• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Neye gore karar veriyolar bende anlamadm bana ilk muayene oldugumda yaşın kücuk.
cok yumurta üretirsin rahim ters bi tepki verir bilemeyiz dedi onun icn dinlendirme yaptik
Ben de tam bilemiyorum belki de dediğin gibi yumurta rezervine göredir. Benim amh çok düşük çünkü. Tek bi tane yumurtam transfere gelebildi. Belki de o yüzden dondurmadı.

Bu ay 23 olucam. Bizimki erkek faktoru bende bi problem yok.
Benimde ilk denemem bana da karisik geliyordu ama alisiyorsun hemen.
Ya gerçekten çok küçükmüşsün ama süper genç anne olacaksın ☺️ İnşallah 🙏 Bakalım yarın randevum var başlıyoruz alışacağım sanırım. Dünden beri bu sayfada çok şey öğrendim .

B

doktor uygun görürse yapıyor galiba. Bana yapmadı mesela. Hatta ücret alırlarken rahim dinlendirme ücreti de aldılar. Sonra doktorum taze transfere karar verince ücretimi iade ettiler.
Her hastanın kendi durumuna göre tedavi oluyor demekki ☺️ Aslında işin mantığı belli de ben yinede bu sorulardan kendimi alamıyorum

Ya gerçekten çok küçükmüşsün ama süper genç anne olacaksın ☺️ İnşallah 🙏 Bakalım yarın randevum var başlıyoruz alışacağım sanırım. Dünden beri bu sayfada çok şey öğrendim .
😊 evet ya genc anne olucam insallah 2 yillik evliyim esimin problemini bildigimiz icin 6 ay once basladik tedaviye cunku normal.yolla olmayacagini biliyordk hic sperm uretemiyor ameliyatla aldilar falan filan😁 yaşımiz gencken baslayalm ne olur kac sene ugrasirz bilmiyoruz dedik cok sukur fazla ugrastirmadi rabbim bizi 😊

Bu arada doktorun kim sebep ne sizin yarn igneleremi baslayacaksiniz
Benim doktorum cem hoca. Bizde de sorun yok aslında denedik olmuyor artık tedavi olalım dedik. Yarın tam neye başlayacağız bilmiyorum . 31 yaşındayız. Amh 3 rahim filmi sorunsuz, hormonlar iyi adet düzenli . Eşiminde sperm testini gönderdim hocaya tamam dedi . Yarın gideceğiz ne olacak bilmiyorum canım

Benim doktorum cem hoca. Bizde de sorun yok aslında denedik olmuyor artık tedavi olalım dedik. Yarın tam neye başlayacağız bilmiyorum . 31 yaşındayız. Amh 3 rahim filmi sorunsuz, hormonlar iyi adet düzenli . Eşiminde sperm testini gönderdim hocaya tamam dedi . Yarın gideceğiz ne olacak bilmiyorum canım
Alla allaa hersey normalse size belki aşilama dener direk tup bebek demezler benm doktorumda cem bey adetin 2. Gunu gidiyorsaniz muayene edecek yaninizda muayene ucretini bulundurun egerki tup bebek ypalm derse tup bebek ucretinin 2700 lirasini basladiginiz gun veriyorsun biraz hazrlikli giderseniz iyi olur. Biz hazrliksiz gtmistik orda zor durumda kaldik ama anlayisla karsiladilar sagolsnlar.

Hic belirti arama bebisini sev onunla konus rabbime dua et yeter 😊
Bu benim ikinci denemem. İlkinde 8. Güne kadar var diye beklerken. 8. Gün sabah kalktığımda hissedememiştim ve öyle de oldu. Şimdi 4. Günümdeyim ve çok şükür hala benimle olduğunu hissediyorum ve onunşa konuşuyorum. Nerdeyse nolur bana sıkıca tutun diye yalvarıcam😊

Öncelikle herkesin Allah yardımcısı olsun. Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Cumartesi sabah Allahın izniyle transferim yapıldı. Gün sayıyorum. Genel olarak doktorumdan ve klinikten memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Doktorum bana çok güven verdi. 5.gün 4bb blast embriyo transfer edildi. Cem bey embriyonun çok iyi olduğunu ve transferin başarılı olduğunu söyledi. Bundan sonrası artık tamamen Allah'ın takdiri..Dilerim ki burdaki herkes çabalarının karşılığını alsın ve bebeklerine hayırlısıyla kavuşsun inşallah:emir_bebek:
Sağlıkla hayirla kucağına al inşallah. Taze transfer mi rahim dinlendirme oldu mu birde rahim dinlendirme oldu ise adetten kaç gün sonra transfer yapildi

Sağlıkla hayirla kucağına al inşallah. Taze transfer mi rahim dinlendirme oldu mu birde rahim dinlendirme oldu ise adetten kaç gün sonra transfer yapildi
Allah razı olsun🙏rahim dinlendirme yapılmadı taze transfer yapıldı. Doktorumun genelde bu yöntemi çok kullandığını duymuştum açıkcası kendimi de buna hazırlamıştım ama taze transferi uygun gördü demek ki.

Back