İzmirde bahçeci tüp bebek merkezi Funda göde

Merhaba ben de Funda Göde’de tedavi görüyorum. Transfer sürecindeyiz nisan ayı transfer olacak ancak bahçeci ne kadar fiyat söyler bilmiyoruz. Sizin herhangi bir var mı yeni bir doktor gelecek dendi ancak gelen yok medicale
Yok, hiç bir bilgi gelmedi henüz.

Ben bugün aradım bahçeci Funda gode de randevu aldım sali gününe. Tüm günü doluymuş. Ama regl imin son gününe denk geliyor. İlkkez gidicem daha kontrole regli olmamda sıkıntı olur mu acaba. Reglim bugün başladı. Salı günü 3.gunu olcak

Ben bugün aradım bahçeci Funda gode de randevu aldım sali gününe. Tüm günü doluymuş. Ama regl imin son gününe denk geliyor. İlkkez gidicem daha kontrole regli olmamda sıkıntı olur mu acaba. Reglim bugün başladı. Salı günü 3.gunu olcak
Daha iyi olur hatta. Yumurta sayiniza bakar muayenede.

Merhaba ben de Funda Göde’de tedavi görüyorum. Transfer sürecindeyiz nisan ayı transfer olacak ancak bahçeci ne kadar fiyat söyler bilmiyoruz. Sizin herhangi bir var mı yeni bir doktor gelecek dendi ancak gelen yok medicale
Tavmergenden Ayşin Akdoğan başlayacakmış medicalpointte. Bayramdan sonra dediler.

Çok iyi ilgili bilgili anne sıcaklığı olan bir doktordur. Bir hafta on gün için de histereskopi mi yapacak kendisi tavmergen de denekki sonrasında ayrilacak
Peki tanıdığınız transfer olanlar var mı başarısı nedir bizim için çok önemli

Aslında öncelikli tercihim Funda gode değil.Bahceci.
Funda gode sadece iyi olarak forumlarda okudugim bildiğim bir hekim. Tabi aynı zamanda aşırı yoğun olduğu için ilgisizliğini de çok okudum. Sadece kafam karıştı Irenbede devam etmek mi bahçeci mi karar veremiyorum bir türlü.
Ben İrenbedeyim 2023 Ağustos ayından beri gebelik takiplerimi de orada yaptırıyorum hiç bırakmadım çok memnunum açıkçası.

• Beğen
Reactions: dhn
Bahçeci laboratuvar olarak çok iyi olduğunu duyuyorum.
İzmir'e bahçeci açıldığını sizden duydum umarım iyi olur çok sevindim.izmirde neden yok diye sorguluyordum hep .umarım iyi olur isteyen herkes pozitif almak nasip olur 🌸

İzmir'de negatif denemelerim oldu tavmergen de hiç memnun kalmadım labortuvar olarak .
İrenbe yi bilmiyorum .
Bende labortuvar olarak iyi olduğunu duyduğum için bahcecyi tercih ettim.
Fiyat yüksek evet ama sonuç alabilceksem verelim .
Ben doktordan çok laboratuvarı önemsiyorum.
Üzerine düşeni yapıyor çoğu doktor .
Bütün tedavi olduğum doktorlarım çok iyiydi ilgiliydiler. Ama sonuç alamadım.
Döllenme aşaması yumurta,sperm seçimi çok önemli .🌸
İrenbe de laboratuvar da iyi ben memnunum sorun yaşamadım. Tavsiye edebilirim. Çok araştırıp girmiştim bu merkeze. Embriyologlarıda iyi gayet. Güvenimi hiç sarsmadılar ilgileri de iyi istediğimde ulaşıyorum.

Ben İrenbedeyim 2023 Ağustos ayından beri gebelik takiplerimi de orada yaptırıyorum hiç bırakmadım çok memnunum açıkçası.
Evet ırenbe de iyiydi. Birkaç kere gittik sadece ürolojiye eşim için. Eğer orda karar verseydik Alper beyi tercih edecektim. Ama Bahçeci açılınca oraya yöneldim. Irenbede iyi ama, hep aklımda orası da

• Beğen
Evet ırenbe de iyiydi. Birkaç kere gittik sadece ürolojiye eşim için. Eğer orda karar verseydik Alper beyi tercih edecektim. Ama Bahçeci açılınca oraya yöneldim. Irenbede iyi ama, hep aklımda orası da
Biz de tüm tetkiklerimizi orada olduk orada başladık
Ben de Alper Bey’in hastasıydım kendisinden çok memnunum Allah razı olsun ondan bu duyguyu yaşamamıza vesile oldu
Ben başladığımda orası yoktu iyi ki burada başlamışım diyorum herkesin nasibi elbet farklı yerlerde❤️

• Beğen
Bahçeci baya pahalıymış. Biz medicalpointteyken yaptırmıştık Funda hocaya dinlendirmeden falan ücret alınmamıştı

Kızlar İzmire bahçeci açılıyormuş. Smryna art tüp bebek merkezinin yerine açılacakmış 17 martta. Doktor olarak Funda gode gidecekmiş. Bizde tüp bebege ırenbe de başlamak üzereydik.sanirim bahçeci ye yoneliicez. Ama Funda gode hakkında ne kadar iyi yorum okuduysam da bir o kadar ilgi olmadığını, doktora ulasilamadigini da çok okudum. Sizce ne yapmalıyız. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varmi? Fiyatlar vs ırenbe fiyat olarak iyi geldi bize ama karar veremedik yinede. Irenbe de tüp bebek ücreti 75 bin güncel.
Merhaba, bizde gecen sene tüp bebek transferi yaptırdık bursa bahcecide positifi gördüm ama malesef kalbli durdu. Yurt dışında kaldığım dan dolayı bidaha gidemedim yurt dışında yaptırmaya karar verdik yarım sene icinde iki kere transfer edildi malesef negativ bi embriyom daha var onuda yaptırcam bikac aya tutmazsa bahceciye yol görünüyor. Doktorum biraz ilgisizdi cok samimi değildi ama işini cok iyi biliyordu benimde kızdığım konular olmuştu ulaşılmıyordu falan ama hemşirelere ulaşılıyodu her an. Yurt dışında da aynısı ulaşmak cok zor ama doktor cok ilgiliydi cok samimi fakat süreci bahcecide ki gibi yapmıyor Detaylı değil bahceci çok detaylı çalışıyor. İnşaAllah güzel sonuclar alırız tüm bekleyişlerimize değer.

Alper hoca vesilesi ile ikizlerim karsımda uyuyor 🙂 3. Gün çift embriyo transferinde ilk denemede tutmuştu bizim. Nerede olursanız olun inşallah en kısa sürede istediğiniz herşey gönlünüzce olsun 🙂🙏

Alper hoca vesilesi ile ikizlerim karsımda uyuyor 🙂 3. Gün çift embriyo transferinde ilk denemede tutmuştu bizim. Nerede olursanız olun inşallah en kısa sürede istediğiniz herşey gönlünüzce olsun 🙂🙏
Allah bağışlasın iki evladınızi da, size bisey sormak istiyorum. İki embriyo yu hangi koşulda yaptilar sizde? Yaşınız 35ten fazla miydi yoksa 3.deneme falan miydi?
Bende ikiz çok isterim fakat yaşım 32 ilk denemem olacak. Ama iki tupum de tıkalı. Eşimde de sperm sorunu var. Spermleri az ve morfolojisi yok. Yani zaten normal yolla imkansız, bu durumda olunca iki embriyo koyabiliyorlar mi? Ozelliklefunda hanımda tedavi görenler de bunu cevaplarsa çok sevinirim

Back
X