- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Ya benim de bi problemim yok ama ebru hanim tup oneririm dedi zamandan dolayi olsa gerek 4. Yılim daymBen dedim ama sana tup bebek yapmazlar belki diye evet doktorumuz cok tatli hadi hayirli olsn bekleyelm bakalm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim de bi problemim yok ama ebru hanim tup oneririm dedi zamandan dolayi olsa gerek 4. Yılim daymBen dedim ama sana tup bebek yapmazlar belki diye evet doktorumuz cok tatli hadi hayirli olsn bekleyelm bakalm
Zamanda cok degilmis aslinda yaşiniz kac?Ya benim de bi problemim yok ama ebru hanim tup oneririm dedi zamandan dolayi olsa gerek 4. Yılim daym
Bu süreci yaşamadım bilgim Yok ama içini ferah tutmaya çalış . Kendini yormadan kısa yürüyüş falan yapıp su içsen belki biraz rahatlar mısın acabaArkadaşlar burda benimle aynı gün transfer olan var mı? Cumartesi sabah transferim yapıldı. İlk iki gün çok şiddetli adet sancısı ve bel ağrısı çektim. Ne güzel dün ve bu sabah yoktu ama şimdi aniden tekrar başladı.belim çok şiddetli ağrıdı ve kasıklarım da birazdan adet olacakmışım gibi sancılanıyo.adet zamanıma da 4 gün var. Bunlar sizce normal mi yoksa yine mi hüsranla sonuçlanacak
28 yasindaymZamanda cok degilmis aslinda yaşiniz kac?
Masallah bir evladiniz varmis ne guzel28 yasindaym
Ve benim bir evladim var 7 yaşında
Biraz uyudum uyanınca sancım daha azdı ama tamamen geçmiş değil. Allahtan tek dileğim bu sancıların gebelik belirtileri olması İnşallah siz de hayırlı haberleri tez zamansa alırsınızBu süreci yaşamadım bilgim Yok ama içini ferah tutmaya çalış . Kendini yormadan kısa yürüyüş falan yapıp su içsen belki biraz rahatlar mısın acaba
Korkma canm dua et bol bol bu agrilarin insallah bebisinin sana tutundugunu gosteriyodur pozitif düşün hepBiraz uyudum uyanınca sancım daha azdı ama tamamen geçmiş değil. Allahtan tek dileğim bu sancıların gebelik belirtileri olması İnşallah siz de hayırlı haberleri tez zamansa alırsınız
Ediyorum etmez miyim? Dilimde hep dua inşallah bebeğim hala benimledir ama biraz önce aniden bütün ağrılarım kesildi. Sadece kasıklarımın alt kısmında azıcık sızı kaldı. Ben bu işten hiç bişe anlamadımKorkma canm dua et bol bol bu agrilarin insallah bebisinin sana tutundugunu gosteriyodur pozitif düşün hep
Hic belirti yasamayip pozitif goren var kendini dinleme sen zamana birak güzel düsunmeye devam et.Ediyorum etmez miyim? Dilimde hep dua inşallah bebeğim hala benimledir ama biraz önce aniden bütün ağrılarım kesildi. Sadece kasıklarımın alt kısmında azıcık sızı kaldı. Ben bu işten hiç bişe anlamadım
Hakkımızda hayırlısı bakalımHic belirti yasamayip pozitif goren var kendini dinleme sen zamana birak güzel düsunmeye devam et.
İnşallah canım Korkulacak düzeyde olursa doktorun asistanını arayıp sorsan mı acaba . Ben olsam sorardım en azından doğal falan derse için rahat eder. Bence gebelik belirtisi öyle düşünüyorumBiraz uyudum uyanınca sancım daha azdı ama tamamen geçmiş değil. Allahtan tek dileğim bu sancıların gebelik belirtileri olması İnşallah siz de hayırlı haberleri tez zamansa alırsınız
İnşallah öyledir ayy nasıl umut oluyorsunuz Allah razı olsunsayenizde içim daha rahat uyicam. Doktorun asistanının numarası yok. Direk cem beyin kendisinin var ona da sürekli yazmaya çekiniyorum ne biliimİnşallah canım Korkulacak düzeyde olursa doktorun asistanını arayıp sorsan mı acaba . Ben olsam sorardım en azından doğal falan derse için rahat eder. Bence gebelik belirtisi öyle düşünüyorum ☺
Bence de doktoru arama canım. Şimdi güzel güzel uyu sabah uyanınca ağrın devam ederse çağrı merkezini arayıp asistan müsait olunca beni arayabilir mi dersin .onlar geri dönüş yapar. Ama Allah'a emanetsiniz, olumlu düşün bence gönlünü ferah tutİnşallah öyledir ayy nasıl umut oluyorsunuz Allah razı olsunsayenizde içim daha rahat uyicam. Doktorun asistanının numarası yok. Direk cem beyin kendisinin var ona da sürekli yazmaya çekiniyorum ne biliim
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Hep elim karnımda onun burda olduğunu düşünüyorum zaten ama işte arada korkularım da oluyo tabiiSen de Allah'a emanet ol.Bence de doktoru arama canım. Şimdi güzel güzel uyu sabah uyanınca ağrın devam ederse çağrı merkezini arayıp asistan müsait olunca beni arayabilir mi dersin .onlar geri dönüş yapar. Ama Allah'a emanetsiniz, olumlu düşün bence gönlünü ferah tut
Geçmiş olsun ağrılı bir işlem mi . Ne kadar suruyor. Anestezi alınıyor muBen opu mu oldum 15 yumurta toplandı agrilarim var dinleniyorum
Anestezili 15 dkka filan suruyor sanirim cikinca agri oluyor ama serum agri kesici filn takiyolarGeçmiş olsun ağrılı bir işlem mi . Ne kadar suruyor. Anestezi alınıyor mu
Komple uyuyormuyuz yoksa lokal anestezi miAnestezili 15 dkka filan suruyor sanirim cikinca agri oluyor ama serum agri kesici filn takiyolar