tane içtimReçeteye tekrar bakayım kutu üstüne günde 2 yazmışlar acaba o mu kafamı karıştırdı. Aşırı vitaminli oldum demekki de inşallah 2 günden bişey olmaz. Olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?