Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

Mrb canim olmadi normal sartlarda c.tesi olucakti ancak yumurtalarin 2 tanesi cok gelismis digerleri gelismemis o yuzden bugun gelisen 2 tane alindi bi aksilik olmazsa Allahın izniyle p.tesi opu olucak. Sen ne yaptin nezaman gidiyosun aldin mi randevu

Aldım cumartesi ordayım
Bakalım ne dicek nasıl başlıcaz görücez
Bnm dondurulmuş 2 embriyom var onlar transfer olucak..
Süreci konuşucaz cumartesi bakalım

Aldım cumartesi ordayım
Bakalım ne dicek nasıl başlıcaz görücez
Bnm dondurulmuş 2 embriyom var onlar transfer olucak..
Süreci konuşucaz cumartesi bakalım
Benim c.tesi opu iptal olmasaymis karsilasicakmişız belki transferlerimiz aynı zamana denk gelir senin kacinci deneme olucak birde kac yumrta toplanmisti benim ilk deneme olucak

Benim c.tesi opu iptal olmasaymis karsilasicakmişız belki transferlerimiz aynı zamana denk gelir senin kacinci deneme olucak birde kac yumrta toplanmisti benim ilk deneme olucak

4. deneme olcak..
bahçeci de ilk deneme ama ..
ben pko var bende yumurta bol:)
diğer klinikde dondurmuş olduğum 2 embriyom var hazırda..
direk transferden başlıcaz tedaviye cnm
aynen transferler denk gelebilir..

4. deneme olcak..
bahçeci de ilk deneme ama ..
ben pko var bende yumurta bol:)
diğer klinikde dondurmuş olduğum 2 embriyom var hazırda..
direk transferden başlıcaz tedaviye cnm
aynen transferler denk gelebilir..[/QUOTE
İnsallah bu son denem olur canım hayirli haberi alirsin Rabbim hepimizin duasini kabul eder insallah hayirli haberler aliriz yarin yine kontrol var insallah hersey yolunda gider ❤❤

Aylin hanımın hastasıyım ikinci denememiz olacak cuma günü başlıyoruz hayırlısı ile Aylin hanımı çok seviyorum insana güven veriyor cuma günü orda olan varmı beklerken sohbet ederiz

Evet Aylin hanımda geçen sefer embriyo gelişimi iyi olmadı transferim iptal oldu yumurta azlığı ve eşimde de sperm sayısı az genetik testler temiz çıktı

canım keseyi gördük herşey çok yolunda gidiyor inşallah biran önce cinsiyetini de öğreniriz.çok heyecanlı ya:)
Masallah cok sevindim
Size transfer sonrasi jel ve igne verildi mi kullandiniz mi merak ettim
ben ilk denemede kullandim jeli igrenerek o kadar kastim ki kendimi anlatamam insallah bu sefer vermez su jeli

Aylin hanımın hastasıyım ikinci denememiz olacak cuma günü başlıyoruz hayırlısı ile Aylin hanımı çok seviyorum insana güven veriyor cuma günü orda olan varmı beklerken sohbet ederiz
Hayırlı olsun canım insallah hayirli haberler alırsın bu kez Aylin hoca gercekten cok iyi her anlamda

aynen cnm başladık..
vitamin verdi..
adet 2.günü gidicem ve başlıcaz..
kısa protokol dondurulmuş embriyom olduğu için..
bakalım hakkıma hayırlısı inş aylin hnm eli uğurlu gelicek..:)
Hadi insallah hayirlisi bakalim Aylin hocanin uguruna inaniyorum bende cok sabirsizlikla bekliyorum guzel habrini benim biraz aksilikler cikti opu ancak dun oldu

Hadi insallah hayirlisi bakalim Aylin hocanin uguruna inaniyorum bende cok sabirsizlikla bekliyorum guzel habrini benim biraz aksilikler cikti opu ancak dun oldu

aaa doğru hatırladım..
nasılsın iyimisin peki?
kaç tane toplandı ..
transferin benden önce olur cnm senin..
ayy hadi güzel haberler bekliyorum bende senden

X