Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

canım bende sağlıklı beslendim hatta doktorum sabri beydi benim umut merkezden oda yeme içmemle ilgili bişeyler önerdi onları da bol tükettim yürüyüş yaptım. kuruyemiş çok tükettim bu dönemde eşime bol bol keçiboynuzu yedirdim.

Cem hocanın öğrencisiydim aslında çok iyi bi doktordu üzüldüm sizin adınıza amh değeriniz kaçtı
Cvp yazmak için baya geç oldu ama çapa tıp fakültesinde tedavi oldum tuttu gebelik oluştu ama 5. Ay da bebeğimin kalbi durdu, ilk amh değerim 0,12 yle başladım sonra 0,09 oldu şimdi 0.12 tekrar

canım soğan kürü falan yap doktoruna danış belki sana tüp bek diyeti falan verirler bende bahçecide tedavi oldum öyle diyetler verdiklerini duymuştum

arkadaşlar merhaba bende önümüzde ki aylarda tedavi düşünüyorum geçen yıl ebru hanım ile ön görüşme yapmıştık kendisini çok sevdim bana bilgi verir misiniz fiyat işleyiş ve doktorla ilgili teşekkür ederim

canım benim doktorumda ebru hanımdı bana uğurlu geldi inşallah ana da uğurlu gelir raporlu 7300 fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…