- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Yaa Allah'ım inşallahDualarımız seninle allah yardımcın olsun ne güzel yumurtaların çıktı evham yapmaya gerek yokmusgördün mü bak transferden sonrada artık iki kişi Olcan Allahın izniyle
Rica ederim ne demek :) insan bu süreçte belirsizlikten hiç hoşlanmıyor kendimden biliyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAllah razı olsun inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır ☺
Canım inşallah seni daraltmıyorum ama bişey daha sormak istiyorum. Benim yarın randevum var. Dün yazdığın testleri sabah verdik sağlık ocağında sonucu da akşama alacağız inşallah. Dışarda yaptırmam iyi oldu mu senceRica ederim ne demek :) insan bu süreçte belirsizlikten hiç hoşlanmıyor kendimden biliyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAllah razı olsun inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır ☺
Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Bu süreçte ağrılı bir bölüm oldu mu hiçÖncelikle herkesin Allah yardımcısı olsun. Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Cumartesi sabah Allahın izniyle transferim yapıldı. Gün sayıyorum. Genel olarak doktorumdan ve klinikten memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Doktorum bana çok güven verdi. 5.gün 4bb blast embriyo transfer edildi. Cem bey embriyonun çok iyi olduğunu ve transferin başarılı olduğunu söyledi. Bundan sonrası artık tamamen Allah'ın takdiri..Dilerim ki burdaki herkes çabalarının karşılığını alsın ve bebeklerine hayırlısıyla kavuşsun inşallah
Yok orada bu testler 1700 gibi bir şey tutuyordu bende dışarı da yaptırdım doktor zaten istediğin yerde yaptırabilirsin diyor sorun olmayacaktır :)Canım inşallah seni daraltmıyorum ama bişey daha sormak istiyorum. Benim yarın randevum var. Dün yazdığın testleri sabah verdik sağlık ocağında sonucu da akşama alacağız inşallah. Dışarda yaptırmam iyi oldu mu senceYani bişey derler mi niye dışarda yaptırdın diye.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunYok orada bu testler 1700 gibi bir şey tutuyordu bende dışarı da yaptırdım doktor zaten istediğin yerde yaptırabilirsin diyor sorun olmayacaktır :)
Teşekkür ederim canımcanım bende umut kliniğinde oldum tedavimi doktorum sana ekstra masraf olmasın bazılarını devlette bile yaptırabiliyorsun dedi doktorlar kabul ediyor merak etme hiç
Doktorun ilk zamanlar muayene edip gitmesi dışında bir şeyden rahatsızlık duymadım. Neyse ki, süreç hızlı ilerliyor .. Unutuyor insanTeşekkür ederim canımNasıl sonucun olumlu mu memnun kaldın mı
Evet canım mayıs ayında bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun evet çok memnun kaldımTeşekkür ederim canımNasıl sonucun olumlu mu memnun kaldın mı
Malesef evetHerkese mi dinlendirme yapiyorlar ya ben bi an once olsun bitsin istiyorum beklemekten cok yoruldum
Bana yapmadılar genelde pkolulara yapıolarHerkese mi dinlendirme yapiyorlar ya ben bi an once olsun bitsin istiyorum beklemekten cok yoruldum
İnşallah Allah razı olsun. Evet tek embriyo transfer edildi. Ben iki bekliyordum ama muhtemelen en iyi gelişmeyi bu gösterdiAllah emeklerinizin mükafatını nasip etsin inşallah pozitif sonuç alırsınız tek transfer yaptı dimi taze
Allah razı olsun inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Beni perşembe günü aradılar cumartesi transferiniz olacak dediler. Cuma günü de tekrar arayıp hatırlatma yaptılar.Benimde transferim yarın olacak ama hala aramadılar sizi ne zaman arayıp bilgi verdiler acaba?
Bu arada hayırlı olsun inşallah müjdeli haberini alırız ☺
Allah razı olsun inşallahHayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Bu süreçte ağrılı bir bölüm oldu mu hiç
Diyebilir benm hersyim yolundaydi daha opu olmadan ignelere baslayacagm gun senin yaşın küçük vucut ne tepki verir bilemeyiz rahim yorulucak dinlendrme yapicam dediKızlar rahim dinlendirmeyi doktor mu öneriyor. Mesela herşey yolunda hemen bu ay transfer yapalım diyebilir mi ?
Kaç yaşındasın canım, ben bu işin çok başındayım ve herşey Benim için çok karışık geliyor .Diyebilir benm hersyim yolundaydi daha opu olmadan ignelere baslayacagm gun senin yaşın küçük vucut ne tepki verir bilemeyiz rahim yorulucak dinlendrme yapicam dedi
BDiyebilir benm hersyim yolundaydi daha opu olmadan ignelere baslayacagm gun senin yaşın küçük vucut ne tepki verir bilemeyiz rahim yorulucak dinlendrme yapicam dedi
doktor uygun görürse yapıyor galiba. Bana yapmadı mesela. Hatta ücret alırlarken rahim dinlendirme ücreti de aldılar. Sonra doktorum taze transfere karar verince ücretimi iade ettiler.Kızlar rahim dinlendirmeyi doktor mu öneriyor. Mesela herşey yolunda hemen bu ay transfer yapalım diyebilir mi ?
Neye gore karar veriyolar bende anlamadm bana ilk muayene oldugumda yaşın kücuk.B
doktor uygun görürse yapıyor galiba. Bana yapmadı mesela. Hatta ücret alırlarken rahim dinlendirme ücreti de aldılar. Sonra doktorum taze transfere karar verince ücretimi iade ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?