- 12 Mart 2019
- 14.798
- 34.197
- 598
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Bu ay 23 olucam. Bizimki erkek faktoru bende bi problem yok.Kaç yaşındasın canım, ben bu işin çok başındayım ve herşey Benim için çok karışık geliyor .
Ben de tam bilemiyorum belki de dediğin gibi yumurta rezervine göredir. Benim amh çok düşük çünkü. Tek bi tane yumurtam transfere gelebildi. Belki de o yüzden dondurmadı.Neye gore karar veriyolar bende anlamadm bana ilk muayene oldugumda yaşın kücuk.
cok yumurta üretirsin rahim ters bi tepki verir bilemeyiz dedi onun icn dinlendirme yaptik
Aa evet olabilir. Bizimki erkek faktoru bende bi problem yok çok sukur insallah pozitif sonuc alirizBen de tam bilemiyorum belki de dediğin gibi yumurta rezervine göredir. Benim amh çok düşük çünkü. Tek bi tane yumurtam transfere gelebildi. Belki de o yüzden dondurmadı.
İnşallahAa evet olabilir. Bizimki erkek faktoru bende bi problem yok çok sukur insallah pozitif sonuc aliriz
Bende sizden bekliyorm henuz transfer olmadim ama cok heycanliyim simdidenİnşallahdualarım seninle. İnşallah burdan pozitif haberini de duyarım
Ya gerçekten çok küçükmüşsün ama süper genç anne olacaksınBu ay 23 olucam. Bizimki erkek faktoru bende bi problem yok.
Benimde ilk denemem bana da karisik geliyordu ama alisiyorsun hemen.
Her hastanın kendi durumuna göre tedavi oluyor demekkiB
doktor uygun görürse yapıyor galiba. Bana yapmadı mesela. Hatta ücret alırlarken rahim dinlendirme ücreti de aldılar. Sonra doktorum taze transfere karar verince ücretimi iade ettiler.
Ya gerçekten çok küçükmüşsün ama süper genç anne olacaksınİnşallah Bakalım yarın randevum var başlıyoruz alışacağım sanırım. Dünden beri bu sayfada çok şey öğrendim .
Bu arada doktorun kim sebep ne sizin yarn igneleremi baslayacaksinizHer hastanın kendi durumuna göre tedavi oluyor demekkiAslında işin mantığı belli de ben yinede bu sorulardan kendimi alamıyorum
Cumartesi günü oldu transferim. 18 temmuz test tarihim. 14 temmuz da adet tarihim. Ne hissedeciğimi bilemiyorumBende sizden bekliyorm henuz transfer olmadim ama cok heycanliyim simdidensiz oldunuzmu
Allahm bende cumartesi ordaydim transfere hazrlik icin ilaca basladikCumartesi günü oldu transferim. 18 temmuz test tarihim. 14 temmuz da adet tarihim. Ne hissedeciğimi bilemiyoruminşallah benimle birliktedir
Allah razı olsun canım inşallah senin de olacak. Birlikte gülelim güzel haberleri birbirimize verelim.Allahm bende cumartesi ordaydim transfere hazrlik icin ilaca basladikicime dogdu olucak seninle bebişin rabbim yuzunu guldursun
Insallah ya okadar cok istiyorz ki bunuAllah razı olsun canım inşallah senin de olacak. Birlikte gülelim güzel haberleri birbirimize verelim.
Sonucumu alana kadar buralardayım.Insallah ya okadar cok istiyorz ki bunubak burdan ayrilmak yok haberi hemen burdan ver bana çatlarim
Benim doktorum cem hoca. Bizde de sorun yok aslında denedik olmuyor artık tedavi olalım dedik. Yarın tam neye başlayacağız bilmiyorum . 31 yaşındayız. Amh 3 rahim filmi sorunsuz, hormonlar iyi adet düzenli . Eşiminde sperm testini gönderdim hocaya tamam dedi . Yarın gideceğiz ne olacak bilmiyorum canımBu arada doktorun kim sebep ne sizin yarn igneleremi baslayacaksiniz
Hic belirti arama bebisini sev onunla konus rabbime dua et yeterSonucumu alana kadar buralardayım.inşallah hem kendi haberimi vericem hem de senin güzel haberini alıcam. Zaten her gün girip belirtilerimi karşılaştırıyorum. Siteden çıkamıyorum ki
Alla allaa hersey normalse size belki aşilama dener direk tup bebek demezler benm doktorumda cem bey adetin 2. Gunu gidiyorsaniz muayene edecek yaninizda muayene ucretini bulundurun egerki tup bebek ypalm derse tup bebek ucretinin 2700 lirasini basladiginiz gun veriyorsun biraz hazrlikli giderseniz iyi olur. Biz hazrliksiz gtmistik orda zor durumda kaldik ama anlayisla karsiladilar sagolsnlar.Benim doktorum cem hoca. Bizde de sorun yok aslında denedik olmuyor artık tedavi olalım dedik. Yarın tam neye başlayacağız bilmiyorum . 31 yaşındayız. Amh 3 rahim filmi sorunsuz, hormonlar iyi adet düzenli . Eşiminde sperm testini gönderdim hocaya tamam dedi . Yarın gideceğiz ne olacak bilmiyorum canım
Bu benim ikinci denemem. İlkinde 8. Güne kadar var diye beklerken. 8. Gün sabah kalktığımda hissedememiştim ve öyle de oldu. Şimdi 4. Günümdeyim ve çok şükür hala benimle olduğunu hissediyorum ve onunşa konuşuyorum. Nerdeyse nolur bana sıkıca tutun diye yalvarıcamHic belirti arama bebisini sev onunla konus rabbime dua et yeter
Sağlıkla hayirla kucağına al inşallah. Taze transfer mi rahim dinlendirme oldu mu birde rahim dinlendirme oldu ise adetten kaç gün sonra transfer yapildiÖncelikle herkesin Allah yardımcısı olsun. Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Cumartesi sabah Allahın izniyle transferim yapıldı. Gün sayıyorum. Genel olarak doktorumdan ve klinikten memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Doktorum bana çok güven verdi. 5.gün 4bb blast embriyo transfer edildi. Cem bey embriyonun çok iyi olduğunu ve transferin başarılı olduğunu söyledi. Bundan sonrası artık tamamen Allah'ın takdiri..Dilerim ki burdaki herkes çabalarının karşılığını alsın ve bebeklerine hayırlısıyla kavuşsun inşallah
Allah razı olsunSağlıkla hayirla kucağına al inşallah. Taze transfer mi rahim dinlendirme oldu mu birde rahim dinlendirme oldu ise adetten kaç gün sonra transfer yapildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?